karsı sıteye 60 a gıden kadın bızım sıteye 80 e gelıo zaten ıcım acıyo
hoslugunu gectım balkonlarım cok genıs temızlemek ıskence..hamılelık oncesıde oleydı yanı ..bole ahsap oturma gruplarından koycam keyfını surcem Allah ızın verırse ...sıte olunca da sadece cam balkona ona ızın verıolar mecburıyetten anlıcagın
ütüyü bende sevmiyom, yapmıyom da valla. memur falan olursam artık kumaş pantolonlar bana bakar ben pant.lara
ütü yapmayıda sevmıyom ben
ütüyü bende sevmiyom, yapmıyom da valla. memur falan olursam artık kumaş pantolonlar bana bakar ben pant.lara
oo sızdekı sıstemde bı baskaymısSizin evler daha büyük ya da camları fazla diye sanırım, burda da önce gelip bakıp sonra fiyat söylüyor hatunlarAyda kaç kere alacaksan ona göre de değişiyor fiyat..
İnş canım, o kadar genişse süper olur tabi ahşaplarla.. Cam olunca yaz harici de kullanılıyor balkon daha iyi oluyor bence, ama dediğin gibi temizlik için şart yani.. Ben haftada 1-2 defa yıkıyorum balkonu, hergün fışt fışt bir paspas tamam, tertemiz oluyor..
kocemın gomleklerını utulemekten sogudum utuden baska bısı degıl takımları zaten kuru temısleme dıger seyler dert degıl..ama beyımız gomleklerınde kol ızı ıstemedıgınden 3 gomlek utulucegım vakıtte 1 gomlek utuleyebılıorum anca zor gelıo bana o ıs ..
sen memur ol da bosver bakısır durursunuz pantalonlarla
Kocişin tüm takımları kuru temizlemelik, bi gömlekleri var, onları da genelde haftasonu ütülüyor kendisi, arada tişörtlerimiz falanda kaynıyor :78: Bazen ben tv falan izlerken ütülüyorum ayıp olmasın diye :78:
Kol izi istemiyor mu :44: Niye ki :44:
Bulmuş ne güzel ütü yapan hatunu, püskülünü arıyor
herkese merhaba
kuzumun pazar günü yıkadığım penye ciclerini ütüledim dün. sözde yarısını yapacaktım ama dayanamadım bitirdim hepsini.sonunda bende bittim tabi.
9 dan 11 e kadar sürdü,oturduğum yerde yaptım.yıkanacak büyük boy ( nevresim,battaiye ) ve yünlüler kaldı onlarda kolay.
ileride kusmuk kaka lekerinde ne olur bilmem ama deterjan konusunda kararsız kalanlar varsa dalan roxy kullandım memnun kaldım :93:
herkese merhaba
kuzumun pazar günü yıkadığım penye ciclerini ütüledim dün. sözde yarısını yapacaktım ama dayanamadım bitirdim hepsini.sonunda bende bittim tabi.
9 dan 11 e kadar sürdü,oturduğum yerde yaptım.yıkanacak büyük boy ( nevresim,battaiye ) ve yünlüler kaldı onlarda kolay.
ileride kusmuk kaka lekerinde ne olur bilmem ama deterjan konusunda kararsız kalanlar varsa dalan roxy kullandım memnun kaldım :93:
kocaya bak yaaaa masallaaah
benımkı artık bano havlusunu goturup asıyo dıye ne ıyı kocayım ben bak dıyodusuncelı kocam benım hıc kıyamas bana
kendı kolunda oyle bır ızmı vvarmıs nıye gomlege yapılıyormus amacı neymıs sevmıorum ısteeeeeee :95:
dıyo kendısı :44:
herkese merhaba
kol izi niye istemiyor ya... kol izsiz gömlek mi olur? he yaww, artık kocam ütü yaparken çaktırmadan yanna onları da iliştiriveririm.kocemın gomleklerını utulemekten sogudum utuden baska bısı degıl takımları zaten kuru temısleme dıger seyler dert degıl..ama beyımız gomleklerınde kol ızı ıstemedıgınden 3 gomlek utulucegım vakıtte 1 gomlek utuleyebılıorum anca zor gelıo bana o ıs ..
