7valla bir kadın gözümün önünde sezeryana girdi, girişi ile bebeğin çıkışı arasında 5 dk oynadı. kadın genel anestezi ile uyutulmuştu sanırım yarım saat durdum ama gene de kadın gelmedi. sezeryanın da çok ciddi zorlukları var. ama normal doğumda canlı canlı bir çok şeye tanık olmak yetiyor insana bir ürperti veriyor. inşallah kolay olur. sorunsuz bir hamilelik geçirdim devamı da öyle olsun çok istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada pur ben tapuya da başvurdum.
hadı gozun aydın dogumda annen yanında olcaak :97:
annenede soyle uzulmesın benım esımın turkıye ıcınde kaybettıler valızını 15 gunde gelmıstı
bende cok korkuyorum normalden ama ınatlada normal ıstıyorum bakalım hayırlısı
benım kanıma fılanda bakmadı bu dr yaa sallamıo benı sanırım
Gözün aydın
Hmm anladım canım.. Hayırlısı olsun
Ben de az önce sezeryan videosu izledimKadını kaç kat kestiler yaa
selam hanımlar:80: oğlumla biz geldik... sabah 10 buçukta randevumuz vardı, eve ancak gelebildik. tahlillerimiz yapıldı. kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum... bebeğin her şeyinin normal olduğunu söyledi doktorumuz. 1500 gr mış kilosu. 2 haftada 400 gr almış aslanım benimyüzü gene sırtıma dönüktü, kollarıyla da kafasını kapamıştı ne yüzünü görmemiz mümkündü anlyacağınız ne de kafasını. kendini korumaya almış... nazlanıyor, surpriz yapacak kime benzediğini önceden görmemizi istemiyor...37. haftaya kadar yolculuk izni verdi, annemlerin yanına doğum için 36. hafta da gitmeye karar verdim bende. bizde her şey bu kadar... geçmişi okuyamadım inşallah sizlerde iisinizdir.
15 gunmuannem cok agladi sana torunlarima neler getirdim dedi
bende cok uzuldum ya valizler gelsin kaybolmasinda mafolur ya dayanamam..
gem...pur.. cok sagolun canlarim
15 gunmuannem cok agladi sana torunlarima neler getirdim dedi
bende cok uzuldum ya valizler gelsin kaybolmasinda mafolur ya dayanamam..
gem...pur.. cok sagolun canlarim
valla ben formalite icabı gibi bişi oldu başvurmam. merkezi atamalara çok yakın, o yüzden pek gönlüm yok buna. öyle hayırlısı artık.Hakkımızda hayırlısı olsun :18::18:
İnş gönlüne göre olur, ben de cuma başvurcam :86:
oo maşallah......
gitmeden benim gibi tembihleseydin ya yüzünü göster emi oğlum diye...ben öyle yaptım gösterdi bize melek yüzünü bal lokmam.....şansımıza uyuyorduda...........
herkese meraba:)
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu oldukbabamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorumkızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
bi ay sora tekrar gidicez bizden doktor haberleri şimdilik bu kadar:)
günaydın kızlar biz geldik yakışıklı tosunumla.....
kilosu : 1872 gr olması gerekenden 350 gr fazla dedi doktor az ye gazetelere çıkarma bizi dedi...boyunu sormadım ama hesaplamama göre 40 cm oluyor anasına çekti oğlum bu yönüyle...
haftası 30+2 çıktı.....kafası 32 haftalık karın çevresi 31 haftalık çıktı başıda aşağıdaymış.....
herşeyi iyi güzel bi sorun yok....
veeeeeeee yüzünü gördük oğlumun elini almış yüzünün altına uyuyordu ama yüzü bize gönüktü çok güzeldi o an herşeye değerdi....burnu babasına dudakları annesine benziyor dedi doktor abimiz yuvarlak yüzlü muhteşem birşeydi.....
bu doktorun en çok hoşuma giden tarafı hiç kötü moral bozucu birşey dememesi bu randuvu çok güzel geçti.......
