amannn enimse cim yeni yıl dediğin ne ki.öenmli olan sevdiğinle yan yana lman.güzelliklere bir vesile olması değil mi????oncelikle tum kadinlar klubu uyelerinin ve ozellikle eylul ekim gelinlerinin yeni yilini kutluyorummmmmmmmm
anlatiyim cnm ne demek hayatimda hic bole yeni yila girmemistimm
ben duzceliyim biliyosunuzdur burda duzceden yakin bi tanidigimiz var simdi herkes diyodur neler yaptiniz acaba diye neyse kizlar o tanidigin burda pizza dukkani var esimde ogrenci oldugu icin okuldan kalan zamanlarda orda part time calisio.kendisi en hizli driver oluyo bende genelde her gece onunla gziyorum. delivery yapiyo yani pizzza dagitiyo evlere gelen siparisleri goturuyoo bende o dukkanda cuma ve cumartesi gunleri 4 er saat calisiyorum esime biraz katkim olsun diye mutfakta chicken wings salata falan yapiyorum yani gelen orderlari hazirliyorumm . amerikali calisan arkadaslararkadaslarr yilbasi dolayisiyla izin almislar saolsunlarr . bende o gece esim calisacagi icin onun yaninda olurum onla gezerim diye planlamistim malum evlere servise gidio bakim bakalim insanlar napiyolar yilbasinda die dusunmustumm ama arkadaslar izin aldigi icinn bana calisirmisin dediler bende calisirim dedim saaat tam 00:00 da 50 adet bonelees chicken wings i barbeku sosuyla mix yapiyodum ne kadar eglendim bilemezsiniz yeni yila calisarak girmekte guzelmis yani kizlar anlayacaginiz millet eglenirken biz onlarin yemeklerini hazirladik ertesi gun ayaklarimin ustune basamadimm 12 saat boyunca calistim ve ayaktaydimm sanirim bi daha yeni yila boyle girmek istemiyorum ee siz neler yaptiniz bakalim ben calistim yeni yila girerken yani jean cimm anlayacaginn hic bisi goremedim
ben de 8.30 a kadar fln annemlerdeydim.sonra eşim geldi aldı beni.geç geldi diye çıkmadı zaten oradan bi yerde yemek yedik 10 gibi eve geçtik sora öle tv izledi azıcık dans ettim zıpladım ben sıla nın şarkılarıyla.12de uyudum zaten
ben yıllarca okurken her yılbaşında proje çizmekte oolurdum ertesi güne teslimimiz olurdu çünkü o yüzden çok bişi ifade etmiyor bana yeni yıl.sadece umut tazeliyorum
muckkk herkeseeeeeeeeeeeee