kalmamış ki stoklarda ne zaman gelcek dedim belli olmaz dedi telefonumu bıraktım güya arıcaklar bekliyorum bakalım bende ona göre sipariş vercem fiyatı da çok uygun....gelirse eğer al sende bitane....
günaydın dicem de pek günaydıklık hal kalmamış... biz baygın gibi uyuduk bugün... kocamı gönderirken onunla kahvaltı edeyim dedim, yarım saatlik uyku boşluğu verip 2-3 saat fazladan uyudumgene sabahtan kaynatılmaya başlamış... güzel bir hafta olur inş... tatil haftası die mutluyum zaten kocam yanımda olcak.
ohh oh maşşallah bizim yerimizede uyku çek canım
herkesin yerine çekecek kadar boşum selina :) özel talebini hemen yerine getirebilirim
çalışanlar çalışmaktan şikayetçi, evdekiler ev hayatından bir oluru yok sanırım bu işin.
Eki Görüntüle 195060 kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali)
ayneeen bende :97:rüyalarımda artık hep ya doğum yapıyorum ya bebeği emziriyorum :))
ne gusel benım bı dunya eksık hala..gecelık nerden aldın ben hala aradıgım gıbı bısı bulamadımKıslarrr oğlanın herbişeyi hazır, annesininde sadece hastane çantasına koyacak diş fırçası ve terliği kaldı.......lohusa geceliği alın mutlaka... çok rahat bişi emzirme kısımları filanda çok çok güsel.... pratik.... odası da 2 ya da 3 haziranda geliyor
guzel gunlerı olsun odasında cok guseelEki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117
Odamız
4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...
ıste bende bunu dusunerek karyolasının altından bı yatak daha cıkıyo sekılde yaptırdım ..ne denıyodu onlara yaa :26:abısı onda yatar buyuyunceBen de ben de...
Beyaza bi hayranlığım var zaten...
Dedim ki oğlum bak 6 milyar para veriyorum ama ilerde kardeşinle paylaşacaksın bu gardolabı
Kız da olsa erkekte olsa bir tane daha yatak al.... oh miss gibi ikisi aynı odada....
Bir daha masraf yapmayısss...
ınsalaaaaahhhhhhh ıyı cıkar cok cansıkıcıyarın 100 lük yüklememis varrr
ama korkuyos biss:26:
kızlar dua edin bişey çıkmasın yaa
masallah kocaman olmus artıkHerkeseee günaydınnn, iyi haftalarrr
Ohh bu hafta 3 gün çalışcazz... Havada güselll inşallhh da tatile kadar bosmazzz da bol bol gezeriz...
Morgüller oda takımınız hayırlı olsun canımmm iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhh..
Bizde Cuma günü oğluşumun part yatağı ile anakucağını aldık chicconun indiriminden resimlerini eklenmeye çalışırım...
C.tesi günü de oğluşumu görmeye gittik ve ilk vesikalık fotoğrafını aldıkk inanılmaz bişeyyyy buuuOğluşum 985 gr 38 cm olmuşşş teyselerii maşallahh herşeyimiz gayet iyi gidiyor inşallahda böyle devam eder....
Keramoss canım kendine dikkatt ett.. Bu gün nasılsın baş dönmelerin devam ediyormuu ??
kokmasın zaten en guzelı ıyı degıl koku onlar ıcın kendı kokularını cekıcez ıcımızegünaydın kızlar....
dünü çok güzel geçirdim oğlumun kıyafetlerinden bir dolu beyaz yıkadım bu akşam ütü ve yerleştirme yapıcam inş.....sonrada renkliler yıkancak....hacışakirle yıkadım ama hiçte kokmadı çamaşırlar....çok mu durulama yaptım ne.....
e bebekten aldım ben ama nette yoksa carrefourda var :92:mavisi masmavi olarak var orda ama ben kremlisini istiyorum müşteri hizmetlerini arasam mı yaa....
birde şu çok amaçlı banyo filesi varya onu nette nerden alabilirim...
