• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kimse yokmuuuuuuuu
nerdeyse bir sene olcak yahuuuu
kizlar napiyosunuz nasil gidiyorr
benim superr :D persembe gunu sabah 9 bucukta turkiyeye inmis olcam cokk sevincliyim:D

ben geldım eskı sohbetlerımızı okudum cok güzelmıs hersey o telas kosusturmacalar yaaa saka maka 1 yıl oluyor artık evlenelı neredesınız kızlar özledim siziiiiii

hastaydı zaten bebeğim cnm bi buçuk ay uğraştık hastanelerde amniyosentez falan yaptılar. hidrops ve kstik higroma vardı bebeğimde. sonra amniyosentez sonucunda kötü geldi kromozom bozukluğu çıktı turner sendromu çıktı. doğsada hasta bi kız çocuğu olcaktı boyu uzamıcaktı çocuğu olmcaktı kalp yetersizliği olabilirdi vücudundaki ödemden dolayı. ilk ortaya çıktığında 13 haftalıktı yaşamaz demişti dr larım. konsey kararı ile sonlandrma çıktı ve büyük olduğu içinde suni sancı ile normal doğum yaptım. kan uyuşmazlığıda var bizde ama ilk gebelikte sorun olmaz demişlerdi sonrada yüzde bir ihtimalde olsa bazen böle olabiliyor diyiy fakültye sek ettiler. atlatmaya çalışıyorum çok zor bişey

amin cnm inş bi daha yaşamam.

canım benim cok zor cok acı bir olay ama o cennet kusuymus baksana allah sızden daha cok sevmiş yanına almıs üzülme o sana en yakın zamanda kardeşini gönderecektir emin ol o size bi sınav bi imtihan rabbim daha büyük acılar vermesin senin saglıgın nasıl iyisindir inşallah

evet kızlar geldi geçti koskoca bir yıl nasıl heyecanla hazırlanmıştık şimdi koptuk mu ne birbirimizden çok şükür kocalarımıza kavuştuk ama nerde eylül ekim gelinleriiii?

canım benim cok zor cok acı bir olay ama o cennet kusuymus baksana allah sızden daha cok sevmiş yanına almıs üzülme o sana en yakın zamanda kardeşini gönderecektir emin ol o size bi sınav bi imtihan rabbim daha büyük acılar vermesin senin saglıgın nasıl iyisindir inşallah

inş cnm ... sağlığım iyi çok şükür 2 buçuk ay oldu. psikolojik olarak iyimisin desen orası baya bi karışık. yeni bebek için hazrlanmaya çalışıyorum. bi sene önce düğün telaşları içindeydik şimdi neyle uğraşıorum hayat çok garip kızlar yaaa. yinede allah beterincen korusun...

selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben iyiyim çok şükür herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarınızda bulunmak dileğiyle hepinizi öpüyorum:16:

anammmm hayırlı olsun güzelim cok sevindim bi ben kaldım heralde tembel bizim gelinler cok hızlı cıktı:34:ne kadarlık canım allah sagsalım kavustursun canımm:emir_bebek:

sağol canım aminn. öğle arası idrar testi yaptım kıpkırmızı çıktı.zaten 8 gün geçmişti adetim. kan testi yaptırmadım henüz akşam yaptırırım galiba dayanamam yarına kadar. bize de sürpriz oldu. ama nasibi varmış, kabulümüz. :)

Back