• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya ne güzel sürekli bi bebiş haberi alıyoruz hayırlı olsun bakalım isteyen herkese versin allahım.
soulmate cim senin adınada çok sveindim okadar üzüldün ama dönüp dolaşıp böle gelmesi insanı gerçekten mutlu ediyo hayırlısı olsn bakalım haberlerini bekliyoruz:34:

selam kızlaaar nasılsınızz :54:
uzuunnn zamandır pek girmeye fısatım olmadı özledm sizi yahu
ama çok sık gelmiyor sanırım bu sayfanın müdavimleri :93:
kimlerin bebişleri oluyooorr ay ne hızlısınız ya maşallah :49:

hoşgeldin tatlışım ara da bir girin yahu şu siteye aaa :82:

ya ne güzel sürekli bi bebiş haberi alıyoruz hayırlı olsun bakalım isteyen herkese versin allahım.
soulmate cim senin adınada çok sveindim okadar üzüldün ama dönüp dolaşıp böle gelmesi insanı gerçekten mutlu ediyo hayırlısı olsn bakalım haberlerini bekliyoruz:34:

Teşekkür ederim canım. Hayırlısı inşallah. :)

Bebekleri olacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını nasip etsin Allah. Kimler hamile, bir de hamilelerin listesi olsa fena olmazdı. :16:

Bebekleri olacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını nasip etsin Allah. Kimler hamile, bir de hamilelerin listesi olsa fena olmazdı. :16:

bana zarf atıyorsun yani :66:
geçmişe bakıp hazırlarım canım ama çok değil 3 kişi oldu galiba :):49:

herkez evlendiii gittiii burdada sohbetler paylaşımlar çok çok azaldı :2: şimdide farklı heyecanlardayım hayrlısı ile bebiş haberi verebilirim sizlere heyecanlı bi bekleyiş içerisindeyiz :49:

hayırlısı olsun gülsecimmmmmmmmmmmmm

soul cum gelişme var mı sizde?ne konuştunuz karar verdiniz mi ailelere söylemeye fl?

mrb kıslar nasılsınız hamişler var allah analı babalı büyütsün yaa
ne güsel habaerle var walla
saolmate cim çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun ben çok üzülmüştüm
sana inş. herşey gönlünce olur güzelim

bana zarf atıyorsun yani :66:
geçmişe bakıp hazırlarım canım ama çok değil 3 kişi oldu galiba :):49:

Liste işine sen başlamıştın, devamını da sen getirirsin diye düşündüm. :P

hayırlısı olsun gülsecimmmmmmmmmmmmm

soul cum gelişme var mı sizde?ne konuştunuz karar verdiniz mi ailelere söylemeye fl?

Henüz bi gelişme yok canım. Çünkü ben beni aramamasını söyledim, ilk ve son görüşmemizde. Tamam demişti o da. Bir kez daha görüşüp herşeyi tamamen sonuçlandırmak istiyorum bende artık. Çünkü o görüşmemizde ben bu konuşmayı yapacağını düşünmemiştim ve aklımda hiçbişey yoktu. Şimdi konuya daha hakim bi şekilde düşünüp konuşmam gerek diye düşünüyorum. :)

Zor günler geçirdim gerçekten, çok zayıfladım. Zaten gördüğünde ilk kurduğu cümle ne kadar zayıflamışsın oldu. Biraz vicdan azabı çekti herhalde. Gerçi hergün vicdan azabı çekiyorum dedi zaten. Bu konuşmayı yapmadan önce, ailemi hiç bi işime karıştırmam bundan sonra dedi. Daha sonra zaten, barışmamıza hiç imkan yok mu dedi. Sen bitirdin herşeyi dedim, ben kendi fikirlerimi geçtim, aileme ne derim dedim. Çünkü bir değil, iki değil bizim ayrılığımız. Hepsi de ciddi ayrılıklardı, yüzükler atıldı falan. En son annesi annemle baya bi tartıştı telefonda. Şimdi kızlar ben nasıl o insanlara gidip gelirim, eskisi gibi olur mu herşey? İmkansız bişey. Bilmiyorum ne olucak, hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden. :)

mrb kıslar nasılsınız hamişler var allah analı babalı büyütsün yaa
ne güsel habaerle var walla
saolmate cim çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun ben çok üzülmüştüm
sana inş. herşey gönlünce olur güzelim

Canım benim teşekkür ederim. Hep destek oldunuz zaten bana, yanımdaydınız hep. :)

