-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın Nevincimmm
ohh ne guzel sen de yıkadın ben mı kaldım bı yaww daha deterjanını bıle almadım.. ben işten cıkınca yıkarım dıyorum cok mu gec olur yosa ufaktan bslasam mı kı _?

işten çıkınca ev işlerine başlayacam köşe bucak temizlik felan o yüzden onları aradan çıkarmak istiyorum....erkenden çıksınlar aradan.....

sende ufaktan başla bence haziran sonu gibi çıkacaksın işten bakarsın ağustosu bulmaz bizim uşaklar.....
aklında olacağına hazırda olsunlar....:1::1::1::1:

MORGÜLLER serkan bebek o güzel odada mutlu nice günler görsün inş :71:

bu topik hep beyaza çalışıyor.....çok güzelmiş takımınız güle güle kullanmak nasip etsin rabbim inş....

Morgüller oda takımınız hayırlı olsun canımmm iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhh..

Morgüller resmen bayıldım harikaaaa.. Serkan paşa güle güle kullansınnn sağlıcaklaaa canımmm..:46:

Günaydın kıslarrrrrr...

Teşekkür ederissss teyseleri:emir_bebek:

Canım o birazcık senin tercihin olacak. Mesela ben şimdiden doktorumla anlaşma yaptım tatilde bile olsa geleceğini söyledi. Çünkü gerekçelerimi anlattım. Ona ne kadar güvendiğimi,9 ayı onunla geçiripte başka doktor girerse kendimi ifade edemeyeceğimi,güvenemeyeceğimi,korkularımı anlattım. Sağolsun doktorum da anlayışla karşıladı inşallah bir aksilik olmazsa o gelecek. Sen hiç doktorunla konuşmadın mı bu konuyu?

yok canım konusmadım doktorla ben bud urumu hıc. bidahakı randevumda konusurum artık bunları :44:

$92587011100y-1.webp

kızlar civilin internet sitesinden bu yastığı sipariş verecemde sipariş verirken mavi diye çıkıyor yastıklar 4 çeşit yanlış gelmesinden korkuyorum....

1110 Kujju Renkli Yastık - Ürün Kategorileri
buda linki.....

ne yapsam akıl verin....

yok canım konusmadım doktorla ben bud urumu hıc. bidahakı randevumda konusurum artık bunları :44:

Muhakkak konuş canım. Ben normal doğum istediğim için doğumun en ince ayrıntısından doğum sonrasında neler olabileceğine kadar sordum o da bıkmadan anlattı. Ben şimdi kendimi daha iyi hissediyorum çünkü doktorumun yanımda olacağını biliyorum. İnan konuştuğunda çok rahatlayacaksın ve aklındaki tüm soru işaretleri bitmiş olacak.

bende 3 hafta önce cıkarmıstım yazlıkları canım. biraz zor oldu ama hurcları cıkartma yerlestırme ısını esıme yaptırdım yoksa ben kaldıramam mümkün değil.:50:

bizde dün hallettik çok şükür,çoğu işi eşim yaptı sağ olsun. yazlıklarımıın yarıdan fazlasını içine giremeyeceğim için çıkartmadım kendi kendime de telkinde bulundum seneye bunların içine girmelisin diye :27:

Biz dr dan geldik :3:

Nts midir nedir ona bağladı dr :53: Bundan sonra her kontrolde olcakmış bu olay :26:
Çoçukum hala ters ve 2 kat duruyor :97: Ayaklar kafasının üzerinde kollarını bi yana açılmış vaziyette komik bir halde tutuyor bi yüzüne doğru getiriyor :9:
Minik tıfıl böcekim 1100 gr olmuş bu arada.. Dr normal dedi ama balık yağı, kalsiyum ne varsa yazdı, bunlarla birlikte içmediğim vitamin kalmıyor :27::27:

maşallah güzelim size, ben balık yağını 1 aydır kullanıyorum. size de şifa olsun yarasın canım :nazar:

Eki Görüntüle 195060 kislar buda son halimiz 28+5iz nasiliz£??(popoya hic bakmayin her zamanki hali):1::1:

maşallah canım çok tatlı görünüyorsun :nazar:

