2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

evet canım yataş en azından sağlamdır diye düşündüm bir de demiştim ya oturma odam dar diye mecbur böle bişi alıp köşe yapıcam bir de ölçüleri de küçük bunun boyu 1.85 eni de 83 uygun yani umarım bunu alırız çünkü gezip bulmam zor olucak yaa

evet hayatım bence de 500e inerler yani sıkı bir pazarlıkla yalnız şöle bi durum var benim sorduum bayilikte teşhirde yok dedi getirttiricem dedi ben canlı da görmek istiyorum getittirdiimizde almassak ayıp olurmu ki bilemedim beğenmeyiz belki görünce o biraz kafamı karıştırdı :uhm:

evet hayatım bence de 500e inerler yani sıkı bir pazarlıkla yalnız şöle bi durum var benim sorduum bayilikte teşhirde yok dedi getirttiricem dedi ben canlı da görmek istiyorum getittirdiimizde almassak ayıp olurmu ki bilemedim beğenmeyiz belki görünce o biraz kafamı karıştırdı :uhm:

görmeden incelemeden tabiki alamazsın canım
malı satmak istiyosa getircek tabi beyenmezsende naparsa yapsın o onun sorunu
sen musterısın sonucta
tamam sız getırın bız gelıp bakmak ıstıyoruz yakından
alma konusunda cıddıyız falan dersn ne zman gelr dersn

evet ya beğenmeye bilirim getirtsin göstersin madem bayiliini alıyor dier türlü internetten de alırdım dimi ama adam bir hafta içinde getirtirim dedi bakalım olmadı haftasonu bir uğrarız nişanlımla zaten temmuz ortasında falan alıcaz biz eşyaları öle düşünüyoruz yani ama bakalım kısmet ramazana kadar evi yerleştirelim dedik ramazanda zor olucak çünkü bu sefer diye ama bi aksilik çıkmazsa tabi öle düşünüyoruz kısmet

kıslar kına kıyafeti olarak ne düşünüyorsunuz nasıl modeller mesela abiye tarzımı yoksa daha mı abartılı ben abiye tarzı deil de tam olarak biraz şatafatlı olsun gelin olduğum belli olsun istiyorum ama kabarık falan istemiyorum hiç sevmiorum öle varmı kafada bişiler hiç araştırdınızmı

ayy ben bayağı bi geri kalmışım cnm ama bayıldım kaftanına kapalı çarşı demişsin nerede yer alıyor güle güle giyin cnm gerçekten çok güzel,bende iki kıyafet giyicem biri kırmızı bir elbise diğeri de kaftan kırmızı elbiseyi de demet akalının klibinde(evli.mutlu,çocuklu) var ya o elbisenin aynısından istiyorum ama nerede bulurum bilemem en iyisi diktirmek ama iyi bir terzi bulmak lazım...:(

Günaydın tatlışlaar:hulya: yine mesai başladı bakalım. Bu arada Meltem-83cüm Ankara'da bindallı bakmak istiyorsan Samanpazarı ve Ulusta çok çeşit olduğnu duymuştum, kendim bizzat gitmedim ama. Ayrıca And Çarşısı ve Büyük Çarşının içinde de Gelinlikçilerde bazılarında bindallı oluyor haberin olsun

ayy ben bayağı bi geri kalmışım cnm ama bayıldım kaftanına kapalı çarşı demişsin nerede yer alıyor güle güle giyin cnm gerçekten çok güzel,bende iki kıyafet giyicem biri kırmızı bir elbise diğeri de kaftan kırmızı elbiseyi de demet akalının klibinde(evli.mutlu,çocuklu) var ya o elbisenin aynısından istiyorum ama nerede bulurum bilemem en iyisi diktirmek ama iyi bir terzi bulmak lazım...:(

hayatım valla www.kaftan.com.trden bak adres orada yazıyor ben yukardan girdim kapalı çarşıya aşağı doğru iniyorsun bir sokaktan sola doğru dönüyorsun oralarda bir yerlerde halıcılar caddesini biliyormusun oralarda işte canım umarım yardımcı olabilmişimdir zaten ordaki esnafa sorarsan gösteriyorlar hayatım :1hug:

Günaydın kızlar. Ne kadar çok kaynatmışsınız geçmişi okuyamadım dün de hiç giremedim (sabah hariç) Nişanlımla biyometrik foto işini hallettik cumaya emniyette randevumuz var. Meltem bindallı için samanpazarına bakmanı tavsiye ederim. Orda o kadar çok çeşit var ki arasından mutlaka beğendiğin çıkar.

Back