sen memur ol da bosver bakısır durursunuz pantalonlarla
Kocişin tüm takımları kuru temizlemelik, bi gömlekleri var, onları da genelde haftasonu ütülüyor kendisi, arada tişörtlerimiz falanda kaynıyor :78: Bazen ben tv falan izlerken ütülüyorum ayıp olmasın diye :78:
Ben ne kadar uyuşuksam, kocam da o kadar düzenlidir..
2,5 yıl oldu evleneli, çıkardığı çorabı -5 saniyeliğine bile- kirli sepeti harici bir yere koyduğunu görmedim
Benim dolabım gün sonunda çarşamba pazarına benzer, onun dolabı mağaza rafları gibidir.
Kader işte beni ona nası yazdıysa artıkBi yanlışlık olmuş kesin
Ben ne kadar uyuşuksam, kocam da o kadar düzenlidir..
2,5 yıl oldu evleneli, çıkardığı çorabı -5 saniyeliğine bile- kirli sepeti harici bir yere koyduğunu görmedim
Benim dolabım gün sonunda çarşamba pazarına benzer, onun dolabı mağaza rafları gibidir.
yumusatıcı onermıyolar kokusu bebeklere agır gelıo cıgerlerı mınık dıye ama :26:Ohhh canım... darısı benimde başıma ben daha dün akşam başladım oğluşumun kıyafetleri ütülemeye fazla yapmadım sırt ağrılarım arttı çünkü.. Herakşam bierazcık yapıp bitircem inşallah.. Bende dalinin sıvı deterjan ile yumuşatıcısını kullandımm...
aman aman masallah de Allah senıde ole ypsınBen ne kadar uyuşuksam, kocam da o kadar düzenlidir..
kol izi niye istemiyor ya... kol izsiz gömlek mi olur? he yaww, artık kocam ütü yaparken çaktırmadan yanna onları da iliştiriveririm.
bizim her gün takım giyiliyor. haftada üç farklı takım değişiyor, her gün de gömlek değişiyor. artık hafta sonları gömlek yığınına dönüyor çamaşır odası. sonra onları bir güzel pış pış ütülüyor. ben en son lisede annemin dayatması ile formamı ütülerdim. insan nasıl alışırsa öyle gidiyor valla. utanıyorm ama ne yapayım?
ohhh ne güzell canım boşver birbirinizi tamamlamşsınnzz...herşey değişkenlik gösteriyor.. Birgünümüz bir günümüze uymuyor .. Kocam birgün tertipliyse ertesi gün tam tersiii uğraşması o kadar zor ki...
sizi bize benzettim...akşam eşime anlatayım da türümüzün tek örneği olduğumuzu düşünmesin
bu arada ben de başak burcuyum... burç napacak içten gelmeyince... gerçi başak burcu tembelleri de her yer derli toplu temiz olsun isteyip yanındaki adamın başının etini yiyor... o yönü de var.yumusatıcı onermıyolar kokusu bebeklere agır gelıo cıgerlerı mınık dıye ama :26:
aman aman masallah de Allah senıde ole ypsın
sana başak burcu bı kız yakısırdı vallahı
aaaaaa kocalara bak yaaa delı olcam maşşşaallaaahhhhh
bende benım kocaya anlatıyım bakıyım ne tepkı vercek ahahaha
Allahtan bu ne yaf deyip isyan etmiyor, beni kendi halime bırakmış durumda :86::86:
Ben de anlatayım da yalnız hissetmesin kendini
aman aman masallah de Allah senıde ole ypsın
sana başak burcu bı kız yakısırdı vallahı
aaaaaa kocalara bak yaaa delı olcam maşşşaallaaahhhhh
bende benım kocaya anlatıyım bakıyım ne tepkı vercek ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?