Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dün evi vileda yaptım bıde cok az ütüm vardı onlaarı yaptım. resmen belime kramp girdi. İşten çıkınca evi bi güzel temizlerim diyodumda nasıl yapacam onu bilmiyorum. perdeler camlar halılar beni bekliyor evde. :44: baktım olmadı bı kadın tutarım belkı buyuk ısler için. yada yavaş yavaş kendim yapıcam kendimi yormadan:44::97:
bende 2 kere alacakmışım artık. bir de beslenmeni kan yapıcı yiyeceklere yönlendir dedi. ben dün akşam oturuyordum oc başında eşim gözünü kapa çok sevdiğin bişi vercem dedi. ben de shiden çok güzel bşi vercek sandım, ağzımı bir açtım kocaman kaşık dolusu pekmezi ağzıma soktu. kusacaktım az kalsın...canım benımde kan değerim düşük çıkmıştı gecen ay kan almışlardı. doktor tel de kan hapını düzenli al dedi. bu arada şimdi aklıma geldi ben dün kan hapı almayı unuttummmmhemen içiyorum bir taneeeeeee
![]()
kan uyuşmazlığı olan herkese yapılıyor, yakın zamanda randevun varsa sor ya da belki doktor da o zaman için ayarlamıştır kendini. ben iğnemi oldum sol kalçam dün baya uyuştu da bu sabah geçmiş çok şükür.Günaydın kızlar umarım bebişleriniz de siz de iyisinizdir. Ben kan uyuşmazlığı testini soracaktım bu test herkese mi yapılıyor? Doktorum hiçbirşey söylemedi de bu konu hakkında :26:
biz totosunu gördük ancak keramos.seçkin, mehtap ve ege bebeklerinizi görmüşsünüz...
maşallahhhh...
sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallahhh![]()
inşallah, sabırsıkla bekliyoruz valla.knmhtp cim maşşalah tosuna maşşallahartık çok hızlı büyüyorlar. Büyüsünlerde bi an önce alalım kucağımıza
![]()
bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda
Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..
Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.
dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.
bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
bir komşumuz kuru temizlemeye veriyor sene de bir kere.
slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuzsizler nasılsınız bakalım
oh ohh ne guzel daha bizim var. son gün 22 hazirannnnnn![]()
kuru temızleme yapıyormu kı.. hiç duymadım onu bak. bı arastırayım canım sağol.
valla annem bunlar yıkanmıyor diye, perdelerimi hiç öyle seçtirmemişti. o yüzden çok yakınlarımda da yok ben bir komşunun yaptığını duydum ama onun yalancısıyım.
bahar geldi doğumlar yaklasıo e annelerde gelicek temizlik havası var forumda
Bende iş yerinden bı ayrılayım bakam artık caresıne bı sekılde..
Kızlar bıde evinde store perde kullanan varmı. benım butun perdeler o sekılde nerdeyse.
dahad hıc yıkamadım.. kullanan warsa nasıl yıkıyorsunuz. hem perdelerı hem tullerı store.
bana bi akıl verin. güneşlikleri boyle sert oldugu ıcın sılınıyormu sadece _??:44::44:
slm kızlar nasılsınız biz geldik çok iyiyiz allaha şükürler olsun
işyerinde son günlerimiz o yüzden yoğunuz takılamıyorum sizinle 31 mayıs salı bırakıyorum işi doğum iznimizi almak içinde perşembe günü doktorumuza gitcez ayyy 1 hafta kaldı çok mutluyuzsizler nasılsınız bakalım
canım senede bı ryıkanıor dıe bende cok begenrek aldım kullanımıda durusuda cok guzel ben cok sewıom ama 2 yıl olcak temmuzda hala yıkamadımartık haletmem lazım
![]()
valla ben en sonunda zorla aldırdım birini devrediyorum işlerimi adam bir türlü kabullenmiyor işi bırakmamı izinden sonra dön yok diyorum dön diyor neyse en sonunda kabullendi yapcakları bişey yok çocukumu seçtim kariyeri değil![]()
valla benim saln perdelerimin fonlarına da 10 ay oldu gözüme batıp duruyorlar... atama işleri falan olur die bekletiyorum. 1 kere yıkayım da temiz temiz taşıyayım diye. kaloriferin isi bile yetiyor çünkü perdeleri kirletmeye, seninkinin zmaanı gelmiş de geçiyor bile. kuru temizlemeden başka mantığı yok o perdelerin, silmek sanki yüzeyindeki kiri içine tepmek gibi geliyor bana. o açıdan en iisi kuru temizleme. sen bir baka yol yakınken perdeleri çıkar elden, bebiş temiz görsün perdelerinizi.
ne gusel canım ıyı cıkmıs hersey ..kals-magn. olayı hamılelıkte olmazsa olmaz zaten dert edılcek bıse degıl...
sen yıllarca calıs butun duzenı kur sonra bılmeyen bırıne anlat..anlatmakla olsaydı bu ısler her yenı gelen mudur olurdu
yorma kendını![]()