2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hoşgeldin canım, gitmişsin gerçi olumunekankayizsmile

Hafta sonuna kadar göbeğimi biras eriteyim derken, yine saldırdım kızarmış patatese..üstüne de 1 lt kola.. Yok ya ben bu yaz şöööyle rahat rahat bikini giyemiycem :delphin:

Kızların sorunları da hep aynı. kaydirigubbakcemile3

kıssslaaaar bugün o kadar yoğundum ki fırsat bulamadım laf yetiştirmeye:gitme:
hoşgeldin canım benim
hayırlı olsun tatlım ilk eşyanızz....
güzel güzel yemekler pişir üstünde fırınının enişteye...
evet canım aynen dediğin gibi planladığın tarhten dha geç olması koydu bize çok koydu...
üzülüyoruz ama inş. hayırlı bi haber alırızda rahatlarız... allahtan ümit kesilmez amin canım
sizinde allah yardmcnz olsn
çoook teşekkür ederim canım eniştenizi zehirlemezsem iyi:kedi:
NEKTAR ve LUXXOR sizede çok teşekkür ederim canlarolumunekankayizsmile...Çok daha iyileri sizlerin olsun kızlar..
JASMİN27 elbise çokk yakışmış gerçekten vitrinde görsem dikkatimi çekmezdi ama sende çok hoş durmuş:nazar:
LUXXOR ankaralı olduğum için evet biliyorum semtine göre kirası güzel görünüyor..Hayırlısıyla tutarsınız inşallah ve mutlu mesut oturursunuz...
HEAVEN kafam karıştı o bindallıyı sen aldınmı?O kadar sayfa okudum ya ondan sanırımkaydirigubbakcemile3Valla çok güzel görünüyor güle güle giy aldıysan bayıldmmm...
UNDOMİEL oturma grubun çok güzel özelliklede dolap gibi raflı olan kısmı çok orjinal..
Bu arada kızlar birisi bana toplu olarak nasıl alıntı yapıyor onu söyleyebilir mi?ben bulamadımdelikafadulden

UNDOMıEL bu arada kıyafet çok yakışmış ve çok güzel bi kıyafet rengi ışıltısı falan ben gelinim diyo vallaa:nazar::nazar:Bide güzel bi makyaj,seçlarıda yaptırdınmı süper olur süper...Bu arada 100msj olamadığımdan buradan yorum yazıyorum:kedi:

slm kizlarr,
yeni buldum bu topigi:lepi:
bende ekim gelini olucam insallah..30 ekim dügün tarihimiz insallah..
beni simdiden heyecan basti yaaa:asigim:

Bu arada kızlar birisi bana toplu olarak nasıl alıntı yapıyor onu söyleyebilir mi?ben bulamadımdelikafadulden

Canım, alıntı yapmak istediğin mesajların alt kısmında HQ var, ona tıklıyosun. Daha sonra herhangi bi mesaja cevap verdiğinde onları alıntı yapmış oluyosun. Ama hangilerine yapmak istiyosan hepsini seç. Umarım anlatabilmişimdir. alkisalkisalkis

selam kızlar bende geldim a.s.

Selam çilekcm hoşgeldnzemuszemus

slm kizlarr,
yeni buldum bu topigi:lepi:
bende ekim gelini olucam insallah..30 ekim dügün tarihimiz insallah..
beni simdiden heyecan basti yaaa:asigim:

Perikızı sende hoşgeldin.......Bana yakınsın yani benden 1 hafta önce evleniyorsun,ben tekne kazıntısıyımdadelikafadulden hepiniz evleneceksnz son olarakta benakannehir

Günaydın kıslar...Henüz kimse uyanmamış galiba..
Eee benim mesai çoktan başladı..Gözlerim kapanıyorr havada tam uyuma havasımirmirmirmir

günaydın kıslaaaarrr nasılsınız bakalım bugün aynen bende de acaip uyku var gece hiç uyumadım gök gürültüsü yağmur falan uyuyamadım hiçç yaaa :bbo:

Back