YouTube - tummytubusa's Channel
:92::92::92::92::92:
ya kızlar suna bakın ya bıldıgımız kovaya tummy tub demısler bebekelrı bunlarda yıkıyorlar ..
anne karnındakı pozısyonunda oldugu ıcın bebekler cok mutlu oluo kolık sancıları gecıyormus ..bı suru vıdeo ızledım kuvatte aglayan bebek buna gırınce susuyo :86:
akıl akıldan ustun ıste sole buyukce bı kova bulundurucam ben evde :86:
ebet erkekler mecburı sezeryan benımde gordugum kısmet artık
sen burdamıydın bılmıorum ben bı semınere gıttım tek amacım zaten banyo olayını ogrenmektı ..tabı yapan kısı deneyımlı oldugundan kolaymıs gıbı gorunuyo cokta vıdeo ızledım ama ben kendım yıkamak ıstıyorum ole bole bısekılde kendım yapıcam ınsalaaahhh
yoktun sanırım sen ozmn ..bak asagıdakı lınkte var vıdeohatırlamıyorum senin banyo ile ilgili bir yazını. ya burda değildim ya da görmedim.
ya ben açıkcası kendim yıkamak falan istemiyorum. hep eşime diyorum kaan sen annemle yıka yıka alış beni banyo işine bulaştırma diyorum... oda sanki ona büyük bir iş vermişim gibi mutlu oluyor. kendime güvenim mi yok nedir? artık oğlum büyüyünce beni kötülemek isterse (Allah korusun) aman benim annem de bana pek bakmamış, babama atmış banyomu bile adamcağız yaptırmış falan die gayet rahat kötüler.
agladıgında daldırırr cıkarırız nasılsa sıcak olcak hava
yoktun sanırım sen ozmn ..bak asagıdakı lınkte var vıdeo
TGRT'de Uygulamalı Bebek Banyosu Anlatımı | Ayşe Öner
ben herseyı kendım yasamak ıstıyorum becerırsem bakalım..dun esıme dıdım anneyle bebegın beraber yaptıgı tek sey emzırmek bırlıkte yaptıkları baska bısey yok buyuyene kadar ..tabı esım cıldırdııı ben ne yasıcam dıdı arada banyosuna yardım edersın dıdım onu bıle tamamen bırakamıorum
zaten bıras ele gelınce babayla beraber kuvete gırıp yıkanırlar annede dınlenır buarada :97:
İzlediğim de ilk aklıma gelen oydu, çoçukum ağlarken banyoya koşan ben gözümün önüne geldi,
hatta bi süre sonra banyoya koşmaya da üşenirim kovayı odada tutarım, ağladıkça daldır daldır çıkar ohh miss
sen kızı tutamazsın vala pur, ayaklandıkça denize koşar dalar dalar gelir...
tabı tabı odada dursun en rahatı ahahha butun gun kovada oturan bı bebekİzlediğim de ilk aklıma gelen oydu, çoçukum ağlarken banyoya koşan ben gözümün önüne geldi,
hatta bi süre sonra banyoya koşmaya da üşenirim kovayı odada tutarım, ağladıkça daldır daldır çıkar ohh miss
kadın bebekle ne güzel konuşuyor?
hayat müşterek yaw, altını da değiştirtirim, mama zamanına gelince mamasını da yedirtirim... ben ne yaparsam babaya da yaptırtırım...benim babam da öyleymiş çünkü her işimizi annemle yaparmış, hatta senin şu küvette birlikte yıkanma olayını biz babamla yapardık bir de erkek çocuğun baba ile iletişimi çok kuvvetli olmuyor, özellikle de çocukken, kimde gördüysem tam bir anne tutkunu oluyor erkekler... kızlar da baba aşığı :)
tabı tabı odada dursun en rahatı ahahha butun gun kovada oturan bı bebek
oyle tabı canım benımkı bencıllık ıste
heleee aslan erkeklerı ne annecı ben bolesını gormedım
benım yegenım aslan annesıne bagırıodu (babası ıcıın) ona kocam deme bana deeeeeee ben aşkınım senın resmen cınnet gecırıyodu essek sıpası
bizim de hemen karşı komşunun oğlu var aslan burcu, henüz 4 yaşında direk babasının yüzüne söylüyor ben annemi senden çok seviyorum die. babasının gece nöbette olduğu günler sevinçten deliriyor ki annemle yatacağım die.aslan gibi oğlanlar doğuracağız zaten gem, ardımızdan ayrılmayıp annelerini çok sevecekler inşallah, geleceklerinde de öyle olurlar, sonra bir kız bulup bizi unutadabilirler... kaynanalık damarım tuttu! hemde şimdiden.
hahahaha tezım bırkere daha dogrulandı kocem cıldırıyo ben bunları anlattıkca
ebet en cok annelerını sevsınler
hayırlı evlat olsunlar aılesıne cevresıne
offf kızlar ya tansiyonu ölçtürdüm az önce 8/3 lere indi yaaa......kafam iyi geziyorum yaa.....
eczacı 2 kere baktı yanlış mı gördüm diye herhalde......
offf kızlar ya tansiyonu ölçtürdüm az önce 8/3 lere indi yaaa......kafam iyi geziyorum yaa.....
eczacı 2 kere baktı yanlış mı gördüm diye herhalde......
slm kızlar nasılsınız bayadır yazamıyordum ama allaha şükür yok bir aksilik sizlerde öyledir umarım
benim işyerinde son 2 haftam yerime eleman aldılar nihayet işleri devrediyorum. sürekli yanımda olduğu içinde nete giremedim. artık 1 hazirandan sonra bol bol evden girerim hepinizin bebişlerini öptüm
amin, efenim :82:
neyse canım onlara da bir ara bir kız doğururuz onlarda, avunur giderler... kızlarda belli bir zamandan sonra anneye dönüyorlar gerçi ama he he bu gerçeği farkedene kadar idare etsinler
slm kızlar nasılsınız bayadır yazamıyordum ama allaha şükür yok bir aksilik sizlerde öyledir umarım
benim işyerinde son 2 haftam yerime eleman aldılar nihayet işleri devrediyorum. sürekli yanımda olduğu içinde nete giremedim. artık 1 hazirandan sonra bol bol evden girerim hepinizin bebişlerini öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?