Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın tatlışlaar:hulya: yine mesai başladı bakalım. Bu arada Meltem-83cüm Ankara'da bindallı bakmak istiyorsan Samanpazarı ve Ulusta çok çeşit olduğnu duymuştum, kendim bizzat gitmedim ama. Ayrıca And Çarşısı ve Büyük Çarşının içinde de Gelinlikçilerde bazılarında bindallı oluyor haberin olsun
günaydınn kızlar....
kötü bi gün maalesff(
günaydınn kızlar....
kötü bi gün maalesff(
Sağol tatlım... Nişan kıyafetimi anafartalar çarşısından almıştım orada da tek düze bi mağazada olan diğerinde de var... Ama çeşit çoktu tabii aradığımı bulmuştum... Samanpazarının eski hali kalmadı diyorlar Ulus'a da bakarım artık... Kızılaydaki dediğin çarşılarda gelinlik bakacağım zaten o sıra bindallılara da göz atarım artık...
oda=moda olacaktı aceleye gelmiş:)
canım neden kötü bir gün noldu hayırdır :teselli:
Hayırdır tatlım? Neden kötü bir gün?
oo hazır alacaksan meltemcim öyle güzel modeller öyle çok çeşit var kii, önce büyük çarşının üstüne çık bence. bi ton gelinlikçi varkaydirigubbakcemile3 ne zaman bakacaksın? Benim de bugün gelinliğin altına giyeceğim ayakkabım gelmiş onu alacağım. numarası kalmamıştı da istedilerdi
ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum((benneyaptımki
ya nişanlımla tartışıyorum şu iki gündür moralim çook bozuk hayırlısıyla şu dönemi bi atlatsaydık başak bişe istemiyorum((benneyaptımki
Canım bizim düğün tarihi yeni belli oldu oturacağımız evde kiracı vardı kiracının ne zaman çıkacağı belli değildi onun da temmuz başında çıkacağı yeni belli oldu... O yüzden henüz bi hazırlık yapamadık yeni başlayacağız... Fazla bi zamanımın olmadığını farkındayım o yüzden diktirmek istemiyorum... Erkekler hep ağırdan alıyor ya ne zaman bakacaz dersen de temmuzda anca olur zaten ağustos ramazan... Diktirilen gelinlikler daha mı pahalıya geliyor fiyatları nasıl tatlımm??