• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bende özlerım herhalde oğlumun içimdeki dönişlerı hareketlerı tekemlerı cok kuvvetli maşşallah danamm hem hemen doğsun istıyorum hemde ıcerde kalıp kıpır kıpır olsun ikinciyıde dogururuz kısmetsse ama bunu gıbı tat vermezkı bu heyecanları yaşayamayızkı bı kerre hepımız dogumun ne oldugunu bılecegımız ıcın ıstemıycez belkide[/QUOT

kıs niye 2. bunun kadar tat vermesin inan bana şekerim 2. de de aynı duyguları taşıyosun ilk öğrendiğin andan itibaren heleki bide tekme atmaya bi başlasın o zman gör bak ilk bebeğindeki duygular bundada depreşiyo ilk oğlumm 3 yaşında 33+2 günlük hamişim bundada o kadar çok doğmasını istiyorum ki bir an önce kollarıma alayım istiyorum babası bile gece gündüüz eli karnımda tekmelerini seviyo babasına tepki veriyo tabi hemen annesinden çıkarıyo hıncını tamam son 2 ay çok ağır ve zor geçiyo yan döndüğüm zaman sanki kaburgalarımı gıdıklıyo gibi canım yanıyo sırt üstü yattığım zaman sanki bebiş sırtıma yapışıyo derin nefes alamıyorum ama büyük söylemeyim 3.yü düşünmüyorum o yüzden bu günleri çok özlüycem tadını çıkarmak istiyorum her anının mide yanmalarını bile:49::66::66:

bende özlerım herhalde oğlumun içimdeki dönişlerı hareketlerı tekemlerı cok kuvvetli maşşallah danamm hem hemen doğsun istıyorum hemde ıcerde kalıp kıpır kıpır olsun ikinciyıde dogururuz kısmetsse ama bunu gıbı tat vermezkı bu heyecanları yaşayamayızkı bı kerre hepımız dogumun ne oldugunu bılecegımız ıcın ıstemıycez belkide[/QUOT

kıs niye 2. bunun kadar tat vermesin inan bana şekerim 2. de de aynı duyguları taşıyosun ilk öğrendiğin andan itibaren heleki bide tekme atmaya bi başlasın o zman gör bak ilk bebeğindeki duygular bundada depreşiyo ilk oğlumm 3 yaşında 33+2 günlük hamişim bundada o kadar çok doğmasını istiyorum ki bir an önce kollarıma alayım istiyorum babası bile gece gündüüz eli karnımda tekmelerini seviyo babasına tepki veriyo tabi hemen annesinden çıkarıyo hıncını tamam son 2 ay çok ağır ve zor geçiyo yan döndüğüm zaman sanki kaburgalarımı gıdıklıyo gibi canım yanıyo sırt üstü yattığım zaman sanki bebiş sırtıma yapışıyo derin nefes alamıyorum ama büyük söylemeyim 3.yü düşünmüyorum o yüzden bu günleri çok özlüycem tadını çıkarmak istiyorum her anının mide yanmalarını bile:49::66::66:

ne güzel ne mutlu sana ben ilk kızımdaki duyguları bulamıyorum 2.de ilk heyecanların tadı bambaşka bence tabii bu benim fikrim yaş 36 bitti 37ye girdim bu yaşlarda insanlar artık okul telaşlarıyla uğraşıyor normalide bu zaten bence benim yaşımla alakalı heryerim sızım sızım ağrıyor ağır geliyor ilk kızımda böyle değildim cadı gibiydim,ama gerçekten ilk göz ağrısı diye bir şey var ve onun heyecanları bambaşka

herkezlere tünaydınlarr diliyorum:79:cnm çok güzel yazmışsın,benimde 11 yaşında bir kızım,7 yaşındada bir oğlum var,ve şuan 3.cüye hamileyim 30+0 oğlum olacak ve inanın ilk günden beri sıkıntılar ve problemler yaşamama rağmen çok güzei ve müthiş bi duygu,evet 2 çocuğumdada tazı gibi heryere yetişiyordum günlerin nasıl geçtiğini anlamıyordum hiç bir yerlerimde inanın ağrımadı,çok özlüyorum o hamileliğimi neyseki allahıma şükür az kaldı sezeryan olduğum için 8 haftam kaldı,ve çok mutluyum,rabbim olmayanlarada nasip etsin inş,bizlerde sağlıklısıyla kucaklarımıza alıp koklayalım inş,herkeze mutlu pazarlar diliyorum:79::79:

günaydın kızlarrr.....:62::62::62:
keşke yazdan hamile kalıp kışın doğursaydım offf bu sıcaklar bu halde hiç çekilmiyor yaa kavrulmaya başladık...:59:
doktora giden güzel haberler getiren yok mu?:69:
huuuu uyanan nerelerdesiniz bacılar benimde son haftalarım yupppiiii......:64::64::64:
dün yine iki parça ütü yaptım bu sefer oturarak ayaklarım davul oldu ben bu ütü işini bitiremicem galiba.....:14::14::14::14:

az önce gözlerim karardı başım dödü birden kızlar ateş bastı üstüne bi güzelde kustum :52: tansiyonumu ölçtürdüm 10 a 6 çıktı:84: şimdi ayran içiyorum. am ahalsizlik var az üzerimde

günaydın kızlar tayin telaşından 3-5 saatlik seyahatlerden mahfoldum ayaklarım davul gibi poğaça gibi şiş görmelisiniz:53:
az ama bize göre çoook kaldı kurtulmaya... dr kontrolümüzde sakın sırt üstü yatma ve karnına masaj yapma dedi.
sizle nasılsınız şikayetler ne durumda alışveriş bitti mi?
bizim yatağımız ve dolabımız kaldı birde banyo gereçleri. onlarıda yeni evimizde alırız inşallah.
herkese güzel bi hafta diliyorum:54:

kızlar yerime bakacak olan elaman geldi yeğeni....:52::52::52::52:
ona öğreteceğim herşeyi giremeyebilirim.....

