-----2010 KASIM hamişleri----

Kızlar anne karnındayken babaya hayran oluyorlar (kendi deneyimime istinaden)..
Pabucumuz dama atılcak

Gönülcüümm
Az kalmış ne güsel

yasık sanaaaa

benım koce elını karnıma koyunca sıpam sut dokmus kedı gıbı oluo pıt bıle yapmıyo cok uzuluyorum aslında yaa garıbım dorudusgun hıssedemedı hıc

yasık sanaaaa

benım koce elını karnıma koyunca sıpam sut dokmus kedı gıbı oluo pıt bıle yapmıyo cok uzuluyorum aslında yaa garıbım dorudusgun hıssedemedı hıc

ayyy benim oğluş dün akşam babaya öyle bir tekme attı ki adam feleğini şaştı.....

yasık sanaaaa

Bizim zilli babasının sesine bile net tepki veriyor
Hatta c.tesi günü dr ntsye bağladığında dürttü karnımı kıpırdansın diye, bir iki kıpırdadı durdu, b
en onun ilacı belli dedim dr a, eşim karnımı sevip konuştu, kızııımm canıım bilmem ne falan, horon tepti çoçuk
Dr da şaşırdı

merhaba kızlar sızden fıkır almak ıstedıgım bır konu var ben suan bılgı hastanesı selcukbeye gıdıyorum fakat pek memnun dglm ama bılgı hastanesının fıytaları uygun normla dogum 500tl ayrıca arkadasımda bır doktor onerdı ozelmıs 150tl muayne ucretı tahlıller ıcınde buyuk doguma gonderıyormus ve dogumda orda oluyorumus ozel oda ıcın 250tl fark oduyormussun sadce belgın polat hn dıye bır bayanmıs doktorda ve dogumda karar veremedım ne yapayım sızce?bırde ben dogum fotocusu cok ıstıyorum ama oyle ucuk ucretler veremıyoruz uygun bırsey arıyoruz ankaradan sızın bır fıkrınız varmı onerebılcegnız?

ayyy benim oğluş dün akşam babaya öyle bir tekme attı ki adam feleğini şaştı.....

bızım babamız yanımızda yoktuya dogru duzgun çoçuuum kım bu adam dıyıp susuyo bence

en geç ben mi çıkıcam yaaaa iş yerinden 22 hairan cuma son benimdee

Canım yeni inciden aldım...

Lohusa geceliği dediğin zaman iç çamaşırı yada gecelik satan yerler gösterir...

Sabahlıklı 2 model aldım harika....

Benim yaptırdığım yatağında altından bir karyola daha çıkıyor ama büyük ihtimal onu oğlanın yazlık kışlık yorgan battaniye v.s. için kullanıcam....

İnşallah güzel günler yaşarız Amin...

ohh ohhh
tam 10 üyee
togi_eylul,yildizvedeniz,Gem+,birazcık ümit,TurkuazM,puR+,knmhtp,sedeph,gnl84,__Selina__,

son günlerin en kalabalık sayfası

yasık sanaaaa

hahah aynısı bendede oluyor gemcim. akşam tv karsısında oturuyoruz. benim sıpa Başlıyor kımıl kımıl olmaya eşime dokun diyorum duruyor.. bu zamana kadar 2-3 kez denk gelmiştir eşim

bızım babamız yanımızda yoktuya dogru duzgun çoçuuum kım bu adam dıyıp susuyo bence

heheheee aynı durum bizde de var malum! artık oglum dogunca bak oglum bu da senin baban dicez heralde
ya bu kova da yıkama olayına bayıldım diğer videoları da izledim süper valla bi kova da ben alıcam aynısı gibi şeffaf pek sevimli görünüyolar içinde:))

ya gosterıolar bı dunya ama ben begenmedım hıcbırını bıtane begendım onunda kurdlesı var gogus altını dolanıo pembe
marka model bılırsem ona gore bakarım dıdım ..ıyı gunlerde gıy sende
bızde o karyola kısmını kardes gelene kadar cekmece olarak kullanıcas
hahah aynısı bendede oluyor gemcim. akşam tv karsısında oturuyoruz. benim sıpa Başlıyor kımıl kımıl olmaya eşime dokun diyorum duruyor.. bu zamana kadar 2-3 kez denk gelmiştir eşim
aaa ben bosuna uulmıyım bı bızde degıl demekkı

annelerıne aşık bu cocuklar

walla sızın durum daha vahım canım daha cok ayrı kaldınız napsın yavrucak tanımıo ıste bole olunca

dımı yaa bende bayıldım ondan paylasıyım dıdım

Saol şekerim....

Al hazırla hastane çantanı, ne kaldı şurda

Bundan sonra her an gelebilir bebikler...

en geç ben mi çıkıcam yaaaa iş yerinden 22 hairan cuma son benimdee

haziranı tamamlar çıkarsın ozaman sen
benim 2 günde alacağım var o yüzden 30-31 mayıstada gelmeyeceğim 2 haziranda doktora gitcem 32+1 günlük oluyoruz doğum iznimi alıp işyerine götürcem sonra darısı hepinizin başına 10 sene full iş hayatından sonra ilaç gibi gelecek ben 10 senedir aynı yerde çalışıyorum aman allahımmm

walla sızın durum daha vahım canım daha cok ayrı kaldınız napsın yavrucak tanımıo ıste bole olunca

dımı yaa bende bayıldım ondan paylasıyım dıdım

Benim yeğenimi de suya koy... istersen ayrıl yanından

Çocuk su manyağı... fıkır fıkır sudan çıkmasın

Kızlarrr eşim önümüzdeki ay bi Çanakkale yapalım didi :18:

Doktorda erken doğum riskin yok dedi ama kafam karışık :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…