günaydın anneler ve onların tosuncukları
bizde kaç gündür nete gelemedik... bizi merak eden oldu mu???:44:
geçmişe bakamadım daha...
cuma günü okul pikniğimiz vardı.yedik içtik... sora akşam misafirliğe gittik. çok susadım, komsum da soğuk su verdi mecburen içtim...:26:sonra gece noldu??? ateşşşş... 38.5 a kadar yükseldi.
soğuk kompress yaptık.
c.tesi doktora gitces diye sevinirken, herşeyi piknikte yere(kilim+minder) oturmaya ve soğuk suya bağlarken; dişimin ağrısı ile uyandım. başım yastıktan kalkmadı.ağrı gözüme başıma vurdu. betim benzim atmıştı
doktora gittik. doktor iimisin dio. iiyim diyorum. suratıma bakanlar ne düşündü acep:44: emin misin diye sordu doktor. gebelikten yana bi sıkıntım yok. dişim ağrıyor dedim. parol içebilir miyim dedim iç dedi. 8.aya kadar kan hapı ve elevit dısında ilaç içmemiş olan ben mecburen kontrolden sonra parolu içtim.
bebeme gelimce son kilo durumlarını bilmiyorum ama bizzzzzzzzzzz 2.016yısssss
rahim agzı kapalı, rahim yolu boyunormal erken doğum gözükmüyor dedi. kalbini dinledik. ama sıpamız bu ayda yüzünü göstermedi. ii olsun başka birşey istemiyoruz.
ctesi doktordan geldik... yine ateşlendik:26: bu sefer 39u gördü derece. kojamcım beni soguk suya bastırdıama kaç kere sayamadım. en fazla yarım saat düşüyordu ateş. gece bi daha parol içtik. o da ağrıyı gecirdi ama atese fayda etmedi. sabahladık.
pazar günü aynı şekilde geçti. pazar gecesi derece 40 lara vurdu.zaten en fazla 37.5 e kadar düşürebildik.
pazartesi oldu aynen devam. doktorum dişçiye git dedi. gittim gebeliğinde problem yoksa doktorunla görüşürüs dişini alırız yada gebelikten sonra alırıs dedi
antibiyotik alıp dişçiden kaçtım. 3 günden sonra dün gece deliksiz 7 saat uyudum. çok şükür
ama boğazımda şiş. burnumda akıyor dişimde ağrıyor ve başıma vuruyor. ateş yok bu sabah çok şükür.
antibiyotik ve parol içiyorum. ilaç kullanmayı zaten sevmezdim. hamileyim diye de hiç içesim gelmiyor.
bişi olmas dimi? ikiside gebelikte kullanılan ilaçlardan ama...
bizden bu kadar acıcık gecmişe bakim:80:
3-4 gündür benim afacan az haraket ediyor. aklıma takıldı normalmii buuuuu_??????? sizdede öylemi..32 haftada yerı daraldıgı için az haraket edermiş ama daha ben 30+1 im.. yani 31. haftadayım:97:
geçmiş olsun canım..
haftan büyük antibiyotik çok etkilemez zaten bebeği..
dinlen iyileş biran önce.
cuma günü okul pikniğimiz vardı.yedik içtik... sora akşam misafirliğe gittik. çok susadım, komsum da soğuk su verdi mecburen içtim...:26:sonra gece noldu??? ateşşşş... 38.5 a kadar yükseldi.
soğuk kompress yaptık.
c.tesi doktora gitces diye sevinirken, herşeyi piknikte yere(kilim+minder) oturmaya ve soğuk suya bağlarken; dişimin ağrısı ile uyandım. başım yastıktan kalkmadı.ağrı gözüme başıma vurdu. betim benzim atmıştı
doktora gittik. doktor iimisin dio. iiyim diyorum. suratıma bakanlar ne düşündü acep:44: emin misin diye sordu doktor. gebelikten yana bi sıkıntım yok. dişim ağrıyor dedim. parol içebilir miyim dedim iç dedi. 8.aya kadar kan hapı ve elevit dısında ilaç içmemiş olan ben mecburen kontrolden sonra parolu içtim.
rahim agzı kapalı, rahim yolu boyunormal erken doğum gözükmüyor dedi. kalbini dinledik. ama sıpamız bu ayda yüzünü göstermedi. ii olsun başka birşey istemiyoruz.
ctesi doktordan geldik... yine ateşlendik:26: bu sefer 39u gördü derece. kojamcım beni soguk suya bastırdıama kaç kere sayamadım. en fazla yarım saat düşüyordu ateş. gece bi daha parol içtik. o da ağrıyı gecirdi ama atese fayda etmedi. sabahladık.
pazar günü aynı şekilde geçti. pazar gecesi derece 40 lara vurdu.zaten en fazla 37.5 e kadar düşürebildik.
pazartesi oldu aynen devam. doktorum dişçiye git dedi. gittim gebeliğinde problem yoksa doktorunla görüşürüs dişini alırız yada gebelikten sonra alırıs dedi
antibiyotik alıp dişçiden kaçtım. 3 günden sonra dün gece deliksiz 7 saat uyudum. çok şükür
ama boğazımda şiş. burnumda akıyor dişimde ağrıyor ve başıma vuruyor. ateş yok bu sabah çok şükür.
antibiyotik ve parol içiyorum. ilaç kullanmayı zaten sevmezdim. hamileyim diye de hiç içesim gelmiyor.
