Günaydın annelerrrrrrr ve onların minik danaları
dun aksam ısden eve geldım sofrayı hazırlarken karnıma bı agrı gırdı ayakta duramadım. gıttım uzandım bı 5 dk. geçti ama tırstım baya. aklımdan bı dünya şey geçt. Allahım ya erken dogum olursa daha bebegın gıysılerını yıkamadım ütülemedim, çatasını hazırlamadım. acaba evden cıkmadan önce banyo yapsam mı hahahah2 dk da seneryo yazdımmmm neyseki geçti. sanırım hafıf kramplar başlıo artık :44: sizdede oldumu boyle bişi_?
geçmiş olsun...günaydın annecıkler nasılsınız bakalım bız doktora gıtcez saatımızın gelmesını beklıyoruz gece hıc uyuyamadım nerdeyse stress sıkıntı off yaa hamılelıgımın tadını bıle cıkaramıyorum allahım sen yardım et bo e üstüne eşim ateşlendi butun gece onu takıp ettım oğlana hazırlık yapıyoz:) allahtan şimdi düştü bıraz ateşi sizler ıyı bi gun gecırın ınsallah elhamdulıllah oğlum her sabah uyandıgımda bı tekmeyle gunaydın dıyorda ıcımı bı mutluluk sarıyor oda olmasa bu zor gunlerde napardım bılmem rabbım tum yavrularımızı korusun ve bol rızıklı hayırlı evlatlardan etsin
günaydın kızlar biz geldik yakışıklı tosunumla.....
kilosu : 1872 gr olması gerekenden 350 gr fazla dedi doktor az ye gazetelere çıkarma bizi dedi...boyunu sormadım ama hesaplamama göre 40 cm oluyor anasına çekti oğlum bu yönüyle...
haftası 30+2 çıktı.....kafası 32 haftalık karın çevresi 31 haftalık çıktı başıda aşağıdaymış.....
herşeyi iyi güzel bi sorun yok....
veeeeeeee yüzünü gördük oğlumun elini almış yüzünün altına uyuyordu ama yüzü bize gönüktü çok güzeldi o an herşeye değerdi....burnu babasına dudakları annesine benziyor dedi doktor abimiz yuvarlak yüzlü muhteşem birşeydi.....
bu doktorun en çok hoşuma giden tarafı hiç kötü moral bozucu birşey dememesi bu randuvu çok güzel geçti.......
kasılmalar için günde 10/15 kez olması mümkün bebek hareket ettikçe rahmin kasılıyor dedi normal ama bu kasılmalar 15 dk bir düzenli olursa o zaman haber ver dedi....
ağda yaptırma dedi....
bikini bölgemde ki şişliği sordum ödem olabilir dedi korkulacak birşey yok.....
kramp olmuyor bende ama baş parmaklarımda uyuşma olduğu için 15 gün sonra ki kontrolde magnezyum yazacam sana dedi.....
ve benim normal yapmak istemediğimi anladığı için bu bebek kiloluda olsa onu ordan zorlada olsa çıkarttırırım dedi bana ayyy bu doktor çok normalci.....
ve kontrol tarihimiz 8 haziran raporumuda yazacak inş.....
son gün olarak 5 ağustos dedi bana......
bu arada bu topiğin en kiloluları oğlumla biziz.........
herkese merhaba,
güzel temennileriniz için teşekkür ederim kızlar.sonuçlarımı doktoruma mail olarak gönderdim ama henüz cvp gelmemiş. kendi değerlendirmeme göre hemogram değerlerimin hepsi normal değerler arasında.
kalsiyum değerim yüksek, magnezyum alt değer ile aynı sınırda. araştırmalarıma göre bu kasılma ve uyuşmalar mag + kals. eksliği var anlamına gelmiyormuş. ikisinin arasında denge problemi varsa da olurmuş. bende kalsiyum oranı magnezyuma göre fazla sanırım bundan kaynaklanıyor. magnezyum ilacımı hafta da 2 kere felan içiyordum,şimdi hergün içmeye başladım.
kan uyuşmazlığı testim negatif,dün netten baktım negatif olması bebeğin şu ana kadar bu uyuşmazlıktan olumsuz yönde etkilenmediğini gösteriyormuş. tabi asıl yorumu doktorumdan bekliyorum.
gece bacak ağrısından rahat uyuyamadım bide bir sivri dadandı kulağımın dibinde vız vız gıcık etti beni :95:
yerime bakacak yardımcıya işleri göstermek ne zormuş meğer ne çok iş yapıyormuşum. anlatırken nefesim tıkanıyor,çabuk yoruluyorum
Ne güzel haberler bunlar
Zaten biraz daha hamilelik uzun olsa dr unvanı almamamız mümkün değil
Kolay gelsin, başkasına iş öğretmek de çok zordur
semıner hergun degılkı o gun anlatılanları yuzeysel olarak yazmıstım...kıtabı okuyorum sureklı ordan bısıler yazabılırım ama hemen hemen herkes kıtap okuyo zaten ..bıde benım bıle aklıma yatmayan seylerden bahsetmısler onları buraya yazıp kafa karıstırmak ıstemıorumhani bizim topikte sertifikalı bi annemiz vardı???
