evlendirecek gelinim kalmadı
herkez evlendiii gittiii burdada sohbetler paylaşımlar çok çok azaldı :2: şimdide farklı heyecanlardayım hayrlısı ile bebiş haberi verebilirim sizlere heyecanlı bi bekleyiş içerisindeyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendirecek gelinim kalmadı
herkez evlendiii gittiii burdada sohbetler paylaşımlar çok çok azaldı :2: şimdide farklı heyecanlardayım hayrlısı ile bebiş haberi verebilirim sizlere heyecanlı bi bekleyiş içerisindeyiz
selam kızlaaar nasılsınızz
uzuunnn zamandır pek girmeye fısatım olmadı özledm sizi yahu
ama çok sık gelmiyor sanırım bu sayfanın müdavimleri :93:
kimlerin bebişleri oluyooorr ay ne hızlısınız ya maşallah
ya ne güzel sürekli bi bebiş haberi alıyoruz hayırlı olsun bakalım isteyen herkese versin allahım.
soulmate cim senin adınada çok sveindim okadar üzüldün ama dönüp dolaşıp böle gelmesi insanı gerçekten mutlu ediyo hayırlısı olsn bakalım haberlerini bekliyoruz
Teşekkür ederim canım. Hayırlısı inşallah. :)
Bebekleri olacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını nasip etsin Allah. Kimler hamile, bir de hamilelerin listesi olsa fena olmazdı.
bu iişler senden sorulur jean im
undo nerelerde cidden herşey yolundadır inşallah.
miss den haberin var mı bu arada
bana zarf atıyorsun yani
geçmişe bakıp hazırlarım canım ama çok değil 3 kişi oldu galiba :)
hayırlısı olsun gülsecimmmmmmmmmmmmm
soul cum gelişme var mı sizde?ne konuştunuz karar verdiniz mi ailelere söylemeye fl?
mrb kıslar nasılsınız hamişler var allah analı babalı büyütsün yaa
ne güsel habaerle var walla
saolmate cim çok sevindim senin adına hakkında hayırlısı olsun ben çok üzülmüştüm
sana inş. herşey gönlünce olur güzelim
evlendiririz insallah tez zamanda cnmm istersen ben sana burda bi zenci ayarliyim istedigin ciciler olsun cnmm gonderirim tabiibize daha var enimsecim :)
hadi gelin beni evlendirin
enimsecik bana victoria secret'tan ciciler yollasanaaaa :92:
cnmm inss senin icin hayirlisi olurr cok sevindim bebis bekleyis icerisinde olmanaherkez evlendiii gittiii burdada sohbetler paylaşımlar çok çok azaldı :2: şimdide farklı heyecanlardayım hayrlısı ile bebiş haberi verebilirim sizlere heyecanlı bi bekleyiş içerisindeyiz
ben iyiyiumm tatlimm sende iyisindir inss valla ben hep buralardayim ama saatlerimiz uymuyo sanirim o yuzden kimseyle online konusamiyorummselam kızlaaar nasılsınızz
uzuunnn zamandır pek girmeye fısatım olmadı özledm sizi yahu
ama çok sık gelmiyor sanırım bu sayfanın müdavimleri :93:
kimlerin bebişleri oluyooorr ay ne hızlısınız ya maşallah
evet burda is jean e dusuo:)Teşekkür ederim canım. Hayırlısı inşallah. :)
Bebekleri olacak arkadaşlara da hayırlı olsun. Çok sevindim. Sağlıklı bi şekilde kavuşmalarını nasip etsin Allah. Kimler hamile, bir de hamilelerin listesi olsa fena olmazdı.
tebriklerr cnmm cok guzel olmus liste inssallah doluo tasarrrdelicious_77 2 ay
tuya 9 hafta
gülse84 olabilir
valla undocukk uzun suredir yok bi ara maillestik sonrada facede falanda hicc gormedimmundo nerelerde cidden herşey yolundadır inşallah.
miss den haberin var mı bu arada
askolsunnn hihhhh ne demek o enimseyle bile daha cok gorusuyoruzzevet canım missimle görüşüyoruz
iyi kendisi her şey yolunda
evliliği tavsiye ediyor bana :)
hanne yok ama ondan haber alamıyorum
enimseyle bile daha çok görüşüyoruz yahu
Liste işine sen başlamıştın, devamını da sen getirirsin diye düşündüm.
Henüz bi gelişme yok canım. Çünkü ben beni aramamasını söyledim, ilk ve son görüşmemizde. Tamam demişti o da. Bir kez daha görüşüp herşeyi tamamen sonuçlandırmak istiyorum bende artık. Çünkü o görüşmemizde ben bu konuşmayı yapacağını düşünmemiştim ve aklımda hiçbişey yoktu. Şimdi konuya daha hakim bi şekilde düşünüp konuşmam gerek diye düşünüyorum. :)
Zor günler geçirdim gerçekten, çok zayıfladım. Zaten gördüğünde ilk kurduğu cümle ne kadar zayıflamışsın oldu. Biraz vicdan azabı çekti herhalde. Gerçi hergün vicdan azabı çekiyorum dedi zaten. Bu konuşmayı yapmadan önce, ailemi hiç bi işime karıştırmam bundan sonra dedi. Daha sonra zaten, barışmamıza hiç imkan yok mu dedi. Sen bitirdin herşeyi dedim, ben kendi fikirlerimi geçtim, aileme ne derim dedim. Çünkü bir değil, iki değil bizim ayrılığımız. Hepsi de ciddi ayrılıklardı, yüzükler atıldı falan. En son annesi annemle baya bi tartıştı telefonda. Şimdi kızlar ben nasıl o insanlara gidip gelirim, eskisi gibi olur mu herşey? İmkansız bişey. Bilmiyorum ne olucak, hayırlısı olsun demekten başka bişey gelmiyo elimden. :)
Canım benim teşekkür ederim. Hep destek oldunuz zaten bana, yanımdaydınız hep. :)