-----2010 KASIM hamişleri----

ahahahah başak burcları temıs tıtızdır demelerı bundanmı acaba yanındakınemı yaptırıo ıslerı hep

yemek kısmını anlatmasın bence

Biz kızımla dışarı çıkıos, saçımızı kestirces, kaş maş işine girişcez daha fazla berdan mardinliye dönmeden

Öptük sizi cici anneler

ahahahah başak burcları temıs tıtızdır demelerı bundanmı acaba yanındakınemı yaptırıo ıslerı hep

yemek kısmını anlatmasın bence

valla ikizim var benim, oda malum başak hiç bu tanıma uymuyor. kızın haftada 1 gün izin günü var kendini heba eder temizlik yapcam die canını çıkarır. ben istisnai tuhaf bir başak burcuyumdur. başak bir anneden başak bir kızkardeşinden iş yapma sırası bana gelmedi pasif başak ama iş yaptıran başak oldum. kader

Biz kızımla dışarı çıkıos, saçımızı kestirces, kaş maş işine girişcez daha fazla berdan mardinliye dönmeden

Öptük sizi cici anneler

kestırmeeeeeeeeeeee
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum

dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa

ebet butun sorun ıkı basagın arasında kalmanda

canlar selamlar size herkesler iidir umarım ben de doğum için memlekete annemlere geldim şimdide doktor teleşına düştüm bakalım.benim saçlarda rapunzel oldu kestiremedim bitürlü hastane için gecelik pijama alan oldumu sabahlık almamıza gerek var mı nasıl bişeyler aldınız

valla annem bugün sabahlıktan bahsediyordu ii olur sabahlıklı alalım falan diodu.

Canım çok ağır bir kokusu yok zaten zamanla durunca uçacaktır die az bişey koydum okadar..

ben pıjama takımı aldım sabahlıklı krem rengı uzerıne desenlı ayrıca tek gecelık aldım krem aynı sabahlıkla kullanırım dıye..onun dısında 3 tane pıjama aldım sabahlık yok onlarda sıcak olcakya terledıkce degıstırmelık
emzırırken cok terlenıyormus kalkınca hemen ustune alırsın sabahlıksız olmaaaaz dıdı annemde ondan ole aldık

Canım çok ağır bir kokusu yok zaten zamanla durunca uçacaktır die az bişey koydum okadar..

bılmıorumkı canım bende kokusunu fılan okuduguumu yazdım uçar zaten dedıgın gıbı ama ben almadım yumusatıcı

hoşbulduk sağol canım, işleri öğretmekten fırsat buldukça kaçıyorum buraya,takip ediyorum.
iş başlamakta, başladın mı hevesin artıyor devamı geliyor.

benimde ağrıdı ama çok aşırı değil bi seferde hallettim. darısı başına. ben yumuşatıcı kullanmadım. ablamın arkadaşı deterjan sektöründe çalışıyor,dalinin yumuşatıcını göndermiş kullanmadım. 2013 kadar vakti var. en erken 6. aydan sonra başlıycam. kapağını açtım,çok güzel kokuyor o ayrı :87:

İlahi

Oyy ne güzel azalttın işleri

azaldı sayılır, giysi dolabını ara ara olmak üzere toplamda 4 kere sildik,koku felan kalmadı. ütülediklerimi de yerleştirdim. temmuz gibi yatağını kurarız,önümüzdeki haftalarda ne olur ne olmaz doğum çantasını hazırlarım. iş beklemeye kalır darısı hepimizin başına inşallah

sizin frekanslar karışmış

Öptük sizi cici anneler

sıhhatler olsun

kestırmeeeeeeeeeeee
aşamadıgım tek hurafe bu kaldı benımde Rapunzel olma yolunda gıdıyorum

dıkkat edın kendınıze gunes kremı sur kız annesı lekelenırsın sonraaaaa

ben 2 hafta önce kestirdim rahat ettim. aslında kafama takılan bir hurafe buydu ama annem ve kayınvalidem yok böyle birşey dedi. forumlarıda okudum. yumurtaya can veren Rabbim saç kestimekle mi ömür biçecek dedim gittim kestirdim.

Son düzenleme:
gemcim çok güzelmiş güle güle kullan resimdeki olan demi kaça aldın ?
sagol cnm evet bu canım benımkı krem bu sanırım pembe...ben 85 e aldım ama baya ındırım yaptılar..pijamadunyasi.com da 89 tl mıs..markasi Artış

basladımmı bıtırmeden bırakmam da baslatacak ılham gelmıo bana

ya tabıkı oyle aama ne bılıım hıc kestırmedım ıyıce sıcaklardan bunalıınca kestırırım gıbıme gelıo zaten

bende bi ara uzuyormu die düşündüm ama öyle uçurum bi fark yok yani aynı seyirde uzuyor normal yani.
ben bulduğum ve çok beğenerek aldığım bi kapri ve üst aldım, üzeri düğmeli kısa kollu şık bişeydi. birde tek parça elbise bulsam ne ala. bu 2 sinden birer tane al yeter yha.. olaki bunları giyip kırletirsek yıkatana kadar evden de koyarsın uygun bikaç parça bişey yeter.
allahım sağlıklı doğumlar versin bir nefeste doğuralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…