• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bızz geldıkkk doktordann bebişim 2kılo 85 gr olmuş herşey gayet guzel dedı ama karın cevresı haftasından bı hafta gerıdeymış gelişme durmadıgı surece sorun yok dedı ama bence bende zaten gec dollenme oldu takılmıyorum oyuzden gayet ıyıydı cok sukur yuzu cok tatlı gorunuyordu uyuyordu yafrum artık hareketlerını saymaya başla dedı ama saymama gerek yok hamsı gıbı kıpır kıpır yafrum maşallah :emir_bebek: annesin, kuzusuuuuuuuuuuuuuu:49::49::49:

:nazar::nazar::nazar: maşallahhhhhhhhhhh 41 kere hemide:nazar::emir_bebek:

selam hanımlar:80: oğlumla biz geldik... sabah 10 buçukta randevumuz vardı, eve ancak gelebildik. tahlillerimiz yapıldı. kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum... bebeğin her şeyinin normal olduğunu söyledi doktorumuz. 1500 gr mış kilosu. 2 haftada 400 gr almış aslanım benim:emir_bebek: :nazar:yüzü gene sırtıma dönüktü, kollarıyla da kafasını kapamıştı ne yüzünü görmemiz mümkündü anlyacağınız ne de kafasını. kendini korumaya almış... nazlanıyor, surpriz yapacak kime benzediğini önceden görmemizi istemiyor...37. haftaya kadar yolculuk izni verdi, annemlerin yanına doğum için 36. hafta da gitmeye karar verdim bende. :51: bizde her şey bu kadar... geçmişi okuyamadım inşallah sizlerde iisinizdir.

selam hanımlar:80: oğlumla biz geldik... sabah 10 buçukta randevumuz vardı, eve ancak gelebildik. tahlillerimiz yapıldı. kan uyuşmazlığı iğnemi vuruldum... bebeğin her şeyinin normal olduğunu söyledi doktorumuz. 1500 gr mış kilosu. 2 haftada 400 gr almış aslanım benim:emir_bebek: :nazar:yüzü gene sırtıma dönüktü, kollarıyla da kafasını kapamıştı ne yüzünü görmemiz mümkündü anlyacağınız ne de kafasını. kendini korumaya almış... nazlanıyor, surpriz yapacak kime benzediğini önceden görmemizi istemiyor...37. haftaya kadar yolculuk izni verdi, annemlerin yanına doğum için 36. hafta da gitmeye karar verdim bende. :51: bizde her şey bu kadar... geçmişi okuyamadım inşallah sizlerde iisinizdir.

hosgeldınızzz :3:
hadı gozun aydın ıgneyı yaptırdın ..Goktug da kocaman olmus masallah :nazar:
benım komsu 1 kere bıle goremedı kızının yuzunu ole dogurdu bız yıne az bısıler gorduk :97:

hosgeldınızzz :3:
hadı gozun aydın ıgneyı yaptırdın ..Goktug da kocaman olmus masallah :nazar:
benım komsu 1 kere bıle goremedı kızının yuzunu ole dogurdu bız yıne az bısıler gorduk :97:

ayy bende göremiycem sanırım, kendini kapamış resmen ya... çok heveslenmiştik busefer görürüz die, yok yok meraktan öldürecek bizi...:1: doktor kilosu için çok iyi dedi. ben ne kadar halen 2 kg civarı bişiler beklesemde

ayy bende göremiycem sanırım, kendini kapamış resmen ya... çok heveslenmiştik busefer görürüz die, yok yok meraktan öldürecek bizi...:1: doktor kilosu için çok iyi dedi. ben ne kadar halen 2 kg civarı bişiler beklesemde

yok canım naptın 2 kılo sende tosumu dogurcan...sonlarda cok kılo alıyorlar..haftasından kılolu olursa mecburı sezeyan yapıolar

