ayy gülsecim içim parçalandı valla
ne olmuş ki böyle
çok üzüldüm yaa
cnm benim inan çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok zor bi durum yaşamayan anlayamz tabi umarım en kısa zamanda atlatırsın canım ben eminim en yakın zamanda bitane bebiş gelicek inşallah herşey neler yaşıyo bu son değil öle düşünme sakın allahın izniyle kucağına alacaksın sağlıklı bi bebiş..
inş cnm benimde tek isteğim bu allah hayrlısı ile sağlıklı bi bebek kısmet etsin banada. hastaneden eli boş çıkmak çok zor
eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiiikızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın
hastaydı zaten bebeğim cnm bi buçuk ay uğraştık hastanelerde amniyosentez falan yaptılar. hidrops ve kstik higroma vardı bebeğimde. sonra amniyosentez sonucunda kötü geldi kromozom bozukluğu çıktı turner sendromu çıktı. doğsada hasta bi kız çocuğu olcaktı boyu uzamıcaktı çocuğu olmcaktı kalp yetersizliği olabilirdi vücudundaki ödemden dolayı. ilk ortaya çıktığında 13 haftalıktı yaşamaz demişti dr larım. konsey kararı ile sonlandrma çıktı ve büyük olduğu içinde suni sancı ile normal doğum yaptım. kan uyuşmazlığıda var bizde ama ilk gebelikte sorun olmaz demişlerdi sonrada yüzde bir ihtimalde olsa bazen böle olabiliyor diyiy fakültye sek ettiler. atlatmaya çalışıyorum çok zor bişey
amin cnm inş bi daha yaşamam.
eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiiikızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın
Canım benim geçmiş olsun, Allah sabır versin sana. Bundan sonra biraz kendini toparlamaya bak, herşey nasip kısmet. İnşallah zamanı geldiğinde bu mutluluğu sende yaşayacaksın. :)
Nasılsınız kızlar? :)
Bende facete ekli olan arkadaşlar hepinizi yeni facebookuma eklemeye çalıştım. Diğer face hesabımı açamadığım için kullanamıyorum artık. Burdan mesajımı görüp kabul edersiniz artık arkadaşlık isteklerimi. Hepinizi çok çok öptüm. Kendinize iyi bakın. :)
Canım benim geçmiş olsun, Allah sabır versin sana. Bundan sonra biraz kendini toparlamaya bak, herşey nasip kısmet. İnşallah zamanı geldiğinde bu mutluluğu sende yaşayacaksın. :)
Bende facete ekli olan arkadaşlar hepinizi yeni facebookuma eklemeye çalıştım. Diğer face hesabımı açamadığım için kullanamıyorum artık. Burdan mesajımı görüp kabul edersiniz artık arkadaşlık isteklerimi. Hepinizi çok çok öptüm. Kendinize iyi bakın. :)
gülse Allah sabır versin.düşünüorum da çok ama çok zor Allah kimseye yaşatmasın.her şeyde bi hayır vardır diye düşünmekten başka çare yok ki.Allah ın izniyle gene olur inşallah.sağlıklı nur topu gibi.
gülsecim geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun güç versin dünyada nasibi yokmuş bebişinin. istediğinizde yeniden olur inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış.seni seviyoruz.
canimm cok uzuldumbuda benim şanssızlığımmış cnm işte kısmet. ama çok çok zor geldi 1 buçuk ay koştrduk ne yaşadığımı anladım ne nefes aldığımı. aldığım eşyaları elimde kaldı. kilo aldığım için kıyafetlerim olmuyordu bi yandanda alamıyorum bebeğim gidicek die en son mecbur almak zorunda kaldım kıyafet mağazada ağlamaktan kabinden çıkamadım okadar ağır geliyorki insana bide hamile psikolojisi ile. ve sadece 2 kez giyebildim kıyafetlerimide. herşeyleri toplayıp kaldırdım şimdi. inş toparlanıcam. acısı bi ömür geçermi asla . memleğim bana sağlıklı kardeşini göndericek biliyorum......
gülse canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır biz bilemiyoruz üzülüyoruz ama Allah senin için en iyisini verecektir rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder başka üzüntü keder vermez inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?