Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kizlar bugunlerde kafam cok karisik
ama anlamadim adetim 7 gun gecikti gecen ayin kisa oldugunuda kattim isin icine inernettende son 3 adetimin tarihi yazip hesaplama yaptim 30 martta adet olmam gerekio hadi bi kac gunde hava degisikligi de ama 7 gunde hava degisikligi olurmu esimi umutlandirmamak icin ona bisi demedim gebelik belirtileri olarakta suanlik sadece adetim olmadi ve acayip yorgunluk bitkinlik hissediyorum kafam cok karisti esimi umitlendirmemek icin biraz daha bekliyim diyorum test almak icin ona caktirmadanda alamiyorum cunku ingilizcem yok gecen gunlerde yine internetten yaptigim bi arastirma vardi onceden kullanilan bi yontem varmis duydunuzmu bilmiorum kocakari testi iste sadece merak edip yaptim ve oldu sizce 7 gun gecikme normalmi????????
yani sadece gecikmesi mi seni ümitlendiren canım?
yoksa kaza olmuş olabilir mi?
pregnancy test diyeceksin (piregnisi test diye okunuyor :)
çaktırmadan yap bence canım o işteyken
hemen söyleme belki olmaz
baktın pozitif söyle kan testi yaptırın da emin olun
bildiğim en fazla 7 gün oynayabiliyor,yarın yaz durumları
enimsecim bana hamiş oldun gibi geldi
daha fazla beklemeyin de kaç haftalıkmış flan öğrenin
kizlar benim icin dua edin cunku cok heveslendim ve hayal kirikligi yasamak istemiorum
yok kusum ya icinci cizginin noktasi bile yok burdakiler yan yana iki cizgi degil arti eksi isareti cikio benim eksisin cikti sadece kizlar kesinlikle kendiniz kaptirmayin adetiniz gecikse bile test yapmadan doktora gitmeden heveslenmeyin ben sIktIm disimi durdum ha olurum adet dedim bekledim o donem icinde farketmeden kendimi gebelikle ilgili sitelerde buldum ilk baslarda esime caktirmadim heveslenmesin diye bugun test negatif cikinca esimin yuzunu gorunce dilimi esek arisi soksaydida bisey demeseydim dedim suan zaten bi hayalim kalmadi negatif sonucla hafta icine kadar adet olmazsamda onun icin doktora gidicem heveslide gitmicem eminim