-----2010 KASIM hamişleri----

Hakkımızda hayırlısı olsun :18::18:

İnş gönlüne göre olur, ben de cuma başvurcam :86:

Gözün aydın

Hmm anladım canım.. Hayırlısı olsun

Ben de az önce sezeryan videosu izledim Kadını kaç kat kestiler yaa

15 gunmu annem cok agladi sana torunlarima neler getirdim dedi
bende cok uzuldum ya valizler gelsin kaybolmasinda mafolur ya dayanamam..
gem...pur.. cok sagolun canlarim

oo maşallah......
gitmeden benim gibi tembihleseydin ya yüzünü göster emi oğlum diye...ben öyle yaptım gösterdi bize melek yüzünü bal lokmam.....şansımıza uyuyorduda...........

hadi gözün aydın canım....bavullarınızda biran önce bulunur inş.....

bızım valızde sadece kırlı camasırlar oldugu ıcın ben pek dert etmemıstım belkıde

kaybolmas..yuklu tazmınat hakkın var bı sekılde buluyorlar ..sarıl annene aglamasın yasık

Hakkımızda hayırlısı olsun :18::18:

İnş gönlüne göre olur, ben de cuma başvurcam :86:
valla ben formalite icabı gibi bişi oldu başvurmam. merkezi atamalara çok yakın, o yüzden pek gönlüm yok buna. öyle hayırlısı artık.
oo maşallah......
gitmeden benim gibi tembihleseydin ya yüzünü göster emi oğlum diye...ben öyle yaptım gösterdi bize melek yüzünü bal lokmam.....şansımıza uyuyorduda...........

tembihlemem mi turkuazm? babası ile bir yağmur duası şeklinde dualamadığımız kaldıydı. ama yok bir de kafasının arkasını da eli kolu ile kapamış... çok güzelim nazar değdirmeyin diye mi nedir anlamadım?

herkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu olduk babamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorum kızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)

düşündüm de yastığı nereye koyacağını inan bende anlamadım... süt içemiyorsan yoğurt ve peynir tüketimine ağırlık ver ama suyu kesinlikle ihmal etme. ben günde en az 3 lt su içiyorum. hamilelikten önce de o kadar içerdim o yüzden bu bana zor gelmiyor yani dikkat ettiğim bişi değil. yoksa sonra çekersin sen de.... bu arada bugün ii haber günü maşallah bebeklerimize hep mutlu etsinler bizi böyle.

seçkin, mehtap ve ege bebeklerinizi görmüşsünüz...
maşallahhhh...
sağlıkla büyümeye devam etsinler inşallahhh

yaaaa çok üzüldüm
babamıs bu hsonu ve gelcek hsonu ve sonraki hsonu calışacakmış!!!
biz ne zaman doktora gitces???:44:

ben çalışabilir rap. alcaktım...

Allahım ile atansam da şu işlerimizi tek başıma halledebilsem

turkuaz ıstemısın hala

7,30 da iş yoktu sen git dedi bana bende vınnnnladım hemen........

maşallah miniğine canım....
doktoru dinle süt iç bol bol......

günaydın kızlar..........
dün akşam evimi temizledim ama mahvoldum bütün gece inledim durdum bel ağrısından koptummmmmmm zaman ilerledikçe bu işler nasıl olcak bilmem.......

günaydın kızlar..........
dün akşam evimi temizledim ama mahvoldum bütün gece inledim durdum bel ağrısından koptummmmmmm zaman ilerledikçe bu işler nasıl olcak bilmem.......

bende dün evi vileda yaptım bıde cok az ütüm vardı onlaarı yaptım. resmen belime kramp girdi. İşten çıkınca evi bi güzel temizlerim diyodumda nasıl yapacam onu bilmiyorum. perdeler camlar halılar beni bekliyor evde. :44: baktım olmadı bı kadın tutarım belkı buyuk ısler için. yada yavaş yavaş kendim yapıcam kendimi yormadan:44::97:

knmhtp cim maşşalah tosuna maşşallah artık çok hızlı büyüyorlar. Büyüsünlerde bi an önce alalım kucağımıza

canım benımde kan değerim düşük çıkmıştı gecen ay kan almışlardı. doktor tel de kan hapını düzenli al dedi. bu arada şimdi aklıma geldi ben dün kan hapı almayı unuttummmm hemen içiyorum bir taneeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…