A canım ne oldu öyle ya? aslında var ya bu dönemin stresi de olabilir. Zaman daraldıkça insanlar gerginleşiyor, yoğunlaşıyor sinirler:gitme:
Canım bu dönemde olur böyle şeyler... Onlar bizim kadar ince düşünemiyor ondan kaynaklanıyor... Sinirlenmeden bağrış çağrış olmadan istediğini yaptırmaya bakmakta fayda var...
Zaman daraldıkça ve yapılacak çok iş olduğuından stres artıyor tatlım. Benim de gece stresten mideme kramplar girdi sabaha karşı uyumuşum.
canım o herkeste var biz okadar tartışıyoruz ki iki günde bir hatta en ufak bir şeyde geriliyoruz bu nişanlılık olmadan önce falan hiç tartışmazdık bu dönemler gergin dönemler olur böle şeyler hiç takma
Heaven geçmişi okuyorum bir taraftan da. Bindallını almışsın resmine baktım çok güzelmiş güle güle giy.
ayy evt ya gerçekten nişandan önce hiç bu kadar tartışmazdık 2 günde kavga şimdi buda korkutuyo şimdi beni acaba diyorum evlenincede böylemi olacak gerçekten çok zormuş evlenmek bide maddi problemler olunca insan dahada bir stres içine giriyor allahım evlenecek herkese yardım etsin gerçekten yaa((
meltem_d83cnm çok sevindim ya belli olmasına bizimkide temmuz sonunda belli olacak belirsizlik kadar kötü bişi yok
Canım çok rahatlıyor insan... İnşallah sizinkide sorunsuz olarak çıkarda rahat rahat işlerinizi halledersiniz...
Kiracı çıktıktan sonra da bir sürü iş var onların tamamlanması da epey zaman alacak... Hayırlısı ile hallederiz inşallah...
tabiki maddi manevi hertürlü baskı işin içine giriyor evlilik yolunda da evlenince de hayatım sorunlar sorumluluklar artıyor hiçbişi korkutmasın seni alışıcaz bu durumlara da yeni yeni sorumluluklarımızın bilincine varıyoruz henüz önemli olan kavgaların büyüyüp de kırıcı hale gelmemesi ufak tartışmalar olur şimdilerde daha sık olur ama eminim evlenip yuva kurduumuzda bu kadar kavgalar olmayacak çünkü hep beraber olucaz kocişlerimizle bir de şöle bir durum var şimdi her iki tarafın da ailesi işin içine girince herşeye karışıyorlar falan arada çiftler kalıyor kavgaların asıl sebebi de bu oluyor bence
Tatlım evlenince de böyle olacak diye düşünme hiç, ya malesef erkeklerin sorumluluğu arttıkça asabileşiyorlar. Benimki mesela düşüneceği, ayarlayacağı, karar vermesi gereken şeyler arttıkça sinirleniyor hemen atışmaya başlayoruz. Bunların geçici olduğunu bil yeter ki. Ha bir de nacizane tavsiyem "Sinirli erkeğin üzerine gidilmeyecek" ben bi sorun oldu mu içim içimi yer hemen konuşalım sorunu çözelim diye ama aslında yanlış yapıyoruz olayların üstüne gitmemek ve sakin kafayla düşünmek en güzeli.
evt cnm sorumluluklar artınca siinirlerde geriliyor maalesf inşallah gerçekten evlenince geçer atlatırız şu problemleri aileler ayrı bir problem zaten gerçekten çok problem yaratıyorlar valla tek isteğim şu düğünü sorunsuz atlamak cnm..
teşekkür ederim hayatım kaydirigubbakcemile5
eee şimdi netlik kazandı mı yani eylül ekimde var mı düğün?
boşver hayatım bak biz de pazar gününden beri konuşmuyorduk ben aramadım o da aramadı bu sabah kapımın önünde buldum onu beni almaya gelmiş hatalı oysa eğer anlar hatasını zaman herşeyin ilacııı
ayy evt ya gerçekten nişandan önce hiç bu kadar tartışmazdık 2 günde kavga şimdi buda korkutuyo şimdi beni acaba diyorum evlenincede böylemi olacak gerçekten çok zormuş evlenmek bide maddi problemler olunca insan dahada bir stres içine giriyor allahım evlenecek herkese yardım etsin gerçekten yaa((
Güzelim 4 EKİM pazartesi gününe salonu tuttuk bakalım... 2-3 Ekim de kına gecesini yaparız diye düşündük. Geç kaldığımız için h.sonuna gün bulamadıkta...
hadi hayırlı olsun canım az kaldı ya şaka maka ramazanı atlattık mı..):)
bu arada nikah mı düğün mü?
hoşgeldin dilekcim..:))
Evet az kaldı ve biz daha yolun başındayız bi hayırlısıyla başlasak devamı gelecekte bakalım bekliyoruz şimdilik... Erkekleri itekleye itekleye iş yaptırmak zor oluyor... :)
Düğün olacak canım nikahı da düğünde yaptırmak istiyorum yani nikah memurunu salona getittirip imzaları orada atmak daha güzel olacak inş. ayarlarız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?