çok çok geçmiş olsun keramos.işallah kısa zamanda atlatırsın:)
ege ne yaptın? yanlış hatırlamıyorsam iibfciydin sen de, tapuya başvurdun mu?
bende aksamları gaz sancısı oluyo ama kıvranıyorum resmen her aksam.dün aksam yemek bile yiyemedim sancıdan.evin içinde volta atıp duruyorum geçsin die ama bana mısın demiyoacayip acı veriyo.sora kendi yavaş yavaş geçiyo.sizde de oluyo mu napıyosunuz geçsin die?
yok canım başvurmadım vazgeçtim.zaten puanım düşük antalya ya da 5 kişi alıyolardıbide memurlar.netten yorumları okudum çalışanların şartlarından herkes dert yanıyodu.
bende aksamları gaz sancısı oluyo ama kıvranıyorum resmen her aksam.dün aksam yemek bile yiyemedim sancıdan.evin içinde volta atıp duruyorum geçsin die ama bana mısın demiyoacayip acı veriyo.sora kendi yavaş yavaş geçiyo.sizde de oluyo mu napıyosunuz geçsin die?
çalıştığı yerden memnun kimseyi görmedim ben zaten. gerçi puanlar müthiş yüksek ege, başvuranlarınkinden bahsediyorum. bölümün ne senin? sana bir haber daha vereyim konu açılmışken ziraat bankasının da şuan alımı var. ben banka istemediğim için başvurmuyorum ama eğer düşünürsen burdan söylemiş olayım.
doru diyosun kimse kurumundan memnun deil.benim bölüm uluslararası ilişkiler.ziraatin ilanını gördüm ben de ama emin olamıyorum yaaa! konu banka olunca mutlu olmadıgım için kendi isteğimle istifa ettim ben 4 seneye yakın çalışıphiç de pişman olmadım.gözüm korktu açıkcası bu sektörden.ziraatte artık eskisi gibi deil onlarda da satış baskısı bilmem ne bi sürü şey var artık.kararsızım yani:))
senin bölüm neydi?
bendede haftada 2 - 3 kez karnım ağrıo kasılıo. adet sancısı gıbı. ama uzanınca hemen geçiyor. 5 dk yetiyor. sanırım doğuma hazırlık kasılmalar bunlar10 haziranda randevum var doktora soracam
ben sordum normal dedi doktorum.senin gene kısa sürüyomuş benm resmen 2 saat sürüyo:) bağırsaklarımda benm de sorun yok ama anlamıyorum neden oluyo.ayaklarımıda hep sıcak tutuyorum ama bilemedim.sağlık ocağındaki doktora söyledim oda annesi gazlıysa oğluda gazlı olur gözün aydın işin var dio bana.resmen dalga geçti:)
iktisat canım... ben 2009 mezunuyum sadece 6 aylık bir muhasebe işi yaptım sonra evlenip şehir değiştirince eve tıkıldım. bu boşlukta hiç beklemediğim bir şekilde çocuk yaptım atama bekliyorum aynı zamanda çocumu atamadan da çok beklyorum
ziraati diğerlerinden ayrı düşünüyor herkes. maaşı da şartları da özel bankalara göre çok iyi. gene de ben ziraate başvruacaksam bir gün puanım öldüğünde başvurmak isterim. çünkü şuan bir beklentim var. ve bebek küçükken banka şartlarında yorulup çocuğuma daha az zaman ayırmak istemiyorum. hakkımızda hayırlısı.
günaydın annişler,
özel hastalıkları hariç içmeye devam ettiğiniz ilaçlar hangileri?
son kontrolde drmız elevite devam etmenize gerek yok dedi kan ilacınızı günde 2 kez alın yeterli dedi
merak ettim şimdi napiim
günaydınnnn kasım hamişleri ve tatlı bebişler;
29+4 deyiz oğlumla ve kabuslar görmeye başladım.erken doğum yaptığımı gördüm ve minicik bi oğlum oldu. uyandığımda ağlıyordum çok kötü bir rüyaydı.
soğuk kompress yaptık.
ziraatin ilanına bi bakıyım dedim incelememiştim tam olarak eee ben zaten yaştan kaybediyorumayyy yaşlandıgımı hissettim bi an kötü oldum valla:) allahtan memurlukta yaş sorunu hemen hemen kalmadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?