Son düzenleme:
soulmatecim yaşadıkların gerçekten çok zor
ilerisi için düşünüyorum da bir kaç seçenek var
ya çocuk ailesiyle görüşmeyecek ki günümüzde bu çok yaygın
ya da senin ailende herşeyi sineye çekip laf etmiycek eskisi gibi devam edecek
ve en önemli şey sen seviyor musun,o bunları hakediyor mu,ailenle kötü olmayı göze alıyor musun,o çocuğuna baba olabilecek mi,sorumluluk alabilecek mi gibi gibi birsürü soru var canım daha öncede dedim şimdi de diyorum görüş konuş ama sakın acele etme.Kaç yıldır berabersiniz yılar var bekleyemem deme ciddi ayrılıklar yaşamışsınız çok iyi düşün çıkıp ayrılmış olmayacaksın evlenmiş boşanmış olacaksın bunun olmasını da kimse istemez.Sevgilinle görüşün orta yolu bulmaya çalışın en son aileleri halledin hakkınızda hayırlısı olsun canım.Ama bu kez en çok mücadele eden sen olma bırak bakalım neler yapacak ama acele etme lütfen

bize daha var enimsecim :)
hadi gelin beni evlendirin
enimsecik bana victoria secret'tan ciciler yollasanaaaa :92:
evlendiririz insallah tez zamanda cnmm istersen ben sana burda bi zenci ayarliyim :P:P:P istedigin ciciler olsun cnmm gonderirim tabii
herkez evlendiii gittiii burdada sohbetler paylaşımlar çok çok azaldı :2: şimdide farklı heyecanlardayım hayrlısı ile bebiş haberi verebilirim sizlere heyecanlı bi bekleyiş içerisindeyiz :49:
cnmm inss senin icin hayirlisi olurr cok sevindim bebis bekleyis icerisinde olmana
ben iyiyiumm tatlimm sende iyisindir inss valla ben hep buralardayim ama saatlerimiz uymuyo sanirim o yuzden kimseyle online konusamiyorumm :(

evet burda is jean e dusuo:)
delicious_77 2 ay :49:
tuya 9 hafta :49:
gülse84 olabilir :49:
:nazar: :nazar: :nazar:
tebriklerr cnmm cok guzel olmus liste inssallah doluo tasarrr
undo nerelerde cidden herşey yolundadır inşallah.
miss den haberin var mı bu arada
valla undocukk uzun suredir yok bi ara maillestik sonrada facede falanda hicc gormedimm
evet canım missimle görüşüyoruz
iyi kendisi her şey yolunda
evliliği tavsiye ediyor bana :)
hanne yok ama ondan haber alamıyorum
enimseyle bile daha çok görüşüyoruz yahu :16:
askolsunnn hihhhh ne demek o enimseyle bile daha cok gorusuyoruzz :(:(
Liste işine sen başlamıştın, devamını da sen getirirsin diye düşündüm. :P

Henüz bi gelişme yok canım. Çünkü ben beni aramamasını söyledim, ilk ve son görüşmemizde. Tamam demişti o da. Bir kez daha görüşüp herşeyi tamamen sonuçlandırmak istiyorum bende artık. Çünkü o görüşmemizde ben bu konuşmayı yapacağını düşünmemiştim ve aklımda hiçbişey yoktu. Şimdi konuya daha hakim bi şekilde düşünüp konuşmam gerek diye düşünüyorum. :)

Zor günler geçirdim gerçekten, çok zayıfladım. Zaten gördüğünde ilk kurduğu cümle ne kadar zayıflamışsın oldu. Biraz vicdan azabı çekti herhalde. Gerçi hergün vicdan azabı çekiyorum dedi zaten. Bu konuşmayı yapmadan önce, ailemi hiç bi işime karıştırmam bundan sonra dedi. Daha sonra zaten, barışmamıza hiç imkan yok mu dedi. Sen bitirdin herşeyi dedim, ben kendi fikirlerimi geçtim, aileme ne derim dedim. Çünkü bir değil, iki değil bizim ayrılığımız. Hepsi de ciddi ayrılıklardı, yüzükler atıldı falan. En son annesi annemle baya bi tartıştı telefonda. Şimdi kızlar ben nasıl o insanlara gidip gelirim, eskisi gibi olur mu herşey? İmkansız bişey. Bilmiyorum ne olucak, hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden. :)

Canım benim teşekkür ederim. Hep destek oldunuz zaten bana, yanımdaydınız hep. :)

canimm benimmm ins en dogru karari verirsinn insallah hakkinizda hayirlisi ne ise o olur rabbim yuzunu guldurur inss

Back