nerdeeeee???
bize seminerler vercektiii!!!
ohhoooo!!! hepsi yalan oldu dimiiii
günaydın kızlar biz geldik yakışıklı tosunumla.....
kilosu : 1872 gr olması gerekenden 350 gr fazla dedi doktor az ye gazetelere çıkarma bizi dedi...boyunu sormadım ama hesaplamama göre 40 cm oluyor anasına çekti oğlum bu yönüyle...
haftası 30+2 çıktı.....kafası 32 haftalık karın çevresi 31 haftalık çıktı başıda aşağıdaymış.....
herşeyi iyi güzel bi sorun yok....
veeeeeeee yüzünü gördük oğlumun elini almış yüzünün altına uyuyordu ama yüzü bize gönüktü çok güzeldi o an herşeye değerdi....burnu babasına dudakları annesine benziyor dedi doktor abimiz yuvarlak yüzlü muhteşem birşeydi.....
bu doktorun en çok hoşuma giden tarafı hiç kötü moral bozucu birşey dememesi bu randuvu çok güzel geçti.......
kasılmalar için günde 10/15 kez olması mümkün bebek hareket ettikçe rahmin kasılıyor dedi normal ama bu kasılmalar 15 dk bir düzenli olursa o zaman haber ver dedi....
ağda yaptırma dedi....
bikini bölgemde ki şişliği sordum ödem olabilir dedi korkulacak birşey yok.....
kramp olmuyor bende ama baş parmaklarımda uyuşma olduğu için 15 gün sonra ki kontrolde magnezyum yazacam sana dedi.....
ve benim normal yapmak istemediğimi anladığı için bu bebek kiloluda olsa onu ordan zorlada olsa çıkarttırırım dedi bana ayyy bu doktor çok normalci.....
ve kontrol tarihimiz 8 haziran raporumuda yazacak inş.....
son gün olarak 5 ağustos dedi bana......
bu arada bu topiğin en kiloluları oğlumla biziz.........
al ıste burda konusuyoruz bole saplantı oluyo sonra bende bakıorum sureklı :111:Günaydıınn
Benim kasılmam, uyuşmam falan yok ama şimdilerde şu su gelmesi olayına taktım
İki de bir wcye gidip bakıyorum, "1 bardak ne kadardır, bundan olsa olsa 1 çay kaşığı olur" gibi düşüncelerle
ne gusel canım ıyı cıkmıs hersey ..kals-magn. olayı hamılelıkte olmazsa olmaz zaten dert edılcek bıse degıl...herkese merhaba,
güzel temennileriniz için teşekkür ederim kızlar.sonuçlarımı doktoruma mail olarak gönderdim ama henüz cvp gelmemiş. kendi değerlendirmeme göre hemogram değerlerimin hepsi normal değerler arasında.
kalsiyum değerim yüksek, magnezyum alt değer ile aynı sınırda. araştırmalarıma göre bu kasılma ve uyuşmalar mag + kals. eksliği var anlamına gelmiyormuş. ikisinin arasında denge problemi varsa da olurmuş. bende kalsiyum oranı magnezyuma göre fazla sanırım bundan kaynaklanıyor. magnezyum ilacımı hafta da 2 kere felan içiyordum,şimdi hergün içmeye başladım.
kan uyuşmazlığı testim negatif,dün netten baktım negatif olması bebeğin şu ana kadar bu uyuşmazlıktan olumsuz yönde etkilenmediğini gösteriyormuş. tabi asıl yorumu doktorumdan bekliyorum.
gece bacak ağrısından rahat uyuyamadım bide bir sivri dadandı kulağımın dibinde vız vız gıcık etti beni :95:
yerime bakacak yardımcıya işleri göstermek ne zormuş meğer ne çok iş yapıyormuşum. anlatırken nefesim tıkanıyor,çabuk yoruluyorum
herkese günaydın:)
turkuazm maşallahbebişine. biz de bugün gidicez bakalım bizimki ne alemde:44: ağda durumuna ben de takıldım, gidince ben de bi sorayım doktora. bi de bu uyuşma dediğiniz karıncalanma gibi mi kramp gibi mi? benm sık sık karıncalanma olmaya başladı özellikle uzun oturunca oluyo.
al ıste burda konusuyoruz bole saplantı oluyo sonra bende bakıorum sureklı :111:
Sorma bide erken doğuranları okudukça kendimi pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum
Ya bu ağda olayını sorayım bi dr a..
Oysa ne güzel kociş de olaya adapte olduydu psikolojikman :86::86:
ben erken dogurmıcam onu dusunmuyorum artık:86:
epılatorun jılet bası varya onla al dıdı normal jıletle kesersın kendını gorunmuyorya bıde onla ugrasmıyalım dıdı :89:
bızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallahannesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu
aynen ole lohusalık donemı boyunca baska bısı beklenemez bızdenBir rivayete göre ben sadece süt temini konusunda işe yarıcam, gerisi bana kalmıcak
ooh masallah kocaman olmusbızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallahannesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu
bızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallahannesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?