-----2010 KASIM hamişleri----

ne güsel düşünmüş almış demekki bişeylerini o da yapmak istiyo.benm kocaya sinirlenince malum yanımda deil herşeyi ben yapıyorum zaten sen hiç bişe yapmıyosun die kızıyorum, cevap şu aynen nie öle diyosun tatlım bebeği beraber yapmadık mı?:113: boğasım gelio öle diyince.yardımcı oldugu nokta bu.
kullanıyım yazarım nası oldugunu:)

benımkıde cok farklı degıl emın ol tek suprızı deterjan oldu beraber bısı almadık bebege

Çoçuğu yaptı olay bitti demek

İyilik kuşum senden naber
Benim giripte yazmadıım zamanlar siz burda dilldiniz taam mı
Sen niye şimdi erkekler zamanından önce gelmez diyip beni geriyon

ne geriliyorsun caanııımmm gerilme herşey herkeste değişiyor.....senin kız zamanında gelir içime öyle doğuyo.....hem şurda ne kaldı ki 10 hafta çoğu gitti......cücüğü kaldı....

çok şükür canım geldik 30 a ben bilmem erken doğurmak yok anlaşmıştık başında....
ne diye anlatır ki iyi ki bi doğurmuş sanki sordun mu ona.... sancı bi yerde illakim belli eder kendini hem haftada bilmem kaç defa nstye bağlanacaz olmazsa orda çıkar sancı hissetmesek bile sen stres yapma.....

32 hafta mı
Anamm
Daha geceliim yok, çıplak gezcem hastanede püfür püfür :92::92:
Ya da birileri alır alelacele anneannemin gibi geceliklerden güllü dallı :111::111:

çoğu çoğu popon açıkta kalır gerisini örtüyorlar....

Son düzenleme:
çooook sukur gercekten
eet sozum sozz sonuna kadar dırenıcem

aklıma geldı kızlara anlatıcam bunu dıdım mevluddeyken...annemız gıyınmıs sıkır sıkır suslenmıs bebegı damt gıbı gıydırmısler supperdı masallah..
neyse herkes gelmeden emzırıyım dıdı aldı bızımkını emzırdı sonra gazı cıkarırken gorrk dıye bı ses haha kafayı bı cevırdık kızın omuzdan belıne kadar damlaya damlaya kusmuk
mecburen cok alakasız ısı gıymek zorunda kaldı sonra garıbım ..
aklınızda olsun mevlutte gaz cıkarırken muhakkak bı bez koyun omzunuza

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu gülçinde hiç uğramıoooooooooooooooooo

facedede yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

günaydınlar.....
bende merak ettim gülçini haberde vermedi hiç cücük iyi bi azarı hak etti o döfcem onu bi güzel....

kızlar bugün itibariyle tam 13 kilo almış bulunuyorum kaldı 8 hafta daha kaç kilo daha alcam ben yaa:86:

canım aldığımız kilo kadar gebelik öncesindeki kilomuz da önemli. arkadaşımn hamileliği bizle kızcağızın boyu 1.60 falan ve 83le hamile kalmış ve 2.5 ayı var kilosu 92....
düşün artık top gibi
dr doğum zor olur almayın fazla dio ama yinede allahın işi bazen normalde olabilir o kilodaki insanlar.
rabbim hepimizi bi nefeste kurtarsın yarabbim

günaydın annişler,
özel hastalıkları hariç içmeye devam ettiğiniz ilaçlar hangileri?
son kontrolde drmız elevite devam etmenize gerek yok dedi kan ilacınızı günde 2 kez alın yeterli dedi
merak ettim şimdi napiim

günaydınnnn kasım hamişleri ve tatlı bebişler;
29+4 deyiz oğlumla ve kabuslar görmeye başladım.erken doğum yaptığımı gördüm ve minicik bi oğlum oldu. uyandığımda ağlıyordum çok kötü bir rüyaydı.

günaydın anneler ve onların tosuncukları

bizde kaç gündür nete gelemedik... bizi merak eden oldu mu???:44:

geçmişe bakamadım daha...

cuma günü okul pikniğimiz vardı.yedik içtik... sora akşam misafirliğe gittik. çok susadım, komsum da soğuk su verdi mecburen içtim...:26:sonra gece noldu??? ateşşşş... 38.5 a kadar yükseldi.
soğuk kompress yaptık.
c.tesi doktora gitces diye sevinirken, herşeyi piknikte yere(kilim+minder) oturmaya ve soğuk suya bağlarken; dişimin ağrısı ile uyandım. başım yastıktan kalkmadı.ağrı gözüme başıma vurdu. betim benzim atmıştı
doktora gittik. doktor iimisin dio. iiyim diyorum. suratıma bakanlar ne düşündü acep:44: emin misin diye sordu doktor. gebelikten yana bi sıkıntım yok. dişim ağrıyor dedim. parol içebilir miyim dedim iç dedi. 8.aya kadar kan hapı ve elevit dısında ilaç içmemiş olan ben mecburen kontrolden sonra parolu içtim.
bebeme gelimce son kilo durumlarını bilmiyorum ama bizzzzzzzzzzz 2.016yısssss
rahim agzı kapalı, rahim yolu boyunormal erken doğum gözükmüyor dedi. kalbini dinledik. ama sıpamız bu ayda yüzünü göstermedi. ii olsun başka birşey istemiyoruz.
ctesi doktordan geldik... yine ateşlendik:26: bu sefer 39u gördü derece. kojamcım beni soguk suya bastırdıama kaç kere sayamadım. en fazla yarım saat düşüyordu ateş. gece bi daha parol içtik. o da ağrıyı gecirdi ama atese fayda etmedi. sabahladık.
pazar günü aynı şekilde geçti. pazar gecesi derece 40 lara vurdu.zaten en fazla 37.5 e kadar düşürebildik.
pazartesi oldu aynen devam. doktorum dişçiye git dedi. gittim gebeliğinde problem yoksa doktorunla görüşürüs dişini alırız yada gebelikten sonra alırıs dedi
antibiyotik alıp dişçiden kaçtım. 3 günden sonra dün gece deliksiz 7 saat uyudum. çok şükür
ama boğazımda şiş. burnumda akıyor dişimde ağrıyor ve başıma vuruyor. ateş yok bu sabah çok şükür.
antibiyotik ve parol içiyorum. ilaç kullanmayı zaten sevmezdim. hamileyim diye de hiç içesim gelmiyor.
bişi olmas dimi? ikiside gebelikte kullanılan ilaçlardan ama...
bizden bu kadar acıcık gecmişe bakim:80:

Hoşgeldin canım ne zmandır gözükmüyordunn.. Çok geçmiş olsunnn...Antibiyotik için kendi doktoruna sormadınmı hiç duymadım bu zamana kadar gebelikde kullanan...

Hoşgeldin canım ne zmandır gözükmüyordunn.. Çok geçmiş olsunnn...Antibiyotik için kendi doktoruna sormadınmı hiç duymadım bu zamana kadar gebelikde kullanan...

sağolasın.
sormam mııı?? iç dedi.
prospektüste de gebelikte kullanılır yazıyor
netten de baktı kojam. gebelikte diş için herkese aynı ilacı veriyorlarmış.

Son düzenleme:

keramoscummm çok geçmiş olsun kötü bi hafta sonu geçirmişsin.

İnşallah hemen düzelirsin

gerçi ateşin düşmüş iyi bişi bu düzelme var demek.

bol bol dinlen canım..

ayrıca hamilelikte kullanılacak ilaçları kullanıyorsan bi sıkıntı olcağını zannetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…