• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

amin canım senin bebişinin aramıza gelmesine az kaldı. hayırlısıyla hemencecik anneciğini zorlamadan doğsun inşallah.

evet canım. eniştem beceremiyo musunuz falan diyordu hemen eniştemi aramış hava yapmış falan :) çok değişik bi duygu ya :)

eşine söyledin mi? ay çok heyecanlı yaa, darısı başıma inş seneye.. eylül ekim gelinlerinin bebiş konusunda en tembellerinden biri de benim galiba :17:

bencede cnm elini çabuk tut artık sende:)
ya bu eşine söleme olayı hiç insanın hayal ettiği gibi olmuyo gerçi ben şok geçirdiğim için belkide istediğim gibi olmamıştı:1:

nektar sen ne zaman düsünüyorsun ikimiz mi kaldık sona:61:
canım biz seneye düşünüyoruz mayıs-haziran gibi başlarız çalışmlara :1: siz nezaman düşünüyosunuz? :)

evet canım. eniştem beceremiyo musunuz falan diyordu hemen eniştemi aramış hava yapmış falan :) çok değişik bi duygu ya :)
:9: ay hemen söylemeseymişş, nazar değmesin bebişe :nazar:

canım biz seneye düşünüyoruz mayıs-haziran gibi başlarız çalışmlara :1: siz nezaman düşünüyosunuz? :)

:9: ay hemen söylemeseymişş, nazar değmesin bebişe :nazar:

biz de seneye düşünüyorduk ama oluvermiş :) düşünce gücümüze kalmamış yani :) ne oluur ne olmaz.
aman nazar değmesinnn :nazar:

canım hatırlar mısınız bilmiyorum ben okurken evlenmiştim ya bu sene 4düm bitmesi gerekiyordu ben bi sene daha uzattım okulu gercı 2.dönem cok yogun değil ama bakalım yılbasında veya sevgililer gününde baslayalım calısmalara diyorduk bide biz sekizinci yılımızda evlendiğimiz için eşim ben sana doyamadım daha diyo ilginin bölünmesini ve evdeki özgürlüğünün kısıtlanmasından çekiniyo sanırım

bencede cnm elini çabuk tut artık sende:)
ya bu eşine söleme olayı hiç insanın hayal ettiği gibi olmuyo gerçi ben şok geçirdiğim için belkide istediğim gibi olmamıştı:1:

seneye inşallah bolcum, katılıcam aranıza inş :49:
hatırlıyorum senin eşine söyleme anını, ama olsun bak o şekilde de hatırası kaldı :1:

canım hatırlar mısınız bilmiyorum ben okurken evlenmiştim ya bu sene 4düm bitmesi gerekiyordu ben bi sene daha uzattım okulu gercı 2.dönem cok yogun değil ama bakalım yılbasında veya sevgililer gününde baslayalım calısmalara diyorduk bide biz sekizinci yılımızda evlendiğimiz için eşim ben sana doyamadım daha diyo ilginin bölünmesini ve evdeki özgürlüğünün kısıtlanmasından çekiniyo sanırım
ben eşimi bebiş konusunda hiç çözemiyorum zaten
bi istiyo bi erken diyo, gerçi ben de aynı durumdayım bazen çok istiyorum olsun artık diyorum, sonra korkuyorum.. ama kış geçsin başliycaz çalışmalara :emir_bebek:

ben de öyleyim ya hem cok istiyorum hem de sorumlulugundan da korkuyorum nasipte ne zaman varsa gelsin bebişlerimiz inşallah:emir_bebek:

yine kimsecikler yok ama ben müjdemi vereyim teyze oluyorsunuz kızlar :49:

:emir_bebek:

ayy maaşallah hayırlısı olsun canım

DÜN AKŞAM KAN TESTİ YAPTIRDIK BEBİŞİM 5 HAFTALIK :emir_bebek:

:nazar: :nazar: :nazar: sağlıkla gelsin canımcım

Back