2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

cnm hayirdir canini sikan biseymi oldu burasi artik mutluluk niye vermiyo sana

Unuttun mu enimse'cim sen beni. :)) Bu siteye girince bi tek dertler bölümüne giriyorum ben. Ondan belki de. Bi de burda aylarca bişeyler paylaşıpta evlenemeyen bi ben kaldım sanırım. :) O can sıkıntısı işte, hiç geçmedi ki.

soulmate cim üzülme tatlış kısmet diyelim
zaman zaman zaman inşallah canım
kalbimiz seninle
ozyym topla gelincikleri gel yetti gariiiii

Cnm benim kıyamam sana.. aslında bu haberi ilk olarak sana vermeye çalıştım ama hattım değişince ulaşamadım sana nasip yine böyleymiş senin içinde hep dediğim gibi hayırlısı böyleymiş kuzum üzme kendini görüceksin bak daha iyileri olucak daha güzel şeylerle karşılaşıcaksın seni ve burdaki herkezi çok seviyorum düğüne çok az kaldı gelinliğimi aldım dün evimdede biraz eksik kaldı resimlerimi mutlaka koyucam benim için dua edin herşey yolunca gitsin hepinizi öpüyorum Denizcim düğünüme gelebilsen keşke :97:

Son düzenleme:
mavicim pericim özledim seni de bennnnnnnnnnnnnnnn.nasılsın şeker.nası gidiyor?herşey yolunda inşallah

valla bende hepinizi çok özledim düğün balayı derken bayramda hiç fırsatım olmuyo girmeye şimdide işe başladım :)) fırsat oldukça yine giricem haberlerinizi okucam :)))

çok sevindimm canım :)))

ay yine kimse yokk burdaaaaaaaaaaaa

tatlım hiç konuşamıyorum sizlerlede ama hepinizin iyi olmasına çok sevindimmm :))

tatlım herşey gönlüne göre olsunnnn :)))

soