• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tebrikler cnm. şimdi bn de teyze oluyorum sizlerin sayesinde dimi :))))

Evt cnm teyze oluyorsunuz bebişimin bir sürüüü teyzesi var ne güzell :))) Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için... Bugün tekrar doktora gidicem ne diycek çok merak ediyorum... Enimsecim üzülme bir dahakine inşallah :)

kızlarrrrr öncelikle hayırlı olsun diyorum bu ekim gelinleri hızlı mı cıktı ne sankiii ben yaılbasından sonra düsünüyorum ya bakalım artık hayırlısııı:21:

Evt cnm teyze oluyorsunuz bebişimin bir sürüüü teyzesi var ne güzell :))) Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için... Bugün tekrar doktora gidicem ne diycek çok merak ediyorum... Enimsecim üzülme bir dahakine inşallah :)

çiğdem hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim kızlar ben çok gelemiyorum mide bulantıları çok fena kendinize çok iyi bakın görüşürüz inşallah kızlar dualarınızı esirgemeyin

Merhaba kızlar, sonunda devamlı bir internet bağlantısına kavuştum. Şöyle bi son sayfalara göz attım da hamile olan arkadşları tebrik ediyor, allah kurtarsın diyor, darısı tüm isteyenlerin başına temennisinde bulunuyorum. Gülse Allah sabır versin canım, yardımcın olsun rabbim. Hepinizi öpüyorum şimdilik. umarım bir sonraki gelişimde burda bulurum birkaç kişiyi.

saol cnm teşekkürler yeni hamileleride tebrik ediyorum

Merhaba kızlar, sonunda devamlı bir internet bağlantısına kavuştum. Şöyle bi son sayfalara göz attım da hamile olan arkadşları tebrik ediyor, allah kurtarsın diyor, darısı tüm isteyenlerin başına temennisinde bulunuyorum. Gülse Allah sabır versin canım, yardımcın olsun rabbim. Hepinizi öpüyorum şimdilik. umarım bir sonraki gelişimde burda bulurum birkaç kişiyi.

hoş geldin hannem şükür kavuşturana :)

slmm sekerler nasilsiniz bakalimm kisa bi hatirlatma:facebookta uyeligi ve bende ekli olan arkadaslar facebooktaki grubu unuttukmu ne:) lutfen orayida bos birakmayalim arada bi bakin ne var ne yok diye suan hic bisi yok tabi kimse girmedigi icin herkes bi slm atarsa sevinirizz mumkunse kadinlar klubu nicklerimizi belirtirsek iyi olur opuyorumm hepinizii

Nasılsınız kızlar? Artık pe buraya bakan yok sanırım, facebooktaki grubta öyle kaldı. Kimse ilgilenemiyor sanırım artık böyle şeylerle. :)

Selam canım, iyiyim sen nasılsın? :)

Pek bi değişiklik yok canım benim hayatımda. Seninki nasıl gidiyor? :16:

Hamile arkadaşlar, göbekleriniz belli olmaya başladı mı bakalım? :9:

benimki cici :) siz görüşüyor musunuz neler oldu?
doğru söyledinnnnnn göbüşleri görmemeiz gerekkkkkkkkkkkk:82:

bizim göbişimiz çıktı ama işyerinde ekleyemiyorum zamanım olursa bigün eklerim :))

Son düzenleme:
gülsecim çook geçmiş olsun canım hemen istiyorsanız rabbim hemen nasip etsin çiğdemcim gözünüz aydın allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin kızlar hamileler resim eklesinnnn :))) :49:

Son düzenleme:
selam kızlar umarım herkes iyidir undomiel hoşgeldin nerelerdeydin benim öncedende var olan bir göbişim olduğu için anlayamıyorum çıktımı çıkmadımı biraz büyüsün eklerim foto inşallah hepinizi öpüyorum:16::16:

Back