2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

gülsecim Allah kolaylık versin.en az üzüntüyle atlatın inşallah bu durumu.herşeyde bi hayır vardır diye düşünmeye gayret et.

gülseciğim Allah herşeyin hayılrısını versin.
Kendine dikkat et herşey sonunda istediğin gibi olacaktır eminim

slm kizlar bugunlerde kafam cok karisik
ama anlamadim adetim 7 gun gecikti gecen ayin kisa oldugunuda kattim isin icine inernettende son 3 adetimin tarihi yazip hesaplama yaptim 30 martta adet olmam gerekio hadi bi kac gunde hava degisikligi de ama 7 gunde hava degisikligi olurmu esimi umutlandirmamak icin ona bisi demedim gebelik belirtileri olarakta suanlik sadece adetim olmadi ve acayip yorgunluk bitkinlik hissediyorum kafam cok karisti esimi umitlendirmemek icin biraz daha bekliyim diyorum test almak icin ona caktirmadanda alamiyorum cunku ingilizcem yok gecen gunlerde yine internetten yaptigim bi arastirma vardi onceden kullanilan bi yontem varmis duydunuzmu bilmiorum kocakari testi iste sadece merak edip yaptim ve oldu sizce 7 gun gecikme normalmi????????

yani sadece gecikmesi mi seni ümitlendiren canım?
yoksa kaza olmuş olabilir mi?
pregnancy test diyeceksin (piregnisi test diye okunuyor :)
çaktırmadan yap bence canım o işteyken
hemen söyleme belki olmaz
baktın pozitif söyle kan testi yaptırın da emin olun
bildiğim en fazla 7 gün oynayabiliyor,yarın yaz durumları

bilmiyorumki kusum belki kaza:) biliyorumda testin adinin o oldugunu tek gitmem mumkun degil uzakta biraz esimede bahsettim birazcik ama yinede umutlanma dedim belli olmaz benim ayarim aslinda sabah yazarken solicektim kararsiz kaldim gece ruya gordum ben adet olmustum ruyamda internetten aratirdim ve forumlarda gordugum kadariyla gebelige isaretmis pazar gunune kadar beklicem eger adet olmazsam esime dicem bi bakalim aslinda 7 degil 8 gun oynadi hatta 8. gun nerdeyse bitmek uzere ay ama cok merak ettim yahuu

test alsana enimsecim, hiç olmadı orda satılanlardan bitansesini kağıda yaz öyle iste eczaneden :44:
ben olsam çatlardım meraktan bukadar gün :26:

kocacigima soledim cnm ama bi kac gun beklemeye karar verdik ins bi aksilik cikmazsa yarin test yapicaz cok heycanliyim buarada
normalde sabahlari onceden beridir kazinarak kalkar bole acliktan olcekmisim gibi gelir kendimi bildim bileli ama uyku daha tatli gelir uyumaya devam ederdim ikinci kalktigimda aclik hissetmezdim
bu sabah ole karnim kazinir gibi olmadi ama bariz ac hissettim bide gece calistim dusunun mumkun dgl kalkmam:S az once karnim acikti ve uyuyamadim tekrar mecbur kalktim

enimsecim bana hamiş oldun gibi geldi
daha fazla beklemeyin de kaç haftalıkmış flan öğrenin

enimsecim bana hamiş oldun gibi geldi
daha fazla beklemeyin de kaç haftalıkmış flan öğrenin

ay bilmiyorum kusum ama cok heycanlandim eger negatif cikasa hayal kirikligi olur kocisim ve ben icin cunku ikimizde cok heycanlandik ortada olmayan bebege isim bile dusunmeye basladik :S yarin test yapicam ve son ucu hemen paylasicam eger hemissem bugun itibariyle tam alti haftalik geneldede zaten belirtiler 6 haftadan sonra baslarmis ama beni bu kadar bu dusunceye iten adetiimin gecikmesi yani sira cevremdekilerin ruyalari falan filan adetim 11 gun gecikti 20 martta adet olmam gerekiyodu kimle konussam seni gordum ruyamda hamileydin diyor bu kadar heveslenmemin sebebide o olsa gerek diye dusunuyorum yarin gorcez artik ama bu sabah dedigim gibi karnim ac oldugu icin uyuyamadim:S

kizlar benim icin dua edin cunku cok heveslendim ve hayal kirikligi yasamak istemiorum

kizlar benim icin dua edin cunku cok heveslendim ve hayal kirikligi yasamak istemiorum

canım hakkınızda hayırlısı olsun ama çok sabırlısın maaşallah ben adetim geçmeden öğrendim sadece şüpheleniyodum o ara hastalandım bilmeden ilaç kullanmayayım diye bakmıştım hemen inşallah hayal kırıklığına uğramazsın jeanın dediği gibi bencede hamilesin bayağı geçmiş ve o sabah kazınmaları oluyor ben bulantı ve kazınmayla kalkıyorum

cnm bulantim yok sadece adetim gecikti baya bi normaldede sabahlari karnim cok ac olurdu kazinir gibi olurdu ama uyurdum yine bu sabah uyuyamadim bide gece calismistim cok yorgundum kalktim erkenden

slm kizlar
heycan dorukta cok tuhaf oldum simdi esim ise gitti yaklasik 1 saat icinde testi alip gelecek ama ben durdugum yerde duramiyorum

cok umitlenmistim ve cok heveslenmistim kizlar
test negatif cikti aksama yada yarin bir tane daha yapicam buyuk ihtimal oda negatif cikar haftaicide doktora gidicem neden adet olmadigim hakkinda bilgi alicam 12 gun gecikme bana pek normal gelmio

2.çizgi hafif silik değil mi
yanlış çıkma olasılığı da var tabii canım
hayırlısı bakalım hala olmuyorsa bi kontrole git haklısın

yok kusum ya icinci cizginin noktasi bile yok burdakiler yan yana iki cizgi degil arti eksi isareti cikio benim eksisin cikti sadece kizlar kesinlikle kendiniz kaptirmayin adetiniz gecikse bile test yapmadan doktora gitmeden heveslenmeyin ben sIktIm disimi durdum ha olurum adet dedim bekledim o donem icinde farketmeden kendimi gebelikle ilgili sitelerde buldum ilk baslarda esime caktirmadim heveslenmesin diye bugun test negatif cikinca esimin yuzunu gorunce dilimi esek arisi soksaydida bisey demeseydim dedim suan zaten bi hayalim kalmadi negatif sonucla hafta icine kadar adet olmazsamda onun icin doktora gidicem heveslide gitmicem eminim

herşeyin hayırlısı canım sakın canını sıkma. benim de ilkyaptıgım test negatifti 2.sinde oldu:) sakın üzülme. Allah hayırlısıyla verir bi yavru inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…