ayyyyyy ne guzeeelll gorumcenın tukkanının olmasıherkese günaydın ii haftalar:)
bugün oğluma günaydın annecim dedim karnımı sevdim oda bana tekme attıçok mutlu oldum karşılıklı anlaşıyoruz artık çok hoş bişe:)
morgüller odanız cok güselmiş mutlu günlerde uyumak nasip olsun:)
ozencch kıyafetleriniz pek de güselmiş güle güle kullansın bebişin:)
ya ben daha hiç bi eşyasını almadım sadece bakıp begeniyorum daha erken diyorum kendi kendime sanırım hata ediyorum:)) kıyafetlerimizde daha gelmedi görümcemin bebek giyim mağazası var ben kataloglardan begendim o haziranda getircek bakalım bebişim erken falan gelmeye kalkmaz işallah yoksa cıplak kalıcakherkes yıkadı ütüledi biz kaldık bi çok tembel bi anne olcam ben heralde.gayretli anneleri yürekten tebrik ediyorum
masmavi olandan da mı kalmamış:44: kremlısı daha tatlı gerçi ama.. ya bide ben su bebek yıkamak ıcın kovası maşlapası oluo civilimde var ondan da alasım geldi daha almamıştım. alsammı acaba. yada yastıgı beklıyım hepsını berabaermı alsam.:44:
su 28 haftayı gormeyı nasıl bekledım ben yaaa..Allahıma bınlerce kez sukurler olsun korkularımın cogu gıttı artık
çalışmak daha iyi bence... hem çalışmış hem de evde oturmuş biri olarak iki hayatımı da değerlendirip böyle bir sonuca varıyorum. bebeklerimiz olunca çalışmaktan daha çok şikayet eder hal alacağız ama. şayet bende çalışırsam ki düşünüyorum; aklım çocukta mızırdar dururum.haklısın canım ya insanoğluna bi türlü yaranılmıyorne istediğimizi bizde bilsek:44:. çalışsak yorucu diyoruz. evde otursak sıkıcı
su 28 haftayı gormeyı nasıl bekledım ben yaaa..Allahıma bınlerce kez sukurler olsun korkularımın cogu gıttı artık
amın canım ınsallaahh..çok şükür canım.....korkularının hepsi gitsin sağlıcakla gelcek inş....
şevketin şimdi inadı tutar zamanında da gelmezse sen gör bak işi....
artık geçti işte her şey... Allah Şevket Bey'e uzun hayırlı bir ömür versin inş... bu saatten sonra da doğumu zamanında gelsin, sağlıklı gelsin...
amın canım ınsallaahh..
dun esıme dedım zaten 41.haftamı gorurmusuz dusunsene bu korkuları yasarken dedım
amın canım hepsı saglıkla gelsın hayırlı omurlerı olsun ınsalaah
bız 41.haftada dogum beklıyoruz
ya ısın sakası nedensır bılmıorumda ben 20-30 temmuz arasında dogurcam gıbı hıssedıyorum :26:
gem bana da öyle geliyor ya! hislerim çok kuvvetli diildir aslında ama öyle çok inanmış durumdayım ki buna geç kalsa bebeğim tedirgin olabilirm.
aman ben korkarım be nasıl tutmuş bebeği kafadan! bir kaydırsam suyun içinde...
erken gelen bebekleri de biliyorum yani duydum ama vaktinin dolduran çoğunlukta. hatta çevremde vakti dolup da mecburi sezeryana alınan erkek anneleri çoğunlukta... bakalım gem tutacak mı, hislerimiz?benım hıslerım tutar genelde..ayrıca hamıleyken ıyıce artak hıslerın gucu emın ol
saglıkla gelsınlerde neler yasıcaz o gunlerde bakalım ..
benım arkadasın son gunune 3 gun kaldı 10 gundur bugunmu yarınmı dıye beklıyor gercekten erkekler vaktınden once gelmıo sanırım
o hemsıre deneyımlı doldurmus suyu
az koycan suyu oturuo zaten kayma gıbı bı sansı yok ..
erken gelen bebekleri de biliyorum yani duydum ama vaktinin dolduran çoğunlukta. hatta çevremde vakti dolup da mecburi sezeryana alınan erkek anneleri çoğunlukta... bakalım gem tutacak mı, hislerimiz?
evet o güzel tutuyor ama ne bileyim... zaten bana yıkamak çok zormuş gibi geliyor. yani annem olmasa bebek kokar artık, ben ha bugün ha yarın cesaret toplayacam da yıkayacağım. annem ben sana öğretirim kolay. kocanla birlikte yıkarsın yalnız yıkamazsın diyor ama bebek bakımında en zor şey bana banyo geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?