Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haziran'ın ortasına kadar havalar yağışlı olacakmış![]()
elevıt ve progestan ıcıyorum ..progestan 32. haftaya kadar ıcıcem..elevıt emzırırken de ıcılıyor bırakıcagımı sanmıyorum demedı bısey drgünaydın annişler,
özel hastalıkları hariç içmeye devam ettiğiniz ilaçlar hangileri?
son kontrolde drmız elevite devam etmenize gerek yok dedi kan ilacınızı günde 2 kez alın yeterli dedi
merak ettim şimdi napiim
ay benı pazar gecesı bı tutttu bıde dısardaydık kıvrandım durdumbende aksamları gaz sancısı oluyo ama kıvranıyorum resmen her aksam.dün aksam yemek bile yiyemedim sancıdan.evin içinde volta atıp duruyorum geçsin die ama bana mısın demiyoacayip acı veriyo.sora kendi yavaş yavaş geçiyo.sizde de oluyo mu napıyosunuz geçsin die?
yağsın valla benim şikayetim yok. hafta sonu sıcaktı az kalsın dışarıda bayılayazıyordum.![]()
bencede gayet iyi hava özellikle mersinde sıcaklar bi başladı mı yandığım andır![]()
dualarımın kabulune ısarettır bu
dogumdan sonra yaz gelsın![]()
Polimik yok, polimik yok
Pur baksana sana ne didi, pis pasaklı didi![]()
sen kackere cam sıldın hayatında pıkııııııı :86:
ben hıc sılmedım hıcte pıs kalmadı polimik yaratmaaaaa
pur ve ben uyusugun onde gıdenlerıyız ona ne dersem kendıme demıs olurum ben![]()
Daha dün geldi, sildi gitti kadın![]()
hahahahaaaytt hayatında kackere cam sıldın :111:
Polimik yok, polimik yok
Pur baksana sana ne didi, pis pasaklı didi![]()
Ben sildim bi kerem
Annemin evindeyken yardım olsun diye, 1 pencere siliyodum, 2-3 defa silmişliğim vardır
Ama kendi evimde silemem, yükseklik korkum var
Gelen kadın pire gibi, 10 dkkada bir camı siliyor maşşallahhh 41 kere![]()
Sana da iyilik yaramıooo
Pis pur pis pur pis pur ........![]()
ben beceremıom ogrencı evınde denemıstım mıllet daha beter yaptın demıstı bıdada elımı surmedım :86:
benım eve gelen kadın bıda gelmıo pencereler kocaman dıye kapıcının hanımını denıcem bakalım son caremıs o...bızım sıtede herkesıun derdı bu kadınlar cam sılınce evı bıtıremıolar :90:
valla haftasonu kocam sildi yaw... şimdi pas parlak bakıyorum, nasıl birşeyse yağmur yağsada cama vurmuyor camlar ak pak duruyor.camları silmeyelim o zaman![]()
ya sımdı bakamadım da gecmıse mehtapmı yazmıstı karnımı ovuyo kocam dıye..gecen bıyerde okumustum karna masaj yapmayın ovamayın dıye ama nıden oldugunu hatırlamıyorum :26: