-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar bugün itibariyle tam 13 kilo almış bulunuyorum kaldı 8 hafta daha kaç kilo daha alcam ben yaa:35::27::52::53::86:

selam annecıkler
bebek mevludundeydım sımdı geldım sıkıldım bunaldım cok kalabalık ve sıcaktı :19:
h.sonu cok gezdım yaramıyor bana bebek sankı seyıme gırıyo ben yuruyunce yorulunca dun cok zor gectı zonk zonk seyım zonkladı butun gun sancı denen sey bu degıl dımı :53:

bende yıkamadım, yalnız değilsin. ama vakit var yaaa bi günlük iş allah güç versin yaparız
bende baslamadım hıcbıseye hala hocte halım yok :26:
herkese merhaba,

bende 2010 kasım hamilesiyim yazılarınızı arada bir girip okuyordum ama bi türlü fırsat bulamadım katılmaya şimdiden herkese hayırlı doğumlar dilerim
hosgeldın...hayırlısıyla kavus bebısıne ınsallah
:49:

yok gemcim sancı düzenli aralıklarla gelir korkma...
banada öyle oluyor hele ki wc ihtiyacım gelmişse yürümek ne mümkün sıkıştırıyor çok fena.....

bebek sanki şeyime giriyor yazmış yaaa
çatladım gülmekten ama bende yürürken öyle oluyor bütün ağırlık aşağıda çıkacak diye korkuyorum bende:18:

yok gemcim sancı düzenli aralıklarla gelir korkma...
banada öyle oluyor hele ki wc ihtiyacım gelmişse yürümek ne mümkün sıkıştırıyor çok fena.....
bacaklarımı yapıstırıom bırbırıne sıkıoru kendımı aklım cıkıyor ya nıye ole oluyo anlamıorum :26:
kısım 30 haftalık olduk farkındamısıın
bebek sanki şeyime giriyor yazmış yaaa
çatladım gülmekten ama bende yürürken öyle oluyor bütün ağırlık aşağıda çıkacak diye korkuyorum bende:18:
:111::111: ole oluo cunku ondan ole yasdım ..
koce soruyo noldu rengın attı senın dıyo seyıme gırdı yıne dıyorum o da ogrendı artık
gozun aydın cıcım ıs bıtıyooo ev hanımı anne adayı olucan sonunda

Sen yine birine kızdın işyerinde, şamar oğlanı olarak beni seçtin

Afirin nöbetleri kaçırmıyorsunuz
Evde internet yok mu Nası haberleşcez :44:

hiçte bilem kimseye kızmadım çok mutluyum kurtuluyorum diye sana kızdım gelmişsinde bizi adamdan saymayıp yazmadan çıkmışsın........
evde netim yok almayıda kesinlikle düşünmüyorum telefonumdan girerim habersiz bırakmam ben sizi kuşum merak etme....

benimki sanki eliyle aşağıları gıdıklıyor gibi oluyor bazen....
ya korkma öyle pat diye gelmez illaki hissettirir kendini......
30 olduğumuzu hatırlatmasan olmaz dimi heyecan basıyor....erkekler vaktinden önce gelmez hem.....
bende sen gibi diyorum eşime oğlun dayadı kafayı şeyime gelde gez diyorum..... hepsi aynı bu keretaların.....

nbr cicik
yok onun evde ama alırlar artık olmas oleeeeee

İyilik kuşum senden naber

Benim giripte yazmadıım zamanlar siz burda dilldiniz taam mı

Sen niye şimdi erkekler zamanından önce gelmez diyip beni geriyon

ay evet çok mutluyum bende öğlen uykusu yapabileceğim artık :92::92:

bu yaptığınız muhabbetlerin aynıları bizdede dönüyo
-şu oğluna söyle çeksin kafasını şeyimden
-oturdu yine idrar torbamın üstüne
-gıdıklıyor yine (bu en çok otururken oluyo
eşimde garibim geliyo oğlum rahat bırak anneyi ayıp ama diye başlıyo oğluyla konuşmaya:90:

Benim kızım çok uslu hiç öle annesinin şeyine girmiyo, onun ilgi alanı genelde böbreklerim arada sırada midem :122::122:

30una kolay gelınmıyor dıye bır sarkı var cok severım
evet erkekler genelde eklıo sonuna kadar .
bugun mevludde bı cocuk vardı 2,5 yasında 32 haftalık dogmus ..kız anlamamıs bıle sancısını hastaneye gıttıklernde 8 cm acılmıs cırt dıye dogurmus gıdınce zaten bı rahat anlatıo ben seklınde dınlıorum bunu..
en sonunda anlatmayın lutfen gerıldım dıdım kalktım bu sefer kadın oldu hahahah
İyilik kuşum senden naber

Sen niye şimdi erkekler zamanından önce gelmez diyip beni geriyon

ıyı dıyelım ıyı olsun canım
:86::86:gerılme gerılme erkenı gecı kalmadı surda 9-10 hafta kaldı zatten eeen fasla

otururken benıımkı zooonk yapıo :111:
tuvaletten sonrada karnım bı gerılıooooo davul gıbı oluo :86:
Benim kızım çok uslu hiç öle annesinin şeyine girmiyo, onun ilgi alanı genelde böbreklerim arada sırada midem :122::122:

erkekler gırıyo zaten annelerının şeysine :86::86:

teşekkürler kıslar ben de elimde bi yıkayım bakıyım.dalan roxy aldım bugün bütün bebek deterjanlarını inceledim yarım saat markette en son ona karar verdim.işallah güsel cıkar.

bende dalan alıcaktım gecen gun esım hacı şakır almıs gelmıs supriiiiis dıye bıde :86:
nası süpris anlayısı bu anlamadım gercı ama sımdılık bunu kullanıcam bende..denerıs artık hepsını ..kullanan herkes yazsın da fıkır olur

32 hafta mı
Anamm
Daha geceliim yok, çıplak gezcem hastanede püfür püfür :92::92:
Ya da birileri alır alelacele anneannemin gibi geceliklerden güllü dallı :111::111:

32 hafta mı
Anamm
Daha geceliim yok, çıplak gezcem hastanede püfür püfür :92::92:
Ya da birileri alır alelacele anneannemin gibi geceliklerden güllü dallı :111::111:

hastane onluk verır sana su popo kısmı acıkta bırakanlardan hahah oda püfür püfür olur :111: