cnm hayirdir canini sikan biseymi oldu burasi artik mutluluk niye vermiyo sana
Canım benim, çok sevindim herşeyin düzelmesine. Seni de çok özledim. Herkesi özledim aslında. Ama buraya girmek bana mutluluk vermiyo maalesef. Şu haberi okumasam yine sessizce geldiğim gibi sessizce giderdim. Ama yapamadım işte Çiğdem'im. Sen benim kader arkadaşımdın, kaderinin değişmesine öyle çok sevindim ki. Çok öpüyorum herkesi. Kendinize iyi bakın kızlak-r.
mavicim pericim özledim seni de bennnnnnnnnnnnnnnn.nasılsın şeker.nası gidiyor?herşey yolunda inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm güzel haberlerle okuldan giriyorum haberim ulaştı size birde son durumu benden duyun istedim... evim yerleşiyor şuanda bir yandanda davetiyeleri dağıtıyoruz. 11 aralık düğünüm var resimlerle geri gelicem hepinizi çok öpüyorum evlenen arkdaşlarada mutluluklar diliyorum gülünde bebişine çok sevindim... çiftte mutluluk yaşıyoruz kk ailesi olarak
ay yine kimse yokk burdaaaaaaaaaaaa
Cnm benim kıyamam sana.. aslında bu haberi ilk olarak sana vermeye çalıştım ama hattım değişince ulaşamadım sananasip yine böyleymiş senin içinde hep dediğim gibi hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini görüceksin bak daha iyileri olucak daha güzel şeylerle karşılaşıcaksın seni ve burdaki herkezi çok seviyorum düğüne çok az kaldı gelinliğimi aldım dün evimdede biraz eksik kaldı resimlerimi mutlaka koyucam benim için dua edin herşey yolunca gitsin hepinizi öpüyorum Denizcim düğünüme gelebilsen keşke :97:
jeancim ben gene geliyorum ama bi sürü gelinimiz terk etti bizi.soulmate cim üzülme tatlış kısmet diyelim
zaman zaman zaman inşallah canım
kalbimiz seninle
ozyym topla gelincikleri gel yetti gariiiii
canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımmçizelgemi gördünüz sanırımm:)
gözlerim yaşardı birer birer damlamışsınız sevindim
tuyacım da hamiş olmuş hayırlı olsun tatlım
güle güle büyüsün
slm kızlar,
ay çiğdemcim tekrar kutluyorm cnm çok üzüldüm yaşadıklarına ama şimdi çok mutlu oldum allah bidaha ayırmasın sizi.
tuyacım inanmıyorm sana hamilemisin kaç aylık acaba merak ettim aynı gündü düğünümüz biz şimdilik düşünmüyoruz daha:)ama kutluyorm seni.
tşk ederim cnmm. sanırım bizim tayfadan 2. filanmıyım hamiştuyAAAAAAAAAAAA çok sevindim Allah tamamına erdirsin
canimm tebrik ederimm allah anali babali buyutsunn:)canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımmçizelgemi gördünüz sanırımm:)
2. müjdeyi veren sensin canım ama
gül ne kadarlık hamile bilemiyoruz
8 hafta
taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmistebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?