bende özlerım herhalde oğlumun içimdeki dönişlerı hareketlerı tekemlerı cok kuvvetli maşşallah danamm hem hemen doğsun istıyorum hemde ıcerde kalıp kıpır kıpır olsun ikinciyıde dogururuz kısmetsse ama bunu gıbı tat vermezkı bu heyecanları yaşayamayızkı bı kerre hepımız dogumun ne oldugunu bılecegımız ıcın ıstemıycez belkide[/QUOT
kıs niye 2. bunun kadar tat vermesin inan bana şekerim 2. de de aynı duyguları taşıyosun ilk öğrendiğin andan itibaren heleki bide tekme atmaya bi başlasın o zman gör bak ilk bebeğindeki duygular bundada depreşiyo ilk oğlumm 3 yaşında 33+2 günlük hamişim bundada o kadar çok doğmasını istiyorum ki bir an önce kollarıma alayım istiyorum babası bile gece gündüüz eli karnımda tekmelerini seviyo babasına tepki veriyo tabi hemen annesinden çıkarıyo hıncını tamam son 2 ay çok ağır ve zor geçiyo yan döndüğüm zaman sanki kaburgalarımı gıdıklıyo gibi canım yanıyo sırt üstü yattığım zaman sanki bebiş sırtıma yapışıyo derin nefes alamıyorum ama büyük söylemeyim 3.yü düşünmüyorum o yüzden bu günleri çok özlüycem tadını çıkarmak istiyorum her anının mide yanmalarını bile![]()