-----2010 KASIM hamişleri----

amanınnn!!! başlıyor...
son günlerrrrr!!!
bende tıkkk yok

geçmiş olsun...
güzel haberlerle gelin inşallahhh

anasına da danasına da maşallahhhh
ctesi bizde gitces.... bakalım size yetişmişmiyiss

herkese günaydın:)
turkuazm maşallah bebişine. biz de bugün gidicez bakalım bizimki ne alemde:44: ağda durumuna ben de takıldım, gidince ben de bi sorayım doktora. bi de bu uyuşma dediğiniz karıncalanma gibi mi kramp gibi mi? benm sık sık karıncalanma olmaya başladı özellikle uzun oturunca oluyo.

günayyydııınnnnn!!!

biz oğlusumla 6 da uyandık... uyuyamadık...
erken kalk anneee demeye başladı...
soraaa mutfakımızı topladık. soraa süttt
soraaa yürüyüşşş soraa meyve
soraaa kek ve yemek yaptık
sora ikinci kahvaltı
soradaaa bi daha meyveee

şimdi de işe gidices...
kekimizi de okulda örtmen arkadaslarla yices...

herkese merhaba,

güzel temennileriniz için teşekkür ederim kızlar.sonuçlarımı doktoruma mail olarak gönderdim ama henüz cvp gelmemiş. kendi değerlendirmeme göre hemogram değerlerimin hepsi normal değerler arasında.
kalsiyum değerim yüksek, magnezyum alt değer ile aynı sınırda. araştırmalarıma göre bu kasılma ve uyuşmalar mag + kals. eksliği var anlamına gelmiyormuş. ikisinin arasında denge problemi varsa da olurmuş. bende kalsiyum oranı magnezyuma göre fazla sanırım bundan kaynaklanıyor. magnezyum ilacımı hafta da 2 kere felan içiyordum,şimdi hergün içmeye başladım.
kan uyuşmazlığı testim negatif,dün netten baktım negatif olması bebeğin şu ana kadar bu uyuşmazlıktan olumsuz yönde etkilenmediğini gösteriyormuş. tabi asıl yorumu doktorumdan bekliyorum.
gece bacak ağrısından rahat uyuyamadım bide bir sivri dadandı kulağımın dibinde vız vız gıcık etti beni :95:

nevincim, çok şükür ne güzel haberlerle dönmüşsün,maşallah sana ve tosun paşaya

keramos, tercihleriniz hayırlı uğurlu olsun.Allah gönlünüze göre versin.

kontrole gidecek arkadaşlarım güzel haberler dönsün inşallah.

yerime bakacak yardımcıya işleri göstermek ne zormuş meğer ne çok iş yapıyormuşum. anlatırken nefesim tıkanıyor,çabuk yoruluyorum

Ne güzel haberler bunlar
Zaten biraz daha hamilelik uzun olsa dr unvanı almamamız mümkün değil

Kolay gelsin, başkasına iş öğretmek de çok zordur

Ne güzel haberler bunlar
Zaten biraz daha hamilelik uzun olsa dr unvanı almamamız mümkün değil

Kolay gelsin, başkasına iş öğretmek de çok zordur

teşekkür ederim canım.
hehehe doğru diyorsun bu gidişle uzman olucaz

hani bizim topikte sertifikalı bi annemiz vardı???
nerdeeeee???
bize seminerler vercektiii!!!
ohhoooo!!! hepsi yalan oldu dimiiii
semıner hergun degılkı o gun anlatılanları yuzeysel olarak yazmıstım...kıtabı okuyorum sureklı ordan bısıler yazabılırım ama hemen hemen herkes kıtap okuyo zaten ..bıde benım bıle aklıma yatmayan seylerden bahsetmısler onları buraya yazıp kafa karıstırmak ıstemıorum
kızım masallah yanı aynıyız senle bebekler arasında 600 gr var bıde ben Berkay a hamsi dıyordum velet megersemkı kefal boyutundaymıs
senın dr un hesabına gore benımkı zayıf yıne ..ne guzel gormussun Oğlunu
kasılma olayında rahatlaadım valla bende okadar olmadıgı ıcın korkmustum senden
agda ozel bolge ıcın banada yassaklandı rahımde kasılma yaratıyor dıye..
ne guzel donmus ıste normal yaparsın ınsallah

al ıste burda konusuyoruz bole saplantı oluyo sonra bende bakıorum sureklı :111:
ne gusel canım ıyı cıkmıs hersey ..kals-magn. olayı hamılelıkte olmazsa olmaz zaten dert edılcek bıse degıl...
sen yıllarca calıs butun duzenı kur sonra bılmeyen bırıne anlat..anlatmakla olsaydı bu ısler her yenı gelen mudur olurdu
yorma kendını

buyumsutur çoçuuugun guselce gorursun ınsallah ..

bende karıncalanma degılde kafamı tutamıyorum bugunlerde sankı bole cakırkeyf gıbıyım araba kullanmaya korktum bugun cıkmıcam evden :26:

al ıste burda konusuyoruz bole saplantı oluyo sonra bende bakıorum sureklı :111:

Sorma bide erken doğuranları okudukça kendimi pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum

Ya bu ağda olayını sorayım bi dr a..
Oysa ne güzel kociş de olaya adapte olduydu psikolojikman :86::86:

Sorma bide erken doğuranları okudukça kendimi pimi çekilmiş bomba gibi hissediyorum

Ya bu ağda olayını sorayım bi dr a..
Oysa ne güzel kociş de olaya adapte olduydu psikolojikman :86::86:

ben erken dogurmıcam onu dusunmuyorum artık:86:

epılatorun jılet bası varya onla al dıdı normal jıletle kesersın kendını gorunmuyorya bıde onla ugrasmıyalım dıdı :89:

ben erken dogurmıcam onu dusunmuyorum artık:86:

epılatorun jılet bası varya onla al dıdı normal jıletle kesersın kendını gorunmuyorya bıde onla ugrasmıyalım dıdı :89:

Çıksa şu bebişler de rahatlasak, bi işimizi yapamıyoruz rahat rahat

bızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallah annesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu

Maşallah kuzuna

Bir rivayete göre ben sadece süt temini konusunda işe yarıcam, gerisi bana kalmıcak
aynen ole lohusalık donemı boyunca baska bısı beklenemez bızden
ooh masallah kocaman olmus

maşallahhhhhh ne kadar büyümüş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…