• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

sen kackere cam sıldın hayatında pıkııııııı :86:

ben hıc sılmedım hıcte pıs kalmadı polimik yaratmaaaaa :22:

pur ve ben uyusugun onde gıdenlerıyız ona ne dersem kendıme demıs olurum ben :9::9::9:

Ahh evet uyuşuk lafı daha uygun bana :9::9:

Cam konusunda benim hayatımı panjurlar kurtarıyor :86::86:

ben beceriomda bel fıtığıyla çok rahat hareketler edemiyom....

uzun uzun camlı mı ev... e zor tabe...

aman bosver hem yuksek dıyosun ..
evet tavandan yere kadar genııs genıs bıde mesela duvarın genıslıgı 2 metre 1,70 pencere var kadınlarda haklı

onu ben de biliyorum gem, aynı yerden okuduk muhtemelen. yalnız, öyle ovuşturma gibi değil. böyle sıcak sıcak eli değince gaz ağrısına ii geliyor, karnımın üstünde elini dolaştırmak gibi bir şey. baskı hissedebileceğim türden diil.
ne bılıyım ovuyo deyınce farklı dusundum ben:49:
Ahh evet uyuşuk lafı daha uygun bana :9::9:

Cam konusunda benim hayatımı panjurlar kurtarıyor :86::86:
oohh ne gusel bu panjur olayı ...keske bızdede ızın olsa panjura :97:
bıde benım balkonlar sımdı cam balkonla kapancak ozaman gor sen hıc gelmıcek kadınlar ben hep pissssssss bakıcam dısarıya hahahah

bıde benım balkonlar sımdı cam balkonla kapancak ozaman gor sen hıc gelmıcek kadınlar ben hep pissssssss bakıcam dısarıya hahahah

:60::60::60::60:

sen bence bakma gem dışarıya :66:

kızlar çalışırken zor oluyor ya ev işleri yemek falan bir de üstüne hamilelik eklenince boşverin gitsin kim ne derse desin. Akraba yakın arkadaş varsa onlardan rica edin ben evde olunca yavaş yavaş yapıyorum camları da kocama sildiriyorum napalım demi:1:

kızlar çalışırken zor oluyor ya ev işleri yemek falan bir de üstüne hamilelik eklenince boşverin gitsin kim ne derse desin. Akraba yakın arkadaş varsa onlardan rica edin ben evde olunca yavaş yavaş yapıyorum camları da kocama sildiriyorum napalım demi:1:

biz çalışmayan tembellerdeniz seker.:26:

valla haftasonu kocam sildi yaw... şimdi pas parlak bakıyorum, nasıl birşeyse yağmur yağsada cama vurmuyor camlar ak pak duruyor.

onu ben de biliyorum gem, aynı yerden okuduk muhtemelen. yalnız, öyle ovuşturma gibi değil. böyle sıcak sıcak eli değince gaz ağrısına ii geliyor, karnımın üstünde elini dolaştırmak gibi bir şey. baskı hissedebileceğim türden diil.

Ohh ne güsel, benim kociş de çok süper siler, ama kıyamıyorum ona ben, zaten yoğun çalışıyor :50:

yemeği kim yapıyor ki pur?

Haftasonu eşimle birlikte yapıyoruz o da şöyle, yıkama doğrama gibi amele işlerini ben yapıyorum, onları yemek haline eşim getiriyor..
Haftaiçi, böyle makarna pilav gibi şeyleri yapıyorum da asıl yemeği ya yapmaya çalışıyorum, olmazsa zorlamıyorum iki kat altta kayınvalidem var onlara gidiyoruz ya da yemek alıyorum ordan :86::86:
Yemek yapamıyorum artık kabullendim, elimde de lezzet yok, ben buna çok inanıyorum, annem tarif eder aynısını yaparım ama tat çok farklı, olmuyor işte napiim..

Biraz fazla verirsin gelirler kuşum boşver, cam balkonlar çok hoş oluyor :21:

bız bıde evde oturan hamıleler olarak hıcbısı yapmıyoruz sıze hayranım masallah..
camları sılen bırı olsa temıslık dedıgın gıbı yavas yavas yapılır kocam hayatttaa sılmez benım sanırım sadece cam sıldırmek ıcın kadın alıcam ben :28:

ya gecen gun kendımden utandım :17:
annem geldı balkonların toz olmus yıkaalım dıdı bende kızdım anneme alt komsunun balkonuna bak pıs balkon gor dıdım.sonra bız balkonu yıkadık(ben sadece hortumu taktım tabı) annem mutfak halısını balkonun demırlerıne atmıs aaaaaa bı baktık halı yok dusmus alt balkona :9:
ındım dıdım kadına bole boolee aaaaayyy dedı kadın benım balknlar cok pıs halın kırlenmıstır hamıleyım ben 8 haftalık kusmaktan hıcbısı yapmıorum dedı:53::53: yerın dıbıne gır gozde dedım o an kendıme ..ınsanın halını anlamadan balkonlarıda ne pısss ıyyy dedıgım ıcın utanıyorum kendımdennn
ıtıraf.com a yazmalıydım ben bunu sanırım :60:

bende içimden gelirse yemekte döktürürüm ama gelmezse bir yumurta bile kırmam kendim olsa öyle otururum da eşim işten geliyor yazık aç deyip birşeyler yapıyorum eskisi gibi itinalı yemekler olmuyor ama açta bırakmıyorum. Annelerin yemekleriyle boy ölçüşmek zor valla anne olunca belki bizimkilerde öyle olurlar kızlar ne dersiniz?:61:

