Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslaaaarrr nasılsınız bakalım bugün aynen bende de acaip uyku var gece hiç uyumadım gök gürültüsü yağmur falan uyuyamadım hiçç yaaa :bbo:
kıslar bakın oturma odası için yataştan kanepe beğendim ikitane alıp köşe gibi koyucam öle yaparsam orta baya açılıcak nasıl sizce
kıslar bakın oturma odası için yataştan kanepe beğendim ikitane alıp köşe gibi koyucam öle yaparsam orta baya açılıcak nasıl sizce
aslıhancım 540 tl nakit fiyatı 590 tl taksitli fiyatı dediler telefonda sordum çok da pahalı gelmedi bana hayatım
evet hayatım bence de 500e inerler yani sıkı bir pazarlıkla yalnız şöle bi durum var benim sorduum bayilikte teşhirde yok dedi getirttiricem dedi ben canlı da görmek istiyorum getittirdiimizde almassak ayıp olurmu ki bilemedim beğenmeyiz belki görünce o biraz kafamı karıştırdı :uhm:
kıslar kına kıyafeti olarak ne düşünüyorsunuz nasıl modeller mesela abiye tarzımı yoksa daha mı abartılı ben abiye tarzı deil de tam olarak biraz şatafatlı olsun gelin olduğum belli olsun istiyorum ama kabarık falan istemiyorum hiç sevmiorum öle varmı kafada bişiler hiç araştırdınızmı
ayy ben bayağı bi geri kalmışım cnm ama bayıldım kaftanına kapalı çarşı demişsin nerede yer alıyor güle güle giyin cnm gerçekten çok güzel,bende iki kıyafet giyicem biri kırmızı bir elbise diğeri de kaftan kırmızı elbiseyi de demet akalının klibinde(evli.mutlu,çocuklu) var ya o elbisenin aynısından istiyorum ama nerede bulurum bilemem en iyisi diktirmek ama iyi bir terzi bulmak lazım...![]()