-----2010 KASIM hamişleri----

günaydın dicem de pek günaydıklık hal kalmamış... biz baygın gibi uyuduk bugün... kocamı gönderirken onunla kahvaltı edeyim dedim, yarım saatlik uyku boşluğu verip 2-3 saat fazladan uyudum gene sabahtan kaynatılmaya başlamış... güzel bir hafta olur inş... tatil haftası die mutluyum zaten kocam yanımda olcak.

kalmamış ki stoklarda ne zaman gelcek dedim belli olmaz dedi telefonumu bıraktım güya arıcaklar bekliyorum bakalım bende ona göre sipariş vercem fiyatı da çok uygun....gelirse eğer al sende bitane....

masmavi olandan da mı kalmamış:44: kremlısı daha tatlı gerçi ama.. ya bide ben su bebek yıkamak ıcın kovası maşlapası oluo civilimde var ondan da alasım geldi daha almamıştım. alsammı acaba. yada yastıgı beklıyım hepsını berabaermı alsam.:44:

ohh oh maşşallah bizim yerimizede uyku çek canım

herkesin yerine çekecek kadar boşum selina :) özel talebini hemen yerine getirebilirim

çalışanlar çalışmaktan şikayetçi, evdekiler ev hayatından bir oluru yok sanırım bu işin.

haklısın canım ya insanoğluna bi türlü yaranılmıyor ne istediğimizi bizde bilsek:44:. çalışsak yorucu diyoruz. evde otursak sıkıcı

Eki Görüntüle 195060 kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali)
masallah cok gusel olmussunuz
artık normal kıyafetlerımız sıkmaya basladı dun ıtıbarı ıle bende bunu farkettım
rüyalarımda artık hep ya doğum yapıyorum ya bebeği emziriyorum :))
ayneeen bende :97:
ne gusel benım bı dunya eksık hala..gecelık nerden aldın ben hala aradıgım gıbı bısı bulamadım
Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117

Odamız

4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...
guzel gunlerı olsun odasında cok guseel
ıste bende bunu dusunerek karyolasının altından bı yatak daha cıkıyo sekılde yaptırdım ..ne denıyodu onlara yaa :26:abısı onda yatar buyuyunce
yarın 100 lük yüklememis varrr
ama korkuyos biss:26:
kızlar dua edin bişey çıkmasın yaa
ınsalaaaaahhhhhhh ıyı cıkar cok cansıkıcı
masallah kocaman olmus artık bızım evde her yerde cercevelerde fotoları var oğlusumun
kokmasın zaten en guzelı ıyı degıl koku onlar ıcın kendı kokularını cekıcez ıcımıze
ya benım odadan koku gıtmeden ben yıkamıcam sonrasında yıka utule yerlestır yapıcam daa umarım vakıt yeter
mavisi masmavi olarak var orda ama ben kremlisini istiyorum müşteri hizmetlerini arasam mı yaa....
birde şu çok amaçlı banyo filesi varya onu nette nerden alabilirim...
e bebekten aldım ben ama nette yoksa carrefourda var :92:
ayyyyyy ne guzeeelll gorumcenın tukkanının olması
bende baslamadım hıc yıkamaya ama sıcaklar gelınce cok zor olur alısverıs ben sımdıden cok usenıyorum surda 3 gundur sıcak ..bıde yurumek cok zor gelıo..dun denız kenrında 10 dk yurudum canım cıktı :111:
gercı esınde yok yanında senın ondanda yapmıosundur sen
daha fazla erteleme ama

bir masmaviden kalmış ama onu canlı olarakta gördüm burda ki civilde var hoşuma gitmedi.....
yastık ne zaman gelir bilmiyorum ama........al canım nolcak kova ve maşrabasını zaten çok uygun fiyatları felanda....

su 28 haftayı gormeyı nasıl bekledım ben yaaa..Allahıma bınlerce kez sukurler olsun korkularımın cogu gıttı artık

su 28 haftayı gormeyı nasıl bekledım ben yaaa..Allahıma bınlerce kez sukurler olsun korkularımın cogu gıttı artık