kasılmalar için günde 10/15 kez olması mümkün bebek hareket ettikçe rahmin kasılıyor dedi normal ama bu kasılmalar 15 dk bir düzenli olursa o zaman haber ver dedi....
ağda yaptırma dedi....
bikini bölgemde ki şişliği sordum ödem olabilir dedi korkulacak birşey yok.....
kramp olmuyor bende ama baş parmaklarımda uyuşma olduğu için 15 gün sonra ki kontrolde magnezyum yazacam sana dedi.....
ve benim normal yapmak istemediğimi anladığı için bu bebek kiloluda olsa onu ordan zorlada olsa çıkarttırırım dedi bana ayyy bu doktor çok normalci.....
ve kontrol tarihimiz 8 haziran raporumuda yazacak inş.....
son gün olarak 5 ağustos dedi bana......
bu arada bu topiğin en kiloluları oğlumla biziz.........
bızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallahannesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu
ozennch okuyup okuyup gidiyo
canim valla dogru soyluyosun o kadar cok isin vardiki hic yazamadim bebisimin odasini hazirladik bugunde esyalarini yikadim 7 makina cikti e bide kurumasi utuyede basladim ama anca 2makinesini utuleyebildim ...zormus ama bu sicakta bide bel agrisi yavas yavasyapicam artik
biz de doktora gittik geldik oğlum gecen aya göre 2 katına cıkmış 1200 gr olmuş boyuda 34 cm yaklaşık dedi doktor.çok mutlu oldukbabamız renkli resim istedi dedik doktora ama bebişim kollarını çapraz yapmış yüzünü kapamış ayaklarınıda onun üstüne cekmiş kafasına değiyordu.tortop bişe olmuş ne yüzünü gördük ne resim alabildik babamıza:) herşeyimiz normal seyrediyo dedi doktorumuz.
bol bol sıvı tüket su ve süt dedi ama ben hiç süt içemiyorumkızdı bize içmek zorundasın artık zorla kendini die. araba kullananlar varsa emniyet kemeriyle göbeğin arasına artık yastık koymaya başla dedi.el ve ayaklarımdaki karıncalanmalara normal dedi ağırlıklı sola yatmaya çalış sırt üstü yatarsanda yastık koy mutlaka dedi.ama nereme koycamı anlamadım sormadım da şimdi aklıma geldi yazarken:)
kizlar hepinizin bebislerine masallahcok sevindim
turkuaz ıstemısın hala
günaydın kızlar..........
dün akşam evimi temizledim ama mahvoldum bütün gece inledim durdum bel ağrısından koptummmmmmm zaman ilerledikçe bu işler nasıl olcak bilmem.......
selam hanımlar:80: oğlumla biz geldik... sabah 10 buçukta randevumuz vardı, eve ancak gelebildik. tahlillerimiz yapıldı. kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum... bebeğin her şeyinin normal olduğunu söyledi doktorumuz. 1500 gr mış kilosu. 2 haftada 400 gr almış aslanım benimyüzü gene sırtıma dönüktü, kollarıyla da kafasını kapamıştı ne yüzünü görmemiz mümkündü anlyacağınız ne de kafasını. kendini korumaya almış... nazlanıyor, surpriz yapacak kime benzediğini önceden görmemizi istemiyor...37. haftaya kadar yolculuk izni verdi, annemlerin yanına doğum için 36. hafta da gitmeye karar verdim bende. bizde her şey bu kadar... geçmişi okuyamadım inşallah sizlerde iisinizdir.
1 ay önce yapılmıştı kan tahlilim tekrar istedi ve 1 ayda baya da düşmüş. istemese nerden bilecektik ki gene günde bir kere içecektim ben ilacı mesela. o yüzden önemli. sen 15 gün sonra gideceksin ya biz ne zaman yaptıracağız bir daha kan tahlili diye sor? idrarı falan da gene yaptırdım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?