2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Günaydın tatlışlaar:hulya: yine mesai başladı bakalım. Bu arada Meltem-83cüm Ankara'da bindallı bakmak istiyorsan Samanpazarı ve Ulusta çok çeşit olduğnu duymuştum, kendim bizzat gitmedim ama. Ayrıca And Çarşısı ve Büyük Çarşının içinde de Gelinlikçilerde bazılarında bindallı oluyor haberin olsun

Sağol tatlım... Nişan kıyafetimi anafartalar çarşısından almıştım orada da tek düze bi mağazada olan diğerinde de var... Ama çeşit çoktu tabii aradığımı bulmuştum... Samanpazarının eski hali kalmadı diyorlar Ulus'a da bakarım artık... Kızılaydaki dediğin çarşılarda gelinlik bakacağım zaten o sıra bindallılara da göz atarım artık...

evet ona ben de çok bayıldım hayatım da işte bulunması zor bir de düğün benim 2 ekim e şimdiden alırsam o zamana kadar kilo veririm ya da alırım olmaz eylül gibi alsam güzel modeller bitiyor offf napıcam diktirmek de istemiyorum güvenemiyorum nasıl olcak bilemedim valla

Sağol tatlım... Nişan kıyafetimi anafartalar çarşısından almıştım orada da tek düze bi mağazada olan diğerinde de var... Ama çeşit çoktu tabii aradığımı bulmuştum... Samanpazarının eski hali kalmadı diyorlar Ulus'a da bakarım artık... Kızılaydaki dediğin çarşılarda gelinlik bakacağım zaten o sıra bindallılara da göz atarım artık...

Ben gelinliğimi Büyük Çarşının üst katındaki Hatun odada diktiriyorum. Fiyatları uygun dikişleri güzel ve Burcu diye bi eleman var orda çok tatlı ilgili bir bayan. Bilgin olsunolumunekankayizsmile

oo hazır alacaksan meltemcim öyle güzel modeller öyle çok çeşit var kii, önce büyük çarşının üstüne çık bence. bi ton gelinlikçi varkaydirigubbakcemile3 ne zaman bakacaksın? Benim de bugün gelinliğin altına giyeceğim ayakkabım gelmiş onu alacağım. numarası kalmamıştı da istedilerdi

oo hazır alacaksan meltemcim öyle güzel modeller öyle çok çeşit var kii, önce büyük çarşının üstüne çık bence. bi ton gelinlikçi varkaydirigubbakcemile3 ne zaman bakacaksın? Benim de bugün gelinliğin altına giyeceğim ayakkabım gelmiş onu alacağım. numarası kalmamıştı da istedilerdi

Canım bizim düğün tarihi yeni belli oldu oturacağımız evde kiracı vardı kiracının ne zaman çıkacağı belli değildi onun da temmuz başında çıkacağı yeni belli oldu... O yüzden henüz bi hazırlık yapamadık yeni başlayacağız... Fazla bi zamanımın olmadığını farkındayım o yüzden diktirmek istemiyorum... Erkekler hep ağırdan alıyor ya ne zaman bakacaz dersen de temmuzda anca olur zaten ağustos ramazan... Diktirilen gelinlikler daha mı pahalıya geliyor fiyatları nasıl tatlımm??

ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum:(((benneyaptımki

A canım ne oldu öyle ya? aslında var ya bu dönemin stresi de olabilir. Zaman daraldıkça insanlar gerginleşiyor, yoğunlaşıyor sinirler:gitme:

kızlar dün öğrendiğime göre gelinlik diktirmek için 2 ay yeterli oluyormuş
ben de geç kaldım sanıodum ama
çilek arkadaşımız gitmiş temmuz sonuna prova günü vermişler
ben de rahatladım vakit var bakmaya:)

ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum:(((benneyaptımki

Canım bu dönemde olur böyle şeyler... Onlar bizim kadar ince düşünemiyor ondan kaynaklanıyor... Sinirlenmeden bağrış çağrış olmadan istediğini yaptırmaya bakmakta fayda var...

Zaman daraldıkça ve yapılacak çok iş olduğuından stres artıyor tatlım. Benim de gece stresten mideme kramplar girdi sabaha karşı uyumuşum.

canım o herkeste var biz okadar tartışıyoruz ki iki günde bir hatta en ufak bir şeyde geriliyoruz bu nişanlılık olmadan önce falan hiç tartışmazdık bu dönemler gergin dönemler olur böle şeyler hiç takma

Canım bizim düğün tarihi yeni belli oldu oturacağımız evde kiracı vardı kiracının ne zaman çıkacağı belli değildi onun da temmuz başında çıkacağı yeni belli oldu... O yüzden henüz bi hazırlık yapamadık yeni başlayacağız... Fazla bi zamanımın olmadığını farkındayım o yüzden diktirmek istemiyorum... Erkekler hep ağırdan alıyor ya ne zaman bakacaz dersen de temmuzda anca olur zaten ağustos ramazan... Diktirilen gelinlikler daha mı pahalıya geliyor fiyatları nasıl tatlımm??

Ne güzel Temmuzda eve yerleşirsiniz o zaman:1: biz kirada oturacağımız için yeni yeni bakıyoruz bişiler. Bu akşam da annemle bulduğumuz bi evi nişanlıma göstereceğiz umarım beğenir. Canım diktirmekle almak arasında bir fark olmuyor. Önemli olan modeli, yani harcanan kumaşın cinsine, kullanılan işleme ve süse göre artıyor. Mesela geçmiş sayfalarda ben bi resim paylaşmıştım istediğim gelinliğin. O tarz bi eteği olacak ve üst kısmı ince askılı sırf pul, taş işleme. Yani fikir versin diye tarif ettim fiyatını, bu şeklide bir gelinlik 1400 TL tuttu orda. +85 de iç çamaşırına verdim onlar getirtiyormuş bi de onu bakıp almak istemedim kendim. Ama 1000-1200 arası da çok güzel modeller bulabilirsin. Sen az çok modeline karar veruirsen kafanda daha rahat gezip bakarsın.

boşver hayatım bak biz de pazar gününden beri konuşmuyorduk ben aramadım o da aramadı bu sabah kapımın önünde buldum onu beni almaya gelmiş hatalı oysa eğer anlar hatasını zaman herşeyin ilacııı

Back