• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Merhaba ciciş anneler :3::3::3:

Ahh temizlik konusu konuşulmuş..
Gözümde o kadar büyüyor ki :25:
Halıları ver, perdeleri yıka as, koltukları sildir, dolaplar, camlar, panjurlar vs.. off çok iş var :25:

bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda :9::9:

Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..

Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.

dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.

bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:

Benim iki odam storlu.. Halı yıkamaya veriryorum, kendileri gelip çıkarıp temizledikten sonra da aynen takıyorlar.. Tül olan kısımlar katlamalı, aradaki çubukları çıkarıp makinede yıkanabiliyor.. Üşenmezsem kendim yıkıyorum üşenirsem onu da veriyorum :86:

teşekkür ederim cnm. dr. da sonuçların iyi olduğunu söyledi çok şükür. kan uyuşmalığı içinde şimdilik bir sorun yokmuş çok şükür iğne olamama gerek kalmadı. doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre iğne olucakmışım.:46:

seçkin,mehtap, ege hepiniz adına çok sevindim. sizlere ve meleklerine koccaman maşallah :nazar:
hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun

Gözün aydın :46::46:

kızlar bende de bel ağrısı var ya:59: dinlenince de geçmiyor ve sağ ayağıma vuruyor ağrısı yürümekte zorlanıyorum. Her gün yarım saat yürüyüş yap demişti doktorum yürürken çok canım acıyor o nedenle çok az yürüyüp geliyoruz eşimle.Sizlerde böyle şikayet var mı? Haftasonu kontrolümüz var doktoruma sorcam

Merhaba ciciş anneler :3::3::3:

Ahh temizlik konusu konuşulmuş..
Gözümde o kadar büyüyor ki :25:
Halıları ver, perdeleri yıka as, koltukları sildir, dolaplar, camlar, panjurlar vs.. off çok iş var :25:

Benim iki odam storlu.. Halı yıkamaya veriryorum, kendileri gelip çıkarıp temizledikten sonra da aynen takıyorlar.. Tül olan kısımlar katlamalı, aradaki çubukları çıkarıp makinede yıkanabiliyor.. Üşenmezsem kendim yıkıyorum üşenirsem onu da veriyorum :86:

Gözün aydın :46::46:

Ben halı yıkayen yerlerede bi sorayım ozaman.. Artık hangısı ısıme gelırse onu yapcam bı sekılde halletcem canım:49:

ohh bugün temizlik konusu işlenmiş bakıyorum da, nasıl bitecek bu temizlik işi hakkaten bende korkuyorum:18: Benimde salon perdelerim storlu , balkonda fırçayla yıkamak iyi fikir aslında:44:

Kıslarr ufak bir önerii sizlere bende migren var.. Ve hamilleliğimde en korkuttuğum şey de migrenimin tutmasıydı ve maleseff tam 10 gün yataklık oldum bu yüzden ilaç kullanamadığım için evde yatarak geçirdimm ozamanı 10 günün son günlerinde nane yağını duydum doktoruma danışıp hemen nane yağı aldım (aktarlarda satılan ufak şişelerden deil yanlız) benim aldığım yağ uzun bir şişe içerisinde acaip keskin bir nane aroması var.. ve inanın 10 güne yakın çektiğimle kaldım.. aldığım akşam okadar rahat ettimmkii inanamazsınız ağrı falan kalmadı .. artık herhangi bir ağrımda hemen nane yağı uyguluyorum hiçbişeyim kalmıyor... Şiddetleee herkese tavsiye ediyorum..

Kıslarr ufak bir önerii sizlere bende migren var.. Ve hamilleliğimde en korkuttuğum şey de migrenimin tutmasıydı ve maleseff tam 10 gün yataklık oldum bu yüzden ilaç kullanamadığım için evde yatarak geçirdimm ozamanı 10 günün son günlerinde nane yağını duydum doktoruma danışıp hemen nane yağı aldım (aktarlarda satılan ufak şişelerden deil yanlız) benim aldığım yağ uzun bir şişe içerisinde acaip keskin bir nane aroması var.. ve inanın 10 güne yakın çektiğimle kaldım.. aldığım akşam okadar rahat ettimmkii inanamazsınız ağrı falan kalmadı .. artık herhangi bir ağrımda hemen nane yağı uyguluyorum hiçbişeyim kalmıyor... Şiddetleee herkese tavsiye ediyorum..

nasıl yapıyorsun ağrıyan yeremi sürüorsun yağı içiyormusun nasıl yani

nasıl yapıyorsun ağrıyan yeremi sürüorsun yağı içiyormusun nasıl yani

Yok canım içilmiyor başıma tam kaşlarımım üzerine sürüyorum biraz onu yediyorum ovalayarak inan çok rahatlıyor insan..Burada sadece başım için deil hertürlü ağrıya sürüyorum ben ... acaip iyi geliyor...

kızlar bende de bel ağrısı var ya:59: dinlenince de geçmiyor ve sağ ayağıma vuruyor ağrısı yürümekte zorlanıyorum. Her gün yarım saat yürüyüş yap demişti doktorum yürürken çok canım acıyor o nedenle çok az yürüyüp geliyoruz eşimle.Sizlerde böyle şikayet var mı? Haftasonu kontrolümüz var doktoruma sorcam

bende de var çok fazla bel ağrısı hele ki koltuğa uzanıp sonrasında kalktığımda sol ayağımın üstüne zor basıyorum bel ağrısı normalmiş canım ben sordum doktora....

hadi gözün aydın canım....bavullarınızda biran önce bulunur inş.....

cok sagol dun geldi :66:

bızım valızde sadece kırlı camasırlar oldugu ıcın ben pek dert etmemıstım belkıde :9:

kaybolmas..yuklu tazmınat hakkın var bı sekılde buluyorlar ..sarıl annene aglamasın yasık :16:

evet oyleymis esim elinden geleni ardina koymadi annem cok mutlu oldu valizleri gorunce..

herkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu olduk:52: babamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorum:( kızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)

:nazar::nazar:msllh kuzuna cnm:emir_bebek:

ohhhh ohhh ne güsel haberler var...:16::nazar:

bebeklerini gören hatunlar ne mutlu size :65:

benim oğlumla randevum daha 13 Haziran'da...:96:

dün bir arkadaşım düşük yaptı hürremi izlerken o aklıma geldi hep çok üzüldüm. :43:Sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşalım başka bir isteğim yok benim. Rabbim çocuk isteyenlere de tez zamanda versin inş.

Günaydın annelerrrrr..
cok uykum var bu sabah
dün akşam 00:30 u geçiyordu uyudum. sersem gibiyim şimdi
uyanamadım başımda ağrıooooooo
sabah yine karnıma ağrı girdi göbeğimin sol alt kısmına. ama 5-10 dk ya geçti.
bugün geçecekmi bakalım :52:

Back
X