Kızlar anne karnındayken babaya hayran oluyorlar (kendi deneyimime istinaden)..
Pabucumuz dama atılcak
Gönülcüümm
Az kalmış ne güsel
yasık sanaaaa
benım koce elını karnıma koyunca sıpam sut dokmus kedı gıbı oluo pıt bıle yapmıyo cok uzuluyorum aslında yaa garıbım dorudusgun hıssedemedı hıc
yasık sanaaaa
benım koce elını karnıma koyunca sıpam sut dokmus kedı gıbı oluo pıt bıle yapmıyo cok uzuluyorum aslında yaa garıbım dorudusgun hıssedemedı hıc
ayyy benim oğluş dün akşam babaya öyle bir tekme attı ki adam feleğini şaştı.....
Bizim zilli babasının sesine bile net tepki veriyor
Hatta c.tesi günü dr ntsye bağladığında dürttü karnımı kıpırdansın diye, bir iki kıpırdadı durdu, b
en onun ilacı belli dedim dr a, eşim karnımı sevip konuştu, kızııımm canıım bilmem ne falan, horon tepti çoçuk
Dr da şaşırdı
offf kızlar ya tansiyonu ölçtürdüm az önce 8/3 lere indi yaaa......kafam iyi geziyorum yaa.....
eczacı 2 kere baktı yanlış mı gördüm diye herhalde......
slm kızlar nasılsınız bayadır yazamıyordum ama allaha şükür yok bir aksilik sizlerde öyledir umarım
benim işyerinde son 2 haftam yerime eleman aldılar nihayet işleri devrediyorum. sürekli yanımda olduğu içinde nete giremedim. artık 1 hazirandan sonra bol bol evden girerim hepinizin bebişlerini öptüm
ayy canım ya ne güzel az kalmış......o haziran bir gelse zaten kaç gözle bekleniyor haberi yok....
ne gusel benım bı dunya eksık hala..gecelık nerden aldın ben hala aradıgım gıbı bısı bulamadım
guzel gunlerı olsun odasında cok guseel
ıste bende bunu dusunerek karyolasının altından bı yatak daha cıkıyo sekılde yaptırdım ..ne denıyodu onlara yaa :26:abısı onda yatar buyuyunce
yasık sanaaaa
bızım babamız yanımızda yoktuya dogru duzgun çoçuuum kım bu adam dıyıp susuyo bence
ya gosterıolar bı dunya ama ben begenmedım hıcbırını bıtane begendım onunda kurdlesı var gogus altını dolanıo pembeCanım yeni inciden aldım...
Lohusa geceliği dediğin zaman iç çamaşırı yada gecelik satan yerler gösterir...
Sabahlıklı 2 model aldım harika....
Benim yaptırdığım yatağında altından bir karyola daha çıkıyor ama büyük ihtimal onu oğlanın yazlık kışlık yorgan battaniye v.s. için kullanıcam....
İnşallah güzel günler yaşarız Amin...
aaa ben bosuna uulmıyım bı bızde degıl demekkıhahah aynısı bendede oluyor gemcim. akşam tv karsısında oturuyoruz. benim sıpa Başlıyor kımıl kımıl olmaya eşime dokun diyorum duruyor.. bu zamana kadar 2-3 kez denk gelmiştir eşim
heheheeeaynı durum bizde de var malum! artık oglum dogunca bak oglum bu da senin baban dicez heralde
ya bu kova da yıkama olayına bayıldım diğer videoları da izledim süper valla bi kova da ben alıcam aynısı gibi şeffaf pek sevimli görünüyolar içinde:))
ya gosterıolar bı dunya ama ben begenmedım hıcbırını bıtane begendım onunda kurdlesı var gogus altını dolanıo pembe
marka model bılırsem ona gore bakarım dıdım ..ıyı gunlerde gıy sende
bızde o karyola kısmını kardes gelene kadar cekmece olarak kullanıcas
aaa ben bosuna uulmıyım bı bızde degıl demekkı
annelerıne aşık bu cocuklar
en geç ben mi çıkıcam yaaaa iş yerinden 22 hairan cuma son benimdee
walla sızın durum daha vahım canım daha cok ayrı kaldınız napsın yavrucak tanımıo ıste bole olunca
dımı yaa bende bayıldım ondan paylasıyım dıdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?