• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

toplaşmışız ne güzel
teyze oldum :)

ozzym zeynep en sevdiğim isimlerden biri
eski ama çok hoş geliyor bana
evde tek kalmana da şaşırmadım
ozyym biz çok benziyoruz valla

çiğdemcim ne güzel işte evindesin teksin kedicikte var
evinde vakit geçir yeni yemek tarifleri dene
güzel şeyler yap
evden sıkılınır mı hiç :)

enimseee :23:
dilşadcım :29:

evt ozyycim kedi aldık :) iran kedii çok sevimli gerçekten o var Allahtan ama şimdiden bebek olursa onu naparız diye düşünmeye başladım :5: jeancım ilk zamanlar öyleydi çokm utluydum evimde hiç sıkılmıyordum gerçi hala öyleyimde değişik bişey var bende cnm hiç bişey yapmak istemiyor şu sıralar bir garibim herşey yolunda ama anlamsız bir bunalım ve ağlama hissi var :14::53:

evt ozyycim kedi aldık :) iran kedii çok sevimli gerçekten o var Allahtan ama şimdiden bebek olursa onu naparız diye düşünmeye başladım :5: jeancım ilk zamanlar öyleydi çokm utluydum evimde hiç sıkılmıyordum gerçi hala öyleyimde değişik bişey var bende cnm hiç bişey yapmak istemiyor şu sıralar bir garibim herşey yolunda ama anlamsız bir bunalım ve ağlama hissi var :14::53:

canım hiç üzülme inan geçici bişey
evli olmayan birkaç arkadaşımda böyle
havalardan mıdır neden bilmiyorum ama insanlarda böyle bi gerginlik var
hatta geçen günlerde bende de vardı çok saçma bişeye patladım sonunda
ağladım ve inan çoook rahatladım
ne kendini ne de başkalarını üz canım,anan hiç gerek yok
geçici bi süreç umarım iyileşirsin
azcık çık gez sen misafirliğe git bişeylerle meşgul ol
yada eşin yokken ağla rahatla sonra heppp pozitif ol :29:

canım hiç üzülme inan geçici bişey
evli olmayan birkaç arkadaşımda böyle
havalardan mıdır neden bilmiyorum ama insanlarda böyle bi gerginlik var
hatta geçen günlerde bende de vardı çok saçma bişeye patladım sonunda
ağladım ve inan çoook rahatladım
ne kendini ne de başkalarını üz canım,anan hiç gerek yok
geçici bi süreç umarım iyileşirsin
azcık çık gez sen misafirliğe git bişeylerle meşgul ol
yada eşin yokken ağla rahatla sonra heppp pozitif ol :29:

jeancım cnm benim nedir senin bu bizden çektiğin :17:haklısın havalardan heralda kendi başıma kaldığımdada biraz kafamda kuruyorum sanırım temizlik yaptım bugün :6: uzun zamandır fırsat bulamıyordum dediğin gibi pozitif düşünmeye çalışıyorum...Aslında pekte evde durmuyorum ama...bugün hava soğuktu cnm istmedi temizlik yaptım bende :) bebek istemiyorum ama bana bi bebek lazım sanırım :1::49:

Son düzenleme:
ne demek canım rica ederim
benimde canım sıkıldı havalar kötüleşti hemen
her canı sıkılanda bebek yapmasın dimi ama :) :)
bende sıkıldım nasıl yapayım :)yapma daha erken :27:

ne demek canım rica ederim
benimde canım sıkıldı havalar kötüleşti hemen
her canı sıkılanda bebek yapmasın dimi ama :) :)
bende sıkıldım nasıl yapayım :)yapma daha erken :27:

Yok cnm o işin şakası kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. bana kalsa 2.3 sene yapmamda eşim çok istiyor beni alıştırmaya çalışıyorda hayırlsı artık...

bebğimi kaybettim kızlar :58:

cnm çok üzüldüm kendini yıpratma sakın vardır bir hayır diye düşün...

ayy inanmıyorum canım :( :(
çok üzüldüm minik yiğenim benim neden oldu
Allah korusun bi sorun yok dimi?
sen nasılsın?

canım çok üzüldüm ne olduki birdenbire

çok üzüldüm, çok şaşırdım canım :50: doktorun ne diyor, neden olmuş :50:

cnmm cok uzuldumm noldu nasil oldu
sen nasilsin

Yok cnm o işin şakası kendimi hiç hazır hissetmiyorum.. bana kalsa 2.3 sene yapmamda eşim çok istiyor beni alıştırmaya çalışıyorda hayırlsı artık...

cnm çok üzüldüm kendini yıpratma sakın vardır bir hayır diye düşün...

teşekkür ederim kızlar rabbim kimselere yaşatması içi yanıyor insanın. kaybettim diorum ama henüz karnımda meleğim fetal hidrops die bi hastalığı var kan uyuşmazlığından kaynaklı vücudu su toplamaya başlamış heranda kalbi durabilir ama 13 haftalık olduğu için fakülteden heyet raporu gerekiyor ve 2 hafat ileriye attı fakülte dr u. delirmek üzereyim

ilaç ile düşük yaptırcak dr lar ne zaman düşerse o şekilde beklemek istemiorum uyutup kürtaj yapsınlar ama devlet hastanelerinde prosedür böyleymiş bende özel hastaneleri araştırıyorum çokz or günler geçiriyorum

ilaç ile düşük yaptırcak dr lar ne zaman düşerse o şekilde beklemek istemiorum uyutup kürtaj yapsınlar ama devlet hastanelerinde prosedür böyleymiş bende özel hastaneleri araştırıyorum çokz or günler geçiriyorum

canım ya üzülme lütfen herşeyde bi hayır vardır sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo ne yazıkki böyle düşün inşallah rabbim sana daha sağlıklı bi bebiş verir en kısa zamanda.

canım ya üzülme lütfen herşeyde bi hayır vardır sağlıksız gebelikler düşükle sonuçlanıyo ne yazıkki böyle düşün inşallah rabbim sana daha sağlıklı bi bebiş verir en kısa zamanda.

inş cnm bugünler bi geçsin hayrlısı ile bana bi zararı olmadan atlatayımda

inş cnm bugünler bi geçsin hayrlısı ile bana bi zararı olmadan atlatayımda

geçmiş olsun gülsecim inşallah sana hiç bir zararı olmadan atlatırsın çok üzgünsün biliyorum ama herşeyde bir hayır vardır tatlım sürekli aklına bunu getir

geçmiş olsun gülsecim inşallah sana hiç bir zararı olmadan atlatırsın çok üzgünsün biliyorum ama herşeyde bir hayır vardır tatlım sürekli aklına bunu getir

Canım çok geçmiş olsun. Herşeyin hayırlısını versin Allah, kendini çok yıpratma. Herşeyde bir hayır olduğunu da sakın aklından çıkarma. Kendine çok iyi bak canım, öpüyorum.

teşekkürler kızlar ama endişeler bitmiyor işte bekledikçe sıkıntım artıyor rabbim bian önce kurtarsın dua etmekten başka bişi gelmiyor elimden

ay gülsecim inş en yakın zamanda bu olay çözülür
Allah hayırlısını,sağlıklısını nasip etsin inş
kısmet böyleymiş canım daha genceciksin
zor ama üzülmemeye çalış

Back