Biz çalışmıyorken böyleyiz :27::27:

Şimdi tamam böle gidiyor da çocuk olunca sürekli mis pak düzenli olması lazım herşeyin, eli ağzında geziyor veletler, heryeri de elliyorlar, asıl ev işi derdi bundan sonra :18::18:

bız bıde evde oturan hamıleler olarak hıcbısı yapmıyoruz sıze hayranım masallah..
camları sılen bırı olsa temıslık dedıgın gıbı yavas yavas yapılır kocam hayatttaa sılmez benım sanırım sadece cam sıldırmek ıcın kadın alıcam ben :28:

annem geldı balkonların toz olmus yıkaalım dıdı bende kızdım anneme alt komsunun balkonuna bak pıs balkon gor dıdım.sonra bız balkonu yıkadık(ben sadece hortumu taktım tabı) annem mutfak halısını balkonun demırlerıne atmıs aaaaaa bı baktık halı yok dusmus alt balkona :9:
ındım dıdım kadına bole boolee aaaaayyy dedı kadın benım balknlar cok pıs halın kırlenmıstır hamıleyım ben 8 haftalık kusmaktan hıcbısı yapmıorum dedı:53::53: yerın dıbıne gır gozde dedım o an kendıme ..ınsanın halını anlamadan balkonlarıda ne pısss ıyyy dedıgım ıcın utanıyorum kendımdennn

:1::1::1:

Sen iyi yine 8 haftadır ben 30 haftadır kusuyom gel balkonlara bak deseydin :27::27::27:

Ben de cam balkonu hiç sevmiyom... zaten her yer kapalı, ne gerek balkonda açık kalsın, içimiz açılsın ayol... :21:

Dedikoducu gem...

Ya ben yapıomda, yani haftada bir gün çekme silme toz alma işlemini, 15 yada 30 güne birde komple temizlik için kadın alıom, annen haklı, o balkonun hali ne öle :66:

bende içimden gelirse yemekte döktürürüm ama gelmezse bir yumurta bile kırmam kendim olsa öyle otururum da eşim işten geliyor yazık aç deyip birşeyler yapıyorum eskisi gibi itinalı yemekler olmuyor ama açta bırakmıyorum. Annelerin yemekleriyle boy ölçüşmek zor valla anne olunca belki bizimkilerde öyle olurlar kızlar ne dersiniz?:61:

Annem şimdi bana diyor ki aferin kızıma, elin çok lezzetli diyor...

Evlenmeden önce yaptığım yemekleri hayal bile edemezdi heralde :60:

karsı sıteye 60 a gıden kadın bızım sıteye 80 e gelıo zaten ıcım acıyo :19:
hoslugunu gectım balkonlarım cok genıs temızlemek ıskence..hamılelık oncesıde oleydı yanı ..bole ahsap oturma gruplarından koycam keyfını surcem Allah ızın verırse ...sıte olunca da sadece cam balkona ona ızın verıolar mecburıyetten anlıcagın
ben eger ozenerek yaparsam sonuc rezalet olur genelde,o yusden hep pratık kolay seyler yapıorum usendıgımden degıl yanı guzel olsun dıye :37:
annem ggıbı bır anne olabılırım ınsallah :97:

:1::1::1:

Sen iyi yine 8 haftadır ben 30 haftadır kusuyom gel balkonlara bak deseydin :27::27::27:

bal dök yala benımkıler :23:
benım hıc hamılelıge daır bı sıkıntım olmadı kı ne ıstıfra ne kusma tembellık benımkı baska bısı degıl :23:

Ben de cam balkonu hiç sevmiyom... zaten her yer kapalı, ne gerek balkonda açık kalsın, içimiz açılsın ayol... :21:

Dedikoducu gem...

Ya ben yapıomda, yani haftada bir gün çekme silme toz alma işlemini, 15 yada 30 güne birde komple temizlik için kadın alıom, annen haklı, o balkonun hali ne öle :66:
bızde yapıos okadar heralde ayaklı sarjlı supurgeyle heeeergun supurom evı 3 gunde bı sılıorum ama balkonlar ve camlar ılgım dısı aşıyor benı :63:
ben toz almayı hıc sevmıyorum yaa :120:

Back
X