Maşallah Göktuğ'a :nazar::emir_bebek:
Sen Ankaradaki dr u ayarladın mıydı :44:

canlarim mrhb,lar nasilsiniz sizleri cok ozledim bebisler nasil..
annem geldi cok mutluyum:66:ama valizler gelmedi bugun gelecekmis dediler..
cok uzuldu annem neyse gecmiside okuyamadim umarim birsey kacirmadim..:54:

yok canım naptın 2 kılo sende tosumu dogurcan...sonlarda cok kılo alıyorlar..haftasından kılolu olursa mecburı sezeyan yapıolar
mecburi olduktan sonra sezeryana normal doğumdan daha çok fitim ben gem :) bir kadın inlemesi duydum bugün yatış katında doğum için bekliyordu, öyle korktum ki rengim attı. zaten çok kansızmışım... doktorum önceki değerlerime göre çok hızlı ve fazla düştğünü söyledi. ilacı artırdı... bir de doğuracak kadını görünce bütün kanım çekildi.
Maşallah Göktuğ'a :nazar::emir_bebek:
Sen Ankaradaki dr u ayarladın mıydı :44:

yok canım benim ailem konya da, ankarada kız kardeşim var. şayet ailem ankraya gelirlerse doğumu orda yapacaktım ama şuan yol konya gibi görünüyor. konya 2-3 doktor var bildiğim ve tavsiye edilen onlardan birine artık gideceğim.

hadı gozun aydın dogumda annen yanında olcaak :97:
annenede soyle uzulmesın benım esımın turkıye ıcınde kaybettıler valızını 15 gunde gelmıstı :9:

mecburi olduktan sonra sezeryana normal doğumdan daha çok fitim ben gem :) bir kadın inlemesi duydum bugün yatış katında doğum için bekliyordu, öyle korktum ki rengim attı. zaten çok kansızmışım... doktorum önceki değerlerime göre çok hızlı ve fazla düştğünü söyledi. ilacı artırdı... bir de doğuracak kadını görünce bütün kanım çekildi.

yok canım benim ailem konya da, ankarada kız kardeşim var. şayet ailem ankraya gelirlerse doğumu orda yapacaktım ama şuan yol konya gibi görünüyor. konya 2-3 doktor var bildiğim ve tavsiye edilen onlardan birine artık gideceğim.

bende cok korkuyorum normalden ama ınatlada normal ıstıyorum bakalım hayırlısı
benım kanıma fılanda bakmadı bu dr yaa sallamıo benı sanırım :47:

hadı gozun aydın dogumda annen yanında olcaak :97:
annenede soyle uzulmesın benım esımın turkıye ıcınde kaybettıler valızını 15 gunde gelmıstı :9:

bende cok korkuyorum normalden ama ınatlada normal ıstıyorum bakalım hayırlısı
benım kanıma fılanda bakmadı bu dr yaa sallamıo benı sanırım :47:

1 ay önce yapılmıştı kan tahlilim tekrar istedi ve 1 ayda baya da düşmüş. istemese nerden bilecektik ki gene günde bir kere içecektim ben ilacı mesela. o yüzden önemli. sen 15 gün sonra gideceksin ya biz ne zaman yaptıracağız bir daha kan tahlili diye sor? idrarı falan da gene yaptırdım ben.

Gözün aydın :46::46:

Hmm anladım canım.. Hayırlısı olsun :49:

Ben de az önce sezeryan videosu izledim :27: Kadını kaç kat kestiler yaa :53::53:

Gözün aydın :46::46:

Hmm anladım canım.. Hayırlısı olsun :49:

Ben de az önce sezeryan videosu izledim :27: Kadını kaç kat kestiler yaa :53::53:

7 :66::66: valla bir kadın gözümün önünde sezeryana girdi, girişi ile bebeğin çıkışı arasında 5 dk oynadı. kadın genel anestezi ile uyutulmuştu sanırım yarım saat durdum ama gene de kadın gelmedi. sezeryanın da çok ciddi zorlukları var. ama normal doğumda canlı canlı bir çok şeye tanık olmak yetiyor insana bir ürperti veriyor. inşallah kolay olur. sorunsuz bir hamilelik geçirdim devamı da öyle olsun çok istiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bu arada pur ben tapuya da başvurdum.

Back
X