Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda
Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..
Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.
dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.
bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
teşekkür ederim cnm. dr. da sonuçların iyi olduğunu söyledi çok şükür. kan uyuşmalığı içinde şimdilik bir sorun yokmuş çok şükür iğne olamama gerek kalmadı. doğum sonrası bebeğin kan grubuna göre iğne olucakmışım.
seçkin,mehtap, ege hepiniz adına çok sevindim. sizlere ve meleklerine koccaman maşallah
hep güzel haberlerle dönmek nasip olsun
kızlar başım çok ağrıyor napsamki?
Hayırlısı olsun canımm... Az kaldı bak bişey deil valla okadar çabuk geçiyor ki zaman.. Daha dün gibi herşeyy.. Buarada yıkama işini kendin yapma sakınnn amannn... birilerinden yardım al muhakkak....
Merhaba ciciş anneler
Ahh temizlik konusu konuşulmuş..
Gözümde o kadar büyüyor ki
Halıları ver, perdeleri yıka as, koltukları sildir, dolaplar, camlar, panjurlar vs.. off çok iş var
Benim iki odam storlu.. Halı yıkamaya veriryorum, kendileri gelip çıkarıp temizledikten sonra da aynen takıyorlar.. Tül olan kısımlar katlamalı, aradaki çubukları çıkarıp makinede yıkanabiliyor.. Üşenmezsem kendim yıkıyorum üşenirsem onu da veriyorum :86:
Gözün aydın![]()
Kıslarr ufak bir önerii sizlere bende migren var.. Ve hamilleliğimde en korkuttuğum şey de migrenimin tutmasıydı ve maleseff tam 10 gün yataklık oldum bu yüzden ilaç kullanamadığım için evde yatarak geçirdimm ozamanı 10 günün son günlerinde nane yağını duydum doktoruma danışıp hemen nane yağı aldım (aktarlarda satılan ufak şişelerden deil yanlız) benim aldığım yağ uzun bir şişe içerisinde acaip keskin bir nane aroması var.. ve inanın 10 güne yakın çektiğimle kaldım.. aldığım akşam okadar rahat ettimmkii inanamazsınız ağrı falan kalmadı .. artık herhangi bir ağrımda hemen nane yağı uyguluyorum hiçbişeyim kalmıyor... Şiddetleee herkese tavsiye ediyorum..
nasıl yapıyorsun ağrıyan yeremi sürüorsun yağı içiyormusun nasıl yani
Yok canım içilmiyor başıma tam kaşlarımım üzerine sürüyorum biraz onu yediyorum ovalayarak inan çok rahatlıyor insan..Burada sadece başım için deil hertürlü ağrıya sürüyorum ben ... acaip iyi geliyor...
bulundurmak lazım ozaman yağdan
kızlar bende de bel ağrısı var yadinlenince de geçmiyor ve sağ ayağıma vuruyor ağrısı yürümekte zorlanıyorum. Her gün yarım saat yürüyüş yap demişti doktorum yürürken çok canım acıyor o nedenle çok az yürüyüp geliyoruz eşimle.Sizlerde böyle şikayet var mı? Haftasonu kontrolümüz var doktoruma sorcam
hadi gözün aydın canım....bavullarınızda biran önce bulunur inş.....
bızım valızde sadece kırlı camasırlar oldugu ıcın ben pek dert etmemıstım belkıde
kaybolmas..yuklu tazmınat hakkın var bı sekılde buluyorlar ..sarıl annene aglamasın yasık![]()
herkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu oldukbabamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorumkızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)