Eki Görüntüle 195118 Eki Görüntüle 195117

Odamız :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

4lü gardolap...
Yatağı...
Şifonyeri...
Oyuncak dolabı...
Cibinliği filan da var, onları çekmemişim...

odanız çok güzel,sade ve şık. Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

yarın 100 lük yüklememis varrr
ama korkuyos biss:26:
kızlar dua edin bişey çıkmasın yaa:43:

inşallah birşey çıkmaz canım

Herkeseee günaydınnn, iyi haftalarrr

Ohh bu hafta 3 gün çalışcazz :D ... Havada güselll inşallhh da tatile kadar bosmazzz da bol bol gezeriz...

Morgüller oda takımınız hayırlı olsun canımmm iyi güzel ve sağlıklı günlerde kullanın inşallahhhh..

Bizde Cuma günü oğluşumun part yatağı ile anakucağını aldık chicconun indiriminden resimlerini eklenmeye çalışırım...
C.tesi günü de oğluşumu görmeye gittik ve ilk vesikalık fotoğrafını aldıkk inanılmaz bişeyyyy buuu :46::46: Oğluşum 985 gr 38 cm olmuşşş teyselerii :66: maşallahh herşeyimiz gayet iyi gidiyor inşallahda böyle devam eder....

Keramoss canım kendine dikkatt ett.. Bu gün nasılsın baş dönmelerin devam ediyormuu ??

maşallah canım oğluşuna :nazar:

herkese merhaba iyi haftalar olsun :3:

3 gün önce üşürken şimdi terliyorum havalar birden ısındı :53:

herkese günaydın ii haftalar:)
bugün oğluma günaydın annecim dedim karnımı sevdim oda bana tekme attı:66: çok mutlu oldum karşılıklı anlaşıyoruz artık çok hoş bişe:)

morgüller odanız cok güselmiş mutlu günlerde uyumak nasip olsun:)
ozencch kıyafetleriniz pek de güselmiş güle güle kullansın bebişin:)

ya ben daha hiç bi eşyasını almadım sadece bakıp begeniyorum daha erken diyorum kendi kendime sanırım hata ediyorum:)) kıyafetlerimizde daha gelmedi görümcemin bebek giyim mağazası var ben kataloglardan begendim o haziranda getircek bakalım bebişim erken falan gelmeye kalkmaz işallah yoksa cıplak kalıcak:52: herkes yıkadı ütüledi biz kaldık bi çok tembel bi anne olcam ben heralde.gayretli anneleri yürekten tebrik ediyorum:46:

herkese günaydın ii haftalar:)
bugün oğluma günaydın annecim dedim karnımı sevdim oda bana tekme attı:66: çok mutlu oldum karşılıklı anlaşıyoruz artık çok hoş bişe:)

morgüller odanız cok güselmiş mutlu günlerde uyumak nasip olsun:)
ozencch kıyafetleriniz pek de güselmiş güle güle kullansın bebişin:)

ya ben daha hiç bi eşyasını almadım sadece bakıp begeniyorum daha erken diyorum kendi kendime sanırım hata ediyorum:)) kıyafetlerimizde daha gelmedi görümcemin bebek giyim mağazası var ben kataloglardan begendim o haziranda getircek bakalım bebişim erken falan gelmeye kalkmaz işallah yoksa cıplak kalıcak:52: herkes yıkadı ütüledi biz kaldık bi çok tembel bi anne olcam ben heralde.gayretli anneleri yürekten tebrik ediyorum:46:

Teşekkürler canım....

Bence de hata ediyorsun sonraya bırakmakla...ağırlaşınca artı bi de sıcaklar daha da zor olacak...

ay ben bunu daha öncede görmüştüm sitesinde çok hoşuma gitmişti ama almamıştım. napsam alsammı şimdi cok da tatlı duruyor:44::66:

kalmamış ki stoklarda ne zaman gelcek dedim belli olmaz dedi telefonumu bıraktım güya arıcaklar bekliyorum bakalım bende ona göre sipariş vercem fiyatı da çok uygun....gelirse eğer al sende bitane....

Back
X