2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlar. :)

Size kendimle ilgili haberlerim var. Biliyosunuz nikaha 23 gün kala ayrıldık biz. 3 ay geçti üstünden. Şu anda eski nişanlım benimle görüşmek istediğini söyledi, buluştum geçen gün. Ve bana çok pişman olduğunu, bensiz yapamadığını, barışmak için şansımızın olup olmadığını sordu. Yalnız bundan kimsenin haberi yok, ne benim ailemin ne onun ailesinin. Hiç bişey diyemedim, bana bunca şey yaşatan adama ne diyebilirim ki. Bilmiyorum ne olucak, ama ben aileme söyleyemem sanırım.

bebiş müjdelerine ben de çok sevindim.. Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ALLAH

Canım, hatasını anlamış olması nekadar iyi geliyo insana değil mi..
Senle okadar benzer şeyler yaşıyoruz ki.. Biz de nişan bozup uzun aradan sonra barışmıştık..
Barışma sonrası en zoru ailelere söylemek oluyor..senin için hayırlısı neyse o olsun diye dua ediyorum..sen mutlu olursan biz de oluruz seninle birlikte

taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmistebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin
amin cNIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

en zoru aileye anlatmak olsa gerek canım.ama ben böle bişi olacağını hissediyordum.yani ailesinin lafıyla dolan bi insandı sanırım seninki.ve tek kalıp aklı başına gelince seni özlediğini anlayacaktı.tek dileğim hakkınızda hayırlıısı olsun canım.ama eğer olacaksa o ailesine anlatmadan olurlarını almadan sen sakın ailene anlatma.

soulmatecim ozzyym doğru söylüyor onu dinle.
Eğer gerçekten eminsen yola koyul yoksa hiç dönme
az önce okudum biri de sizin gibi tekrar barışmış kız keşke barışmasaydım diye üzülüyor şimdi evli
hakkında hayırlısı olsun
hem mantığınla hem kalbinle hareket et

Canım benim teşekkür ederim. :))

Ben zaten ona ilk bunu dedim. Git sen önce bi ailenle konuş, ben ne olursa olsun onunla hayatımın geri kalanını yaşamak istiyorum de. Önce onlara bunu ne kadar istediğini ve ne olursa olsun bunu yapacağını anlat, inandır. Ondan sonra gel bana sor dedim olur mu olmaz mı diye. Ben sana güvenememki, benim ailem sana güvensin bi daha. Sağlam adımlar atmadan karşıma geçme dedim.

Ben ona söylemiştim işte, o da şimdi söylüyo sen haklıydın. Pişman olucaksın dedin, oldum. Bundan sonra ailemi hiçbişeye karıştırmam diyo. Ama ben güvenemem. Ne demek nikaha 23 gün kala ben yapamıcam deyipte ayrılmak ve sonrasında hadi ben sensiz yapamıyorum gel barışalım demek. İlk defa da ayrılmadık yani, sözlenip ayrılmıştık daha önce. Onda da bende de yılların verdiği bi alışkanlık var. Ama o kendine güveniyo şu an, sen beni bırakmazsın unutmazsın diyerek. Halbuki öyle değil işte. Bende o bana böyle bişey hayatta yapamaz derdim. Demek ki güvenmemek gerekli. Bilmiyorum ne olucak ama, bu saatten sonra hayırlısı neyse o olsun artık. :/

canım en kötüsü yılların verdiği alışkanlık etkisi zaten
eğer geröekten sevmiyorsan,aşık değilsen yapma
ki zaten ayrılığı yaşadınız hemde en kötü zamanda
bence zamana bırak sakın acele etme,sonuçta bi ömür yaşayacaksın
Allah hakkınızda hayırlısını yaşatsın inşallah canım benim
en hayırlısını,en iyisini nasip etsin ama acele etmeyin

soulmatecim.sen zor da olsa kısmen de olsa atlattın bazı şeyleri.
sen gerçekten hala seviyorsan eğer o da ailesini ikna edebilirse neden olmasın.
ama ben pek kişiliği sağlam bi insan olduğunu düşünmüyorum o çocuğun.
ailesinin lafıyla bu kadar hareket eden insan.hem bi insan değişir belki ama çok zor.
iyice ölç tart.hiçbirimiz senin bir daha üzülmeni istemeyiz.ama keşke o değişmiş olsa ailesi ikna olsa iki seven kavuşsa.gönül onu ister.
iş o aşamaya gelsin senin ailene anlatmanı hallederiz
burda el birliğiyle fikirler üretip hallederiz.sonuç oraya gelsin hele
muckkkkkkkkkkkk

Teşekkür ederim canlarım, sizi çok seviyorum. :)) İnşallah hayırlısı neyse o olucak artık. :)

Son düzenleme:

tatlim hakkinda hayirlisi neyse o olsun..zor bir durum..zor bir karar..belkide sensizlik ona ders olmustur ve gercekten degismistir..aslinda neyin nasil olacagini hicbirimiz bilemiyoruz yasayana kadar..o senin kismetinde varsa zaten olucak tatlim..eminim cok zor günler gecirdin..yaran hala derin..rabbim sana insallah dogru yolu gösterir..ben evlenene kadar RABBIM BIZI KAVUSTUR diye dua ettim..simdide RABBIM PISMANLIK VERME diye dua ediyorum..KESKE demek cok zor..insallah hakkinda hayirli olan karari verirsin ve insallah hepimiz hicbir zaman keske demeyiz..biz hep burdayiz

Kızlar ben geldim hemde evli olarakkkkkk :) resimlerimi ekledim albümler bölümüne stüdyo resimlerimizi almadık daha sizi merakta bırakmamak için kendi çektiklerimizi ekledik... soulmatecim hakkında hayırlısı olsun üzülmeni istemem iyi düşün derim ailesini dinlediği için sorun olmuştu çünkü siz sorun yaşasanız inan daha kolay çözbilirsiniz ama aile girdiği zaman iki tarafta çok üzülüyor hakkında hayırlısı olsun hep dua et hepinizi öpüyorum :)

cnm tebrik ederim çok mutlu olun bundan sonra inşşş...

cnm tebrik ederim çok mutlu olun bundan sonra inşşş...

selam kızlar internetimiz yoktu birde eşimin anaannesini kaybettik giremiyordum ama internet aldık sonunda artık buralarda olurum inşallah bebiş haberleri var galiba hayırlı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin rabbim herkese çok selamlar öpüyorum sizleri

Son düzenleme:

Canım benim, çok güzel gelin olmuşsun. İnşallah hep mutlu olursunuz.

bize daha var enimsecim :)
hadi gelin beni evlendirin
enimsecik bana victoria secret'tan ciciler yollasanaaaa :92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…