çok şükür canım.....korkularının hepsi gitsin sağlıcakla gelcek inş....
şevketin şimdi inadı tutar zamanında da gelmezse sen gör bak işi....

haklısın canım ya insanoğluna bi türlü yaranılmıyor ne istediğimizi bizde bilsek:44:. çalışsak yorucu diyoruz. evde otursak sıkıcı
çalışmak daha iyi bence... hem çalışmış hem de evde oturmuş biri olarak iki hayatımı da değerlendirip böyle bir sonuca varıyorum. bebeklerimiz olunca çalışmaktan daha çok şikayet eder hal alacağız ama. şayet bende çalışırsam ki düşünüyorum; aklım çocukta mızırdar dururum.

artık geçti işte her şey... Allah Şevket Bey'e uzun hayırlı bir ömür versin inş... bu saatten sonra da doğumu zamanında gelsin, sağlıklı gelsin...

çok şükür canım.....korkularının hepsi gitsin sağlıcakla gelcek inş....
şevketin şimdi inadı tutar zamanında da gelmezse sen gör bak işi....
amın canım ınsallaahh..
dun esıme dedım zaten 41.haftamı gorurmusuz dusunsene bu korkuları yasarken dedım
artık geçti işte her şey... Allah Şevket Bey'e uzun hayırlı bir ömür versin inş... bu saatten sonra da doğumu zamanında gelsin, sağlıklı gelsin...

amın canım hepsı saglıkla gelsın hayırlı omurlerı olsun ınsalaah
bız 41.haftada dogum beklıyoruz

ya ısın sakası nedensır bılmıorumda ben 20-30 temmuz arasında dogurcam gıbı hıssedıyorum :26:

gem bana da öyle geliyor ya! hislerim çok kuvvetli diildir aslında ama öyle çok inanmış durumdayım ki buna geç kalsa bebeğim tedirgin olabilirm.

YouTube - tummytubusa's Channel
:92::92::92::92::92:
ya kızlar suna bakın ya bıldıgımız kovaya tummy tub demısler bebekelrı bunlarda yıkıyorlar ..
anne karnındakı pozısyonunda oldugu ıcın bebekler cok mutlu oluo kolık sancıları gecıyormus ..bı suru vıdeo ızledım kuvatte aglayan bebek buna gırınce susuyo :86:
akıl akıldan ustun ıste sole buyukce bı kova bulundurucam ben evde :86:

gem bana da öyle geliyor ya! hislerim çok kuvvetli diildir aslında ama öyle çok inanmış durumdayım ki buna geç kalsa bebeğim tedirgin olabilirm.

benım hıslerım tutar genelde..ayrıca hamıleyken ıyıce artak hıslerın gucu emın ol

saglıkla gelsınlerde neler yasıcaz o gunlerde bakalım ..
benım arkadasın son gunune 3 gun kaldı 10 gundur bugunmu yarınmı dıye beklıyor gercekten erkekler vaktınden once gelmıo sanırım

erken gelen bebekleri de biliyorum yani duydum ama vaktinin dolduran çoğunlukta. hatta çevremde vakti dolup da mecburi sezeryana alınan erkek anneleri çoğunlukta... bakalım gem tutacak mı, hislerimiz?
o hemsıre deneyımlı doldurmus suyu
az koycan suyu oturuo zaten kayma gıbı bı sansı yok ..

evet o güzel tutuyor ama ne bileyim... zaten bana yıkamak çok zormuş gibi geliyor. yani annem olmasa bebek kokar artık, ben ha bugün ha yarın cesaret toplayacam da yıkayacağım. annem ben sana öğretirim kolay. kocanla birlikte yıkarsın yalnız yıkamazsın diyor ama bebek bakımında en zor şey bana banyo geliyor.

ebet erkekler mecburı sezeryan benımde gordugum kısmet artık
sen burdamıydın bılmıorum ben bı semınere gıttım tek amacım zaten banyo olayını ogrenmektı ..tabı yapan kısı deneyımlı oldugundan kolaymıs gıbı gorunuyo cokta vıdeo ızledım ama ben kendım yıkamak ıstıyorum ole bole bısekılde kendım yapıcam ınsalaaahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…