sen kackere cam sıldın hayatında pıkııııııı :86:
ben hıc sılmedım hıcte pıs kalmadı polimik yaratmaaaaa
pur ve ben uyusugun onde gıdenlerıyız ona ne dersem kendıme demıs olurum ben
Sana da iyilik yaramıooo
Pis pur pis pur pis pur ........
ben beceriomda bel fıtığıyla çok rahat hareketler edemiyom....
uzun uzun camlı mı ev... e zor tabe...
ne bılıyım ovuyo deyınce farklı dusundum benonu ben de biliyorum gem, aynı yerden okuduk muhtemelen. yalnız, öyle ovuşturma gibi değil. böyle sıcak sıcak eli değince gaz ağrısına ii geliyor, karnımın üstünde elini dolaştırmak gibi bir şey. baskı hissedebileceğim türden diil.
oohh ne gusel bu panjur olayı ...keske bızdede ızın olsa panjura :97:Ahh evet uyuşuk lafı daha uygun bana
Cam konusunda benim hayatımı panjurlar kurtarıyor :86::86:
ne bılıyım ovuyo deyınce farklı dusundum ben
oohh ne gusel bu panjur olayı ...keske bızdede ızın olsa panjura :97:
bıde benım balkonlar sımdı cam balkonla kapancak ozaman gor sen hıc gelmıcek kadınlar ben hep pissssssss bakıcam dısarıya hahahah
kızlar çalışırken zor oluyor ya ev işleri yemek falan bir de üstüne hamilelik eklenince boşverin gitsin kim ne derse desin. Akraba yakın arkadaş varsa onlardan rica edin ben evde olunca yavaş yavaş yapıyorum camları da kocama sildiriyorum napalım demi
valla haftasonu kocam sildi yaw... şimdi pas parlak bakıyorum, nasıl birşeyse yağmur yağsada cama vurmuyor camlar ak pak duruyor.
onu ben de biliyorum gem, aynı yerden okuduk muhtemelen. yalnız, öyle ovuşturma gibi değil. böyle sıcak sıcak eli değince gaz ağrısına ii geliyor, karnımın üstünde elini dolaştırmak gibi bir şey. baskı hissedebileceğim türden diil.
yemeği kim yapıyor ki pur?
ne bılıyım ovuyo deyınce farklı dusundum ben
oohh ne gusel bu panjur olayı ...keske bızdede ızın olsa panjura :97:
bıde benım balkonlar sımdı cam balkonla kapancak ozaman gor sen hıc gelmıcek kadınlar ben hep pissssssss bakıcam dısarıya hahahah
kızlar çalışırken zor oluyor ya ev işleri yemek falan bir de üstüne hamilelik eklenince boşverin gitsin kim ne derse desin. Akraba yakın arkadaş varsa onlardan rica edin ben evde olunca yavaş yavaş yapıyorum camları da kocama sildiriyorum napalım demi
bız bıde evde oturan hamıleler olarak hıcbısı yapmıyoruz sıze hayranım masallah..
camları sılen bırı olsa temıslık dedıgın gıbı yavas yavas yapılır kocam hayatttaa sılmez benım sanırım sadece cam sıldırmek ıcın kadın alıcam ben
ya gecen gun kendımden utandım
annem geldı balkonların toz olmus yıkaalım dıdı bende kızdım anneme alt komsunun balkonuna bak pıs balkon gor dıdım.sonra bız balkonu yıkadık(ben sadece hortumu taktım tabı) annem mutfak halısını balkonun demırlerıne atmıs aaaaaa bı baktık halı yok dusmus alt balkona
ındım dıdım kadına bole boolee aaaaayyy dedı kadın benım balknlar cok pıs halın kırlenmıstır hamıleyım ben 8 haftalık kusmaktan hıcbısı yapmıorum dedıyerın dıbıne gır gozde dedım o an kendıme ..ınsanın halını anlamadan balkonlarıda ne pısss ıyyy dedıgım ıcın utanıyorum kendımdennn
ıtıraf.com a yazmalıydım ben bunu sanırım
Biraz fazla verirsin gelirler kuşum boşver, cam balkonlar çok hoş oluyor
bız bıde evde oturan hamıleler olarak hıcbısı yapmıyoruz sıze hayranım masallah..
camları sılen bırı olsa temıslık dedıgın gıbı yavas yavas yapılır kocam hayatttaa sılmez benım sanırım sadece cam sıldırmek ıcın kadın alıcam ben
ya gecen gun kendımden utandım
annem geldı balkonların toz olmus yıkaalım dıdı bende kızdım anneme alt komsunun balkonuna bak pıs balkon gor dıdım.sonra bız balkonu yıkadık(ben sadece hortumu taktım tabı) annem mutfak halısını balkonun demırlerıne atmıs aaaaaa bı baktık halı yok dusmus alt balkona
ındım dıdım kadına bole boolee aaaaayyy dedı kadın benım balknlar cok pıs halın kırlenmıstır hamıleyım ben 8 haftalık kusmaktan hıcbısı yapmıorum dedıyerın dıbıne gır gozde dedım o an kendıme ..ınsanın halını anlamadan balkonlarıda ne pısss ıyyy dedıgım ıcın utanıyorum kendımdennn
ıtıraf.com a yazmalıydım ben bunu sanırım
bende içimden gelirse yemekte döktürürüm ama gelmezse bir yumurta bile kırmam kendim olsa öyle otururum da eşim işten geliyor yazık aç deyip birşeyler yapıyorum eskisi gibi itinalı yemekler olmuyor ama açta bırakmıyorum. Annelerin yemekleriyle boy ölçüşmek zor valla anne olunca belki bizimkilerde öyle olurlar kızlar ne dersiniz?
karsı sıteye 60 a gıden kadın bızım sıteye 80 e gelıo zaten ıcım acıyoBiraz fazla verirsin gelirler kuşum boşver, cam balkonlar çok hoş oluyor
ben eger ozenerek yaparsam sonuc rezalet olur genelde,o yusden hep pratık kolay seyler yapıorum usendıgımden degıl yanı guzel olsun dıyebende içimden gelirse yemekte döktürürüm ama gelmezse bir yumurta bile kırmam kendim olsa öyle otururum da eşim işten geliyor yazık aç deyip birşeyler yapıyorum eskisi gibi itinalı yemekler olmuyor ama açta bırakmıyorum. Annelerin yemekleriyle boy ölçüşmek zor valla anne olunca belki bizimkilerde öyle olurlar kızlar ne dersiniz?
Sen iyi yine 8 haftadır ben 30 haftadır kusuyom gel balkonlara bak deseydin
bızde yapıos okadar heralde ayaklı sarjlı supurgeyle heeeergun supurom evı 3 gunde bı sılıorum ama balkonlar ve camlar ılgım dısı aşıyor benıBen de cam balkonu hiç sevmiyom... zaten her yer kapalı, ne gerek balkonda açık kalsın, içimiz açılsın ayol...
Dedikoducu gem...
Ya ben yapıomda, yani haftada bir gün çekme silme toz alma işlemini, 15 yada 30 güne birde komple temizlik için kadın alıom, annen haklı, o balkonun hali ne öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?