klima varsa tamamdır benim 10 ayım senin 2 senen zaten :)bebiş gelmeden muhakka yapmam lazım canım. bırde bızde kalorıfer yok. daha dogrusu mersınde yok. klıma kullanıyoruz. o yuzden is olayı yok. turkuazında dedgı gıbı krem rengı oldugu ıcın bellı olmuyor ama artıkzamanı geldı gozume batıyor benımde. bulcaz bı caresını nettende bı arastırayım bakalaım ne bulucam. uzman tvye de bakarım netten bos olunca:44:
teşekkür ederim cnm. dr. da sonuçların iyi olduğunu söyledi çok şükür. kan uyuşmalığı içinde şimdilik bir sorun yokmuş çok şükür iğne olamama gerek kalmadı. doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre iğne olucakmışım.
seçkin,mehtap, ege hepiniz adına çok sevindim. sizlere ve meleklerine koccaman maşallah
hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun
saglıgı ıyı ya gormeyın yuzunu bosverherkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu oldukbabamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorumkızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)
anne nın kan grubu negatıf babanın pozıtıfse kan uyusmazlıgı oluyor..ozmn test yapılıyor..dr un en basta sormustur sıze kan gruplarınızı zatenGünaydın kızlar umarım bebişleriniz de siz de iyisinizdir. Ben kan uyuşmazlığı testini soracaktım bu test herkese mi yapılıyor? Doktorum hiçbirşey söylemedi de bu konu hakkında :26:
ben kullanmıorum stor ama annemınkıler ole ...guneslık olanları sılıyor kadın yılda bıkere cıkarıp kuvette yıkıyor..tuller zaten cıkıyor mekanızmadan makınede yıkanıyorbahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda
Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..
Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.
dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.
bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuzsizler nasılsınız bakalım
bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda
Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..
Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.
dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.
bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
tunaydın annnecıklerrrr
saglıgı ıyı ya gormeyın yuzunu bosver
ben delı gıbı su ıcıyorum gunde yarım lt sut dısında..
yastık sıgmazda bole eskı bı hırkam var ben onu tıkıorum emnıyet kemerının arasına
yan yatarken bacakların arasına sırt ustu yatarken bacakların altına yastık koyuluo sekerım
evet önemli olan sağlıları tabi ki ama insan gidince bi hevesleniyo nası bişe die
yastık olayını şimdi anladım yan yatarkeni biliyodum da demek sırt üstüde bacak altınaymışçok teşekkür ederiz gem teysesi:)
benı bu ssabah saglık ocagından aradılar..
hıc gelmemıssınız bugune kadar Gozde hn hııııııııı
kısdı bana dr bey bugun gelın mumkunse bı tanısalım dogum yaklastı dıdı:26:
gelıyım pıkı sız tahlıllerı yapıyormusunuz ıdrar kan fılan dedım yaparıs dıdı
ısbası kacta oluyor kıslar
aa senbebekten sonra çalışmaya dönmeyecek misin? baktırabilecek birileri mi yok bebeğim kendi elimde büyüsün dienlerden misin?
niiiiidimek efenım bebegımızın ve annesının ıyılıgı ıcınevet önemli olan sağlıları tabi ki ama insan gidince bi hevesleniyo nası bişe die
yastık olayını şimdi anladım yan yatarkeni biliyodum da demek sırt üstüde bacak altınaymışçok teşekkür ederiz gem teysesi:)
bir buçukta gem... ebeler falan çok ilgili oluyorlar sahiden de neden gitmedin ki bu zamana kadar? gidiyorsun hep doğumla gebelikle ilgili sohbetler dönüyor, rahatlıyorsun seni anlayabilen insanlar çünkü.
canım 10 senedir full çalışıyorum 1-2 sene çalışmayıp hem dinlenip hemde bebeğime ben bakayım biraz diyorum allaha şükür annem var bakacak ama birazda ikinci dediğinden elimde büyüsün biraz yavrucum.
günaydın...
bizde bu sabah babamızın ütülerini yaptık...
h.sonu temziliğe giriscektim ama su atama işini bekleyince ağırdan alıyorum...
atama çıkarsa temzilik sırası farklı olcak...
atama olmassa farklı bi sıra...
camlar için ya koja yada bende bi bayan cağırcam...
burda kalırsak; camlara sineklikte lazım.
annem çok kalcak diye kanepede alcam. ayrı odada yatsın...
kan tahlılı dıyınce tam kan sayımımı yaptırıyorsunuz kıslar:92::92:
slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuzsizler nasılsınız bakalım
Ohh canım ne güselll izin başlıyor... Daha benimm varr... Temmuzzza kadar burdayım...Sanırım en son ben çıkıcma isnee.. yaavvv
ben hep hastanede düzenli aralıkla yaptırdığı için ebe hastanenin belgesindeki sonuçları yazdı ordaki kağıda. ne yaptıklarını bilmiyorum ama idrar ve kan alıyorar bizim üst komşuya yaptılar.
selina benm de perdelerin bi kısmı store ben yıkıyorum makinada hassas programda tül ayarında bişe olmuyor.önemli olan takıp cıkarma işi onuda ilk seferden sora zaten daha pratik yapıyosun sert olan store için perdeci silebilirsin yada balkona ser fırca ile yıka hiç bişe olmaz dedi ama onu daha 2 senedir hiç ellemedim nası olur bilmiyorum.
Canım güneşlik olan storları ben 4 senedir balkona serip fırça ile sabunlayıp yıkıyorum tertemiz oluyor inan.. şimdiye kadar hiç bişey olmadı benimkilereBilginiz olsunn...
İlknurcum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim bende öyle bişi yaparım ozaman. Hele bi işten çıkayım hayırlısı ile 22 haziranı getireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?