az önce gözlerim karardı başım dödü birden kızlar ateş bastı üstüne bi güzelde kustum :52: tansiyonumu ölçtürdüm 10 a 6 çıktı:84: şimdi ayran içiyorum. am ahalsizlik var az üzerimde

geçmiş olsun canım yaaa tansiyonun çokta düşük değil birşeyler ye yinede dikkat et aç kalma......

günaydın kızlar tayin telaşından 3-5 saatlik seyahatlerden mahfoldum ayaklarım davul gibi poğaça gibi şiş görmelisiniz:53:
az ama bize göre çoook kaldı kurtulmaya... dr kontrolümüzde sakın sırt üstü yatma ve karnına masaj yapma dedi.
sizle nasılsınız şikayetler ne durumda alışveriş bitti mi?
bizim yatağımız ve dolabımız kaldı birde banyo gereçleri. onlarıda yeni evimizde alırız inşallah.
herkese güzel bi hafta diliyorum:54:

bende de başladı o şişmeler ayakları aşağıya sarkıtınca oluyor genelde, uzatınca düzeliyorlar.....
benimde bi banyo gereçleri birde ufak tefek şeyler kaldı yatağımda haziran sonuna doğru gelcek....
yeni tayin yeriniz ve eviniz hayırlı olsun canım......

slm günaydın kızlar ve tatlı bebişleri
ne kadar güzel bir pazartesi böyle aslında pazartesileri hiç sevmem ama salı günü son iş günün olunca öyle çok sevesim geldiki bu günü
yaşasın iş bitiyooo:62::62::62:

günaydın kızlar
hepiniz ne güzel izinleri aldınız bile
ben temmuzda çıkıcam nasipse
3 hafta kala ayrılamayı planlıyorum
ama haziranda da bir hafta alıcam izin, tatile gidicem inşallah tabiki havalar böle olursa bizim tatil neye benzicek bilmiyorum
geceleri dönmek çok zorlaştı
ayaklar ve bacaklar akşam olunca davul gibi oluyo
yürümek bile güçleşiyo artık
iş çıkışları evime yürüyerek gidiyorudm yaklaşık yarım saat sürüyo ama artık zorlanmaya başladım
ve dahada fenası
ben daha bebişimin kıyafetlerinin hiçbirini yıkamadımbir an önce o işe de başlamam lazım

bende de başladı o şişmeler ayakları aşağıya sarkıtınca oluyor genelde, uzatınca düzeliyorlar.....
benimde bi banyo gereçleri birde ufak tefek şeyler kaldı yatağımda haziran sonuna doğru gelcek....
yeni tayin yeriniz ve eviniz hayırlı olsun canım......

çok sağol canım ama ah ahhh.. yerimiz 13ünde belli olacak ve ben çok dua ediyorum ilk 3 tercih gelmesin diye. ne olur dua edin kızlarrrrr denizli gelsin antalya gelsinnnnnnnn

günaydın kızlar
hepiniz ne güzel izinleri aldınız bile
ben temmuzda çıkıcam nasipse
3 hafta kala ayrılamayı planlıyorum
ama haziranda da bir hafta alıcam izin, tatile gidicem inşallah tabiki havalar böle olursa bizim tatil neye benzicek bilmiyorum
geceleri dönmek çok zorlaştı
ayaklar ve bacaklar akşam olunca davul gibi oluyo
yürümek bile güçleşiyo artık
iş çıkışları evime yürüyerek gidiyorudm yaklaşık yarım saat sürüyo ama artık zorlanmaya başladım
ve dahada fenası
ben daha bebişimin kıyafetlerinin hiçbirini yıkamadımbir an önce o işe de başlamam lazım

bende yıkamadım, yalnız değilsin. ama vakit var yaaa bi günlük iş allah güç versin yaparız

Günaydın iyi haftalar herkesleree...

Yorgunluktan ölüyorummm üzerimden tır geçmiş gibi vallahiiii... Hafta sonu kıyafetlerimizii yıkadık kışlıkları kaldırıp yazlık kıyafetlerimizi çıkarttık.. Birikmiş olan koca bir hurç ütülenecekler ütülendi.. Bebişin kıyafetlerinide haftaiçi akşamları artık yavaş yavaş yapacağım henüz bitmedi ütüleme işlerii.. Kıslar biraz önce yıkama ütüleme işlerinizi bitirin derim inanın çok yoruyor bu halde insanı ütüleme işi.. Belim sırtım kopuyor diyebilirimm...:59:

Günaydın iyi haftalar herkesleree...

Yorgunluktan ölüyorummm üzerimden tır geçmiş gibi vallahiiii... Hafta sonu kıyafetlerimizii yıkadık kışlıkları kaldırıp yazlık kıyafetlerimizi çıkarttık.. Birikmiş olan koca bir hurç ütülenecekler ütülendi.. Bebişin kıyafetlerinide haftaiçi akşamları artık yavaş yavaş yapacağım henüz bitmedi ütüleme işlerii.. Kıslar biraz önce yıkama ütüleme işlerinizi bitirin derim inanın çok yoruyor bu halde insanı ütüleme işi.. Belim sırtım kopuyor diyebilirimm...:59:
ben ağustosa kadar tekrar tozlanır vs diye yıkamayı erteliyorum aslında
ama hepiniz bitirdiniz bile
ben de başlayayım bari

Back
X