süpürge toz torbasız yani sulu mu peki sulular da iyi oluyomuş diye duydum ,
evet tefalin düdüklüleri iyi oluyor ama benim normal bi düdüklüm var o yüzden hani tefalin bir kaşık yağ ile ürünü var ya onda da çok çabuk ve güzel yemekler oluyormuş evlendikten sonra almayı dşünüyorum bende dediğin süpürgeye bakıcam cnm
kızlar ne yalan sölim hepinize imrenıyorum vallaya benım bi evım bıle olmayacagı için bi bir hazırlık yapamıorum sadece cantalarımızı alıp gıdıcez ne güzel hepiniz tatlı telaşeler içindesiniz keşke bende öle olsam suan bı hazırlık olmadıgı için hiç gercek gelmıo sanki sakaymıs gıbı bugunlerın tadını cıkarın kızlar benım yerımede
bende çokkk istiyorummm ya kır düğünü en iyisi kızlar hem açık hemde kapalı mekanı olan bi yer tutmak...
canımcımm benım bı tanıdıgım kullanıo o 1 kasık yag ıle yapanlardana ama cok uzun sürede oluomus
neden peki cnm?
hadi ya netteki yorumlar yalan mı..(
nişanlım amaerıkada benım bızde dugunden sonra bırlıkte gıdıcez ve hiç bi hazırlıgımız yokksadece salon gelınlık falan onlar bıde nişanlımda yanımda olmayınca hiç zevk almıyorum tek basıma bişilerle ugrasmaktan kızlar hepınız cok sanslısınız bugunlerın kıymetını bılın
enimse canım olsun nişanlının uzakta olması yapmak istediklerin engel değil yaa... Orada eviniz olacaktır muhakkak değil mi???
ayy kızlar ne oldu bize ya nişanlılarımızla aramızda olanlar vallahi bu sabah ben barıştım darısı size,
benimde sadece ütüm ve süpürgem kaldı gerisi tamam ütüyüde hepsi burada dan alıcam tefalin kodu 500 indirime girmiş tavsiye ederim piyasada çok pahalı ama süpürge hakkında bi fikrim yok onun araştırıyorum şimdi..:)
ahh canım benim ama öyle düşünme ya herşeyi onun için yaptığını ve ona da sürpriz olacakmış gibi düşün iyi hale getirmeye çalışş olur mu?
enimse canım olsun nişanlının uzakta olması yapmak istediklerin engel değil yaa... Orada eviniz olacaktır muhakkak değil mi???
bende çokkk istiyorummm ya kır düğünü en iyisi kızlar hem açık hemde kapalı mekanı olan bi yer tutmak...
orda tutulan evıde kendısı hazırlıcak gelene kadar işte oda saolsun hiç bi şekılde kısıtlamıo benı o olmasın bu olmasın diye sen neyı istiyosan o olcak dio
Anca okudum geçmişi :)))
Nişanlısıyla tartışanlar olmuş, inş en kısa zamanda alırlar gönlünüzü.. Bu günlerde her iki tarafta stresli oluyor gerçi..olur böyle ufak tartışmalar.. a.s.
olsun hayatım işte o sana sende ona sürpriz yapar gibi olursunuz dert ettiğin şey bu olsun..:))
ataay, enimse, dilek_36, arzu_84, sedaguner, NektaR+, bol, delicious_77 Selam kızlaaar?Kışın düğün yapılmaz die kim söyledi...Aslı haziranda yapılmazzemuszemushavaya bakın yaaaaa......Kasım 15e kadarda kadar güzel olacak inşallahkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?