• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

enimsecm saatlerimiz uysa da böle durmadan sohbet edebilsek keşkem :)

soulmate cim.jean e katılıyorum.yani ileride tutarlı olabileceğini düşünüyorsan ve en önemlisi hala seviyorsan herşey düzelir.
ailen ztn senin iyiliğini düşünüyor.zaman herşeyin ilacı.ama tabi erkeğe iş düşüyor burada.herşeyi halledip seni ikna etmesi lazım.
hep hayırlısı olsun diye dua et tamam mı?
dualarımı seninle

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Soulmatecim duurmuna sevindim canım okuyunca, evet biraz zor bir durum aileler için ama önemli olan sizlerin sevgisi aşkı ve birlikte bir yuva kurmaya istekli olmanız. fkata onun ailesi sana çok sıkıntı yaşattı zamanında onu sıkıştırdılar vs. O yüzden onun ailesi ile görüşmeme olmasa bile araya mesafe koyabilirsiniz canım. O da sen de...

Kızlar bu arada hamile olanlarımız varmış ya ben ne zamandır yokum topikte, kimler bebik bekliyor? Ben de kısmetse martta hapı bırakıyorum. Hatta 2gündür de bu yüzden sigarayı bıraktım. Vücudumu hamilelikten önce temizlemeye karar verdim:66:

merhaba kızlar nasılsınız bakalım? Soulmatecim duurmuna sevindim canım okuyunca, evet biraz zor bir durum aileler için ama önemli olan sizlerin sevgisi aşkı ve birlikte bir yuva kurmaya istekli olmanız. fkata onun ailesi sana çok sıkıntı yaşattı zamanında onu sıkıştırdılar vs. O yüzden onun ailesi ile görüşmeme olmasa bile araya mesafe koyabilirsiniz canım. O da sen de...

Kızlar bu arada hamile olanlarımız varmış ya ben ne zamandır yokum topikte, kimler bebik bekliyor? Ben de kısmetse martta hapı bırakıyorum. Hatta 2gündür de bu yüzden sigarayı bıraktım. Vücudumu hamilelikten önce temizlemeye karar verdim:66:
inşallah luxxor cum hayırlısıyla gelir bebiş haberi.

gülse bebek haberi içi gn sayıyordu bi gül var bi de bi arkadaşımız daha vardı ha delicious la tuya sanırım

oh oh gelinciklerim gelmiş çok sevdindim
okumak keyif verdi bana :16:

enimsecim hani sen çook uzaksın ama bazı gelincikler istanbulda ya onlarla bile görüşemiyorum seninle taa nerden görüşüyorum onu dedim canım :)
sen kendine bişey al victoriadan bedenleri biraz büyükmüş onların galiba ama bana m olur kanımca ailenin yanına geleceğin zaman getirirsen çok iyi olur canım karşı ödemeli kargoyla yollarsın parasını da hesabına yatırırım olur mu?ya da başka fikrin varsa o da olur ben beğenmeye başlayayım ne zaman gelirsin buralara?
he canım bu arada neler yapıyorsun gündüzleri flan?kurs anaokulu gibi bişeyler olacaktı sanki :29:

bende seni özledim ozzy yazamadımda da sana mail atıcam ama ....ne olsun be canım bilmiyorumki iyimi gidiyo kötü mü gidiyo hala aynı değişik bişiy yok

sen rahat ol şu ara gezegenler sürekl ters açı yapıp geri gitmekte :D sorun sizde değil yani :D
mail ne zaman istersen at canım öpüyorum seni

herkese iyi yıllar kızlarrrrrrrrrrrrr
mutlu mutlu ailelerinizle nice yıllara inşallah :):64:

sağol ozyym sana da iyi seneler
yeni yılımız kutlu olsun :nazar:

iyi yılar kızlarr:16::16:

tüm kk ların yeni yılı kutlu olsunn nice seneeleree tüm güzelliklerin sizlerin olsunn dilekleriniz gerçekleşir umarım hepinizin :16::92:

enimsecik gel bize anlat nasıldı yıl başı kutlamaları? :66:

oncelikle tum kadinlar klubu uyelerinin ve ozellikle eylul ekim gelinlerinin yeni yilini kutluyorummmmmmmmm

anlatiyim cnm ne demek :D:D hayatimda hic bole yeni yila girmemistimm:D:D
ben duzceliyim biliyosunuzdur burda duzceden yakin bi tanidigimiz var simdi herkes diyodur neler yaptiniz acaba diye :D:D neyse kizlar o tanidigin burda pizza dukkani var esimde ogrenci oldugu icin okuldan kalan zamanlarda orda part time calisio.kendisi en hizli driver oluyo:D bende genelde her gece onunla gziyorum. delivery yapiyo yani pizzza dagitiyo evlere gelen siparisleri goturuyoo bende o dukkanda cuma ve cumartesi gunleri 4 er saat calisiyorum esime biraz katkim olsun diye mutfakta chicken wings salata falan yapiyorum yani gelen orderlari hazirliyorumm . amerikali calisan arkadaslararkadaslarr yilbasi dolayisiyla izin almislar saolsunlarr . bende o gece esim calisacagi icin onun yaninda olurum onla gezerim diye planlamistim malum evlere servise gidio bakim bakalim insanlar napiyolar yilbasinda die dusunmustumm ama arkadaslar izin aldigi icinn bana calisirmisin dediler bende calisirim dedim saaat tam 00:00 da 50 adet bonelees chicken wings i barbeku sosuyla mix yapiyodum :D:D ne kadar eglendim bilemezsiniz :D:D:D yeni yila calisarak girmekte guzelmis :D:D yani kizlar anlayacaginiz millet eglenirken biz onlarin yemeklerini hazirladik ertesi gun ayaklarimin ustune basamadimm :D:D 12 saat boyunca calistim ve ayaktaydimm sanirim bi daha yeni yila boyle girmek istemiyorum :D:D ee siz neler yaptiniz bakalim ben calistim yeni yila girerken yani jean cimm anlayacaginn hic bisi goremedim :(:(

Son düzenleme:
herkeze sağlık. mutluluk, huzur ve bol kazançlı bir yıl diliyorummmm.......:nazar:

Back