2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ayy gülsecim içim parçalandı valla
ne olmuş ki böyle
çok üzüldüm yaa

buda benim şanssızlığımmış cnm işte kısmet. ama çok çok zor geldi 1 buçuk ay koştrduk ne yaşadığımı anladım ne nefes aldığımı. aldığım eşyaları elimde kaldı. kilo aldığım için kıyafetlerim olmuyordu bi yandanda alamıyorum bebeğim gidicek die en son mecbur almak zorunda kaldım kıyafet mağazada ağlamaktan kabinden çıkamadım okadar ağır geliyorki insana bide hamile psikolojisi ile. ve sadece 2 kez giyebildim kıyafetlerimide. herşeyleri toplayıp kaldırdım şimdi. inş toparlanıcam. acısı bi ömür geçermi asla . memleğim bana sağlıklı kardeşini göndericek biliyorum......

cnm benim inan çok üzüldüm ne diceğimi bilemedim çok zor bi durum yaşamayan anlayamz tabi umarım en kısa zamanda atlatırsın canım ben eminim en yakın zamanda bitane bebiş gelicek inşallah herşey neler yaşıyo bu son değil öle düşünme sakın allahın izniyle kucağına alacaksın sağlıklı bi bebiş..

inş cnm benimde tek isteğim bu allah hayrlısı ile sağlıklı bi bebek kısmet etsin banada. hastaneden eli boş çıkmak çok zor

inş cnm benimde tek isteğim bu allah hayrlısı ile sağlıklı bi bebek kısmet etsin banada. hastaneden eli boş çıkmak çok zor

eminim cnm öledir allahım kimseye yaşatmasın böle bişeyi eminim çok zordur kötü şeyler getirme aklına hayırlısı böleymiş neyseki erken farkedilmiş sonra çok daha kötü şeyler yaşayabilirdin allah korusun.

gulse, üzülme, ağlama, düşünme demek kolay ama imkansız senin için.. illa ki acısını yaşayacaksın..
umarım çabuk toparlanırsınız, eşinle birbirinize destek olun.. çok zor bir durum, Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Dualarımdasın canım, umarım hazır olduğunuz anda sağlıklı bir bebiş veriri Allahım size

Son düzenleme:
eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiii kızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın

umarım hemen toparlanırsın canım benim çok üzüldüm..hakkında herşeyin hayırlısı olsun..allah inşallah sağlıklı bi bebiş verir tekrar sana bu çektiğin sıkıntı ve üzüntüleride unutturur

gulse84 yaşadıklarını okudum çok üzüldüm; inşallah çabucak atlatırsın. Eğer o bebek dnyaya gelmiş olsaydı yaşamı boyunca hep birilerine bağımlı olmak zorundaydı...Allah bir daha böyle acı yaşatmasın kimseyi evlat acısıyla sınamasın.

gülsecim hayırlısı böyleymiş
doğsaymış daha zor olurmuş canım
inş hayırlısı olur Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
hepinizin bebekleri sağlıkla gelsin

gülsecim inan okurken içim parçalandı seni çok iyi anlıyorum 5 ay karnında taşımışsın zor çok zor...Hiç başka evladı olmasa bile insan karnına düştüğünde anlıyor evlat nasıl bişey..Herşeyde önce onu düşünüyosun,hasta deseler sakat deselerde bi umutlu bekliyosun...Ama herşeyin hayırlısı canım..Allah korusun o çocuk büyüdüğünde daha çok eziyet çekecekti belkide ve siz daha fazla üzülecektiniz...Dediğin gibi meleğin bi melek gönderir sana Allahın izniyle inşallah..Şansızım diye düşünme buda bi sınav..Hastanede yattığımda çok karşılaşmıştım suni sancıyla doğum yapanlar vs...Annelik zor gerçekten çok zor...Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin...Gülsecim daha yeni evlendik hepimiz zaten Allahın izniyle olur yeniden,Allah sana sabırlar versin...

eylül_ek, gelininlerinin en şanssızı geldiiiiii kızlar 5 aylık bebeğimi kaybettim 10 gün önce normal doğum yaptım. allah kimselere evlat acısı yaşatmasın

Canım benim geçmiş olsun, Allah sabır versin sana. Bundan sonra biraz kendini toparlamaya bak, herşey nasip kısmet. İnşallah zamanı geldiğinde bu mutluluğu sende yaşayacaksın. :)

Nasılsınız kızlar? :)
Bende facete ekli olan arkadaşlar hepinizi yeni facebookuma eklemeye çalıştım. Diğer face hesabımı açamadığım için kullanamıyorum artık. Burdan mesajımı görüp kabul edersiniz artık arkadaşlık isteklerimi. Hepinizi çok çok öptüm. Kendinize iyi bakın. :)

saol cnm rabbim hayrlısını versin bundan sonra inş zor ama yapçak bişi yok

tatlışım sen nasıl oldun?

gülse Allah sabır versin.düşünüorum da çok ama çok zor Allah kimseye yaşatmasın.her şeyde bi hayır vardır diye düşünmekten başka çare yok ki.Allah ın izniyle gene olur inşallah.sağlıklı nur topu gibi.

saol cnm allah kimselere yaşatmasın

gülsecim geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun güç versin dünyada nasibi yokmuş bebişinin. istediğinizde yeniden olur inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış.seni seviyoruz.

gülsecim geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun güç versin dünyada nasibi yokmuş bebişinin. istediğinizde yeniden olur inşallah. moralini yüksek tutmaya çalış.seni seviyoruz.

çok saol cnm allah razı olsun rabbim sizlere ve bebişlerinize uzun ömürler versin inş......

canimm cok uzuldum gerekten suan ne diyecegimi bilemiyorum allah yardimcin olsun cnm vardir herseyde bi hayir derler dilim soylemeye varmiyo ama bebeginin gelecegi acisindan iyi olmus sanirim gercekten belkide oyle yasasaydi ona eziyet olcakti nerden bilebilirzki o zaman kisitli bi hayati var diye siz daha cok uzulcektiniz belki rabbim yuzunu guldurur insallah

iyiyim tatlim sen nasilsin ben kabul ettim istegini

gülse canım çok geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun her şeyde bir hayır vardır biz bilemiyoruz üzülüyoruz ama Allah senin için en iyisini verecektir rabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder başka üzüntü keder vermez inşallah canım

saol cnm rabbim bi daha yaşatmasın inş. her şeyde bi hayr vardır diyerek güçlü olmaya çalışıyorum

canım çok üzüldüm ne denir onuda bilmiyorum allah sabır versin sana ve eşine bunu yaşamak varmış kaderinizde bu günleri beraber atlatırsınız umarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…