selam kızlaaariçimde bi enerji var bugün maşallah...Valla harikayım bomba gibiyim....Aslında çok uykum var yorgunum ama ne bilim işleyen demir ışıldar derler ya ben ışıldamaya başladım sanırımEv işi bi yandan kendi işim bi yandan cidden çok yorucu oluyor..Sosyal hayatınada yansıyor insanın...Heleki akşam 9da çıktığım günler...Yaşıyor muyum ben bile anlayamıyorum hemen uyku saati geliyorİyiki kocam var o da olmasa ben ne yapardımki...Sağolsun o da az çok yardımcı oluyor bana temizlik vs işlerinde..Valla çok yorucu belki ama herşeye değer....Akşam ona sarılarak uyuduğunda insanda ne yorgunluk kalıyor ne başka bişeySizlerde ne var ne yok??Çocuk düşünen hızlı çiftler var mı aramızda???
canimmm enerjik hissetmen ne guzelll valla banada oluo o arada cok keyifli gecioo zaman gul hamile cnmm buarada haberiniz varmiydi uzun suredir gelmio buraya bende faceden konusmustumm hamileymis ben uzun bi sure dusunmuyorumm amerikayla ilgili planlarim var once onlari hallediyim dil ogrencemm once sonrada bi alanda egitim almak istiyorum mesela cocuk gelisimi olabilir turkiyeye dondugumde kres acmak istiyorumm ins bakalim ama cocuk olursa istediklerimi yapabilecegimi sanmiorum yani turkiyede olsam birine birakir giderim derse ama burda malesef kimseye birakamam bebisimi o yuzdn beklemedeyimmm