• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm hayirdir canini sikan biseymi oldu burasi artik mutluluk niye vermiyo sana

Unuttun mu enimse'cim sen beni. :)) Bu siteye girince bi tek dertler bölümüne giriyorum ben. Ondan belki de. Bi de burda aylarca bişeyler paylaşıpta evlenemeyen bi ben kaldım sanırım. :) O can sıkıntısı işte, hiç geçmedi ki.

soulmate cim üzülme tatlış kısmet diyelim
zaman zaman zaman inşallah canım
kalbimiz seninle
ozyym topla gelincikleri gel yetti gariiiii:36:

Canım benim, çok sevindim herşeyin düzelmesine. Seni de çok özledim. Herkesi özledim aslında. Ama buraya girmek bana mutluluk vermiyo maalesef. Şu haberi okumasam yine sessizce geldiğim gibi sessizce giderdim. Ama yapamadım işte Çiğdem'im. Sen benim kader arkadaşımdın, kaderinin değişmesine öyle çok sevindim ki. Çok öpüyorum herkesi. Kendinize iyi bakın kızlak-r.

Cnm benim kıyamam sana.. aslında bu haberi ilk olarak sana vermeye çalıştım ama hattım değişince ulaşamadım sana :( nasip yine böyleymiş senin içinde hep dediğim gibi hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini görüceksin bak daha iyileri olucak daha güzel şeylerle karşılaşıcaksın seni ve burdaki herkezi çok seviyorum düğüne çok az kaldı gelinliğimi aldım dün evimdede biraz eksik kaldı resimlerimi mutlaka koyucam benim için dua edin herşey yolunca gitsin hepinizi öpüyorum Denizcim düğünüme gelebilsen keşke :46::97:

Son düzenleme:
mavicim pericim özledim seni de bennnnnnnnnnnnnnnn.nasılsın şeker.nası gidiyor?herşey yolunda inşallah

valla bende hepinizi çok özledim düğün balayı derken bayramda hiç fırsatım olmuyo girmeye şimdide işe başladım :)) fırsat oldukça yine giricem haberlerinizi okucam :)))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm güzel haberlerle okuldan giriyorum haberim ulaştı size birde son durumu benden duyun istedim... evim yerleşiyor şuanda bir yandanda davetiyeleri dağıtıyoruz. 11 aralık düğünüm var resimlerle geri gelicem hepinizi çok öpüyorum evlenen arkdaşlarada mutluluklar diliyorum gülünde bebişine çok sevindim... çiftte mutluluk yaşıyoruz kk ailesi olarak :D :D

çok sevindimm canım :)))

ay yine kimse yokk burdaaaaaaaaaaaa:52:

tatlım hiç konuşamıyorum sizlerlede ama hepinizin iyi olmasına çok sevindimmm :))

Cnm benim kıyamam sana.. aslında bu haberi ilk olarak sana vermeye çalıştım ama hattım değişince ulaşamadım sana :( nasip yine böyleymiş senin içinde hep dediğim gibi hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini görüceksin bak daha iyileri olucak daha güzel şeylerle karşılaşıcaksın seni ve burdaki herkezi çok seviyorum düğüne çok az kaldı gelinliğimi aldım dün evimdede biraz eksik kaldı resimlerimi mutlaka koyucam benim için dua edin herşey yolunca gitsin hepinizi öpüyorum Denizcim düğünüme gelebilsen keşke :46::97:

tatlım herşey gönlüne göre olsunnnn :)))

soulmate cim üzülme tatlış kısmet diyelim
zaman zaman zaman inşallah canım
kalbimiz seninle
ozyym topla gelincikleri gel yetti gariiiii:36:
jeancim ben gene geliyorum ama bi sürü gelinimiz terk etti bizi.
undo cum miss cim gül cüm ve daha nicesi :D herkescikler gitti

selam şekerlerrrr sonunda buldum sizi. yoğunluktan pek giremedim siteye. nasılsınız bakalım. ilk bebek müjdesini aldım. çok sevindim. 2 ayı devirdik biz. çok güzel geçiyor. ama alışmak ilk başlarda biraz zor oldu.çiğdeme de çok sevindim.öpüyorum sizi kayınvalideme gideceğiz yemeğe çıkmam lazım :21:

canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımm:kkk: çizelgemi gördünüz sanırımm:)

Son düzenleme:
gözlerim yaşardı birer birer damlamışsınız sevindim :3:
tuyacım da hamiş olmuş hayırlı olsun tatlım
güle güle büyüsün :16:

slm kızlar,
ay çiğdemcim tekrar kutluyorm cnm çok üzüldüm yaşadıklarına ama şimdi çok mutlu oldum allah bidaha ayırmasın sizi.
tuyacım inanmıyorm sana hamilemisin kaç aylık acaba merak ettim aynı gündü düğünümüz biz şimdilik düşünmüyoruz daha:)ama kutluyorm seni.:64:

gözlerim yaşardı birer birer damlamışsınız sevindim :3:
tuyacım da hamiş olmuş hayırlı olsun tatlım
güle güle büyüsün :16:

tşk ederim tatlım artık burlardayım kaynatalım

slm kızlar,
ay çiğdemcim tekrar kutluyorm cnm çok üzüldüm yaşadıklarına ama şimdi çok mutlu oldum allah bidaha ayırmasın sizi.
tuyacım inanmıyorm sana hamilemisin kaç aylık acaba merak ettim aynı gündü düğünümüz biz şimdilik düşünmüyoruz daha:)ama kutluyorm seni.:64:

evet cnm aynı gündü. benim yaklaşık 8 haftalık cnm 7 hafta 5 gün filan. valla hemen oldu:) inş tamamına erdirir:nazar: sen de görürsün inş çift çzgiyi
:64:
tuyAAAAAAAAAAAA çok sevindim Allah tamamına erdirsin
tşk ederim cnmm. sanırım bizim tayfadan 2. filanmıyım hamiş:49:

canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımm:kkk: çizelgemi gördünüz sanırımm:)
canimm tebrik ederimm allah anali babali buyutsunn:)
2. müjdeyi veren sensin canım ama
gül ne kadarlık hamile bilemiyoruz
:nazar: 8 hafta

tatlim valla bende bilmiorum tek bildigim dugunden sonra ilk gorustugumuzde hamile oldugunu soledigi :)

taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmis:49:tebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah :10:
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin:nazar:

taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmis:49:tebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah :10:
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin:nazar:

hosgeldin tatlimm ben iyiyim kendi adima cevapliyim:D sen nasilsinn
allah mutlulugunu daim etsin ins. cnm valla evlilik cok guzel dedigin gibi cok mutluyum:D allah kimsenin mutlulugunu bozmasin ins

Back