ben ağustosa kadar tekrar tozlanır vs diye yıkamayı erteliyorum aslında
ama hepiniz bitirdiniz bile
ben de başlayayım bari
slm günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
ne kadar güzel bir pazartesi böyle aslında pazartesileri hiç sevmem ama salı günü son iş günün olunca öyle çok sevesim geldiki bu günü
yaşasın iş bitiyooo
merhaba kızlar bugün kontrole gittik oğlum 1600gr olmuş. bel ağrısını sordum normal dedi çok ağrırsa parol al dedi mutlaka yürü en az 20dak. dedi. oğlumuz sana benziyor dedi hehe sevindim bende. Doğum için normal istediğimi şimdiden belirttim en güzeli o zaten biz de öyle olsun istiyoruz dedi erken ama bunları konuşmaya haftalar ilerledikçe konuşuruz dedi. Epidural olsam mı olmasam mı diye muallaktayım bende.
az önce gözlerim karardı başım dödü birden kızlar ateş bastı üstüne bi güzelde kustumtansiyonumu ölçtürdüm 10 a 6 çıktı:84: şimdi ayran içiyorum. am ahalsizlik var az üzerimde
kızlar yerime bakacak olan elaman geldi yeğeni....
ona öğreteceğim herşeyi giremeyebilirim.....
ne kadar güzel bir pazartesi böyle aslında pazartesileri hiç sevmem ama salı günü son iş günün olunca öyle çok sevesim geldiki bu günü
yaşasın iş bitiyooo
çok sağol canım ama ah ahhh.. yerimiz 13ünde belli olacak ve ben çok dua ediyorum ilk 3 tercih gelmesin diye. ne olur dua edin kızlarrrrr denizli gelsin antalya gelsinnnnnnnn
süper fikir bunu benhiç düşünememiştimCanım sen bilirsin tabi ama gerçekten sonrasında zor olacaktır.. Ayrıca dolap için değilde temiz bir hurç içinde saklayabilirsin böylece tozlanmasınıda önlersin.. Valla ufacık kıyafetleri ütülemek gerçektenden de epeyce oyalaıyor insanı..
herkse merhaba iyi haftalar olsun.
dün kızımın 3 posta kıyafetlerini yıkadım. bu akşam eve gidince ütüye başlıycam ( üşenmezsem )
battaniyeleri saymazsak nevresim,uyku seti,yün örgüleri dahil 4 posta çamaşır kaldı. haftaya da onları bitirirsem çamaşır faslı bitmiş olacak. minicik eldivenlerini,çoraplarını koklaya koklaya astım. dalan roxy kullandım,yumuşatıcı kullanmadım evin içi mis gibi koktu.
yaşasın iş bitiyooo
slm kızlar, bu hafta sonunda bende 32yi doldurucam inş.ama raporumu h. içi alabilir miyim yani çarşamba izin alıp gitsem(1haziran) p.tesiden(6 haziran) itibaren rapor yazar mı yoksa p.tesi mi gitmem gerekiyo.
ay daha hiç bi hazırlığım yok kızlar hep iznimi bekledim alışveriş için sabırsızlanıyorum artık
hayır canım 32+1 olmadan doğum iznin başlamaz
gnl dr. dan aldığın raporu sgk ya mı verdin, muhasebeye mi.
bu arada gözün aydınnnbende haftaya yaşıycam bu sevinci inş.
siz yıkadıkça benim ki yetişmeyecek die endişe aldı. hiçbi kıyafeti de yanımda değil ki kuzumun. aldığım her şeyi bıraktım gidecğeim die.
endişelenme canım,yetişir bir şekilde. çok aklında kalacaksa annen başlayabilir yıkamaya
aslında 8 hafta kala doğum iznini başlatınca sadece muhasebeye vermek yeterli diye biliyorum bende muhasebeciyim büroda
3 hafta kalaya kadar çalışabilir alınınca onu sgk ya bildirmek gerekiyo ondan eminim ama diğeri içinde emin olamadım bir müşteri arayıp sorsa kendi bildiğimi derim ama iş başa düşünce emin olmak istedim sgk yı arıyorum şimdi
annemde de değil kıyafetler ankarada kız kardeşimde. haziran sonunda geçecek bizimkilerin yanına o zaman götürecek. ankara daha yakın die hiç bu tarafa yük etme dediler bak aklım kaldı... durup durup ya bebek doğarsa üstü başı orda burda diyorum. yoksa annemin eline geçse 1 günlük iş zaten...
neyse... bakalım...
yaşasın iş bitiyooo
çok sağol canım ama ah ahhh.. yerimiz 13ünde belli olacak ve ben çok dua ediyorum ilk 3 tercih gelmesin diye. ne olur dua edin kızlarrrrr denizli gelsin antalya gelsinnnnnnnn
pur ve gem h.sonu foruma girmemiş, kızlarrr nerdesiniz :44:
ayşe gülçinden de ses seda yok :44:
zeynep'i de uzun süredir göremiyorum. depresyon ilacı kullanıyordu nasıl oldu acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?