• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Dilşad öldüm gülmekten kız :) :)
ozyym tebrik ederim kız çok şaşırdım
isteyerek mi oldu :):49:

Dilşad öldüm gülmekten kız :) :)
ozyym tebrik ederim kız çok şaşırdım
isteyerek mi oldu :):49:
hapı bıraktığım ay oldu canım.ben de şaşırdım yani 2-3 ay hapın etkisinin geçmesini beklerim diye düşünüyordum.bi de o ay çok hastaydım antibiyotik fln kullandım.korktum da yan etksi olur diye ama doktor bişi olmaz olsa kese oluşmazdı dedi öle yanii şeker.
bebişin geleceği varmış...:D

hapı bıraktığım ay oldu canım.ben de şaşırdım yani 2-3 ay hapın etkisinin geçmesini beklerim diye düşünüyordum.bi de o ay çok hastaydım antibiyotik fln kullandım.korktum da yan etksi olur diye ama doktor bişi olmaz olsa kese oluşmazdı dedi öle yanii şeker.
bebişin geleceği varmış...:D

ayy canım ya tebrik ederim çok şaşırdım ve sevindim
sayenizde karar verdim ben hap kullanmıycam :1:
hepiniz hamiş oldunuz :49: :29:

ayy canım ya tebrik ederim çok şaşırdım ve sevindim
sayenizde karar verdim ben hap kullanmıycam :1:
hepiniz hamiş oldunuz :49: :29:

hahahaa deli bence tam tersi kullan işte.biz haptan ya hamile kalamazsak diye korkuyorduk bak tam tersi bırakır bırakmaz hamile kalıyorsun.kullandığın süre içinde de kalman çok ama çok düşük bi ihtimal

dilekcim hayırlı olsun canımmm bebişlerimiz çoğalıyor :))
enimseee kızzz 2. gün açtım alçıyla olmuyordu be ya :)
masallahin varmis tatlim oleyse ne diyelim:):) siz bu hizla hemen bebe sahibi olursunuz kusum suna bak alciyi bilemm beklememissiniz:D
hahahaaaaa hiç güleceğim yoktu dilşadcım :D çok yaşa sen
bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben de katıldım hamilelere :D
7 haftalıkmışşşşş öpüldünüzzzzzzzzzzzzz:nazar::nazar::9:
cnmmm tebrik ederimmmm
Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah ozzyy :nazar: :nazar:
bakalım sıradaki anne adayımız kim olucak :49:
benimmmmmmmmmmmmmm:P:P:P
Zeynep olsun adı :49: :1:

ben kizimin adini eylul koycam:D eylulde evlendik kasimda evlenseydik oglumun adinida kasim koyardim:P::P:P diye bi igrenc espri yapiomusum:D:D saka bi yana eylul ismini cok severim ben

ozzym hayırlı olsun canımm bebişler büyük bir hızla çoğalıor yuppiii :))
enimse aman kasımda hamile kalma yada doğum yapma :)

Zeynep olsun adı :49: :1:
severim aslında zeynep ismini kimin adı acaba :P:P:P

masallahin varmis tatlim oleyse ne diyelim:):) siz bu hizla hemen bebe sahibi olursunuz kusum suna bak alciyi bilemm beklememissiniz:D

cnmmm tebrik ederimmmm

benimmmmmmmmmmmmmm:P:P:P

ben kizimin adini eylul koycam:D eylulde evlendik kasimda evlenseydik oglumun adinida kasim koyardim:P::P:P diye bi igrenc espri yapiomusum:D:D saka bi yana eylul ismini cok severim ben
saolllllll tatlım.bu arada ben de kasımda doğmuşum iyi ki erkek olmamışım :D hahahahahahaaaaa
saol dilşadcımmmmm darısı başınaaaaaa

ozzy çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza akmayı nasip etsin ... Dilekte hamileymiş heralde hamilleler çoğaldı ne güzel... rabbim isteyen herkeze nasip etsin bayadır yazamıyordum size kızlar iyisinizdir inşallah...Ben çok sıkılıyorum kalabalık bir aileden çıkınca alışamadım hala :( çok garip hissediyorum kendimi :(

ozzy çok tebrik ederim Allah hayırlısıyla kucağınıza akmayı nasip etsin ... Dilekte hamileymiş heralde hamilleler çoğaldı ne güzel... rabbim isteyen herkeze nasip etsin bayadır yazamıyordum size kızlar iyisinizdir inşallah...Ben çok sıkılıyorum kalabalık bir aileden çıkınca alışamadım hala :( çok garip hissediyorum kendimi :(

sağol çiğdemcimmmmmm...
kıyamam sana yaaaaa alışırsınnnnn daha.sen bizden de yenisin :D çalışmıyor musun?akşama kadar evde oturunca insan bi garip oluyor gerçekten ben çalışmıyorum evlendiğimden beri ama okul işlerim fln var bi de kendi kendime vakit geçirmeyi severim ben...ailenin yanına git sık sık yavaş yavaş azaltısın sora alıştıkça

sağol çiğdemcimmmmmm...
kıyamam sana yaaaaa alışırsınnnnn daha.sen bizden de yenisin :D çalışmıyor musun?akşama kadar evde oturunca insan bi garip oluyor gerçekten ben çalışmıyorum evlendiğimden beri ama okul işlerim fln var bi de kendi kendime vakit geçirmeyi severim ben...ailenin yanına git sık sık yavaş yavaş azaltısın sora alıştıkça

Çalışıyorum cnm.. ama yinede eve döndüğümde hep yalnızım ilk zamanlar gelenim gidenim olduğu için sıkıntı yaşamadım ama şu sıralar çok sıkılıyorum film izliyorum sürekli... orayada dedim ya gidesim gelmior neden anlamadım kendimi orda bi yabancı gibi hissediyorum rahat edemiyorum :( kendi kendime takılıyorum eşim kedi aldı kokoşumla beraber evdeyiz hep :9:

:D:D saka bi yana sekerler sanirim gecen ay kisaydi ondan diye umuyorum ama adetim yaklasik 1 haftacik gecikti hala olmadim:D:D
Tebrikler ozzyyy benim bitanem teyze oluyorummmmmmm

zuzummmmmmmmmmmm

Tebrikler ozzyyy benim bitanem teyze oluyorummmmmmm
:69::73:

Çalışıyorum cnm.. ama yinede eve döndüğümde hep yalnızım ilk zamanlar gelenim gidenim olduğu için sıkıntı yaşamadım ama şu sıralar çok sıkılıyorum film izliyorum sürekli... orayada dedim ya gidesim gelmior neden anlamadım kendimi orda bi yabancı gibi hissediyorum rahat edemiyorum :( kendi kendime takılıyorum eşim kedi aldı kokoşumla beraber evdeyiz hep :9:
aaa kedicik mi varrrrrr şirin şey :D
:D:D saka bi yana sekerler sanirim gecen ay kisaydi ondan diye umuyorum ama adetim yaklasik 1 haftacik gecikti hala olmadim:D:D

zuzummmmmmmmmmmm
o da var tam mevsim geçişi du bakalımmmmmm..bekle cnm biraz daha.ama ben de öle sanmıştım :d o ay antibiyoitik kullanmıştım dedim o yüzden :D gene o a yasmini bırakmıştım dedim o yaptı düşün yasmini bıraktığım ay hamile kaldımmmmm korkutmak gibi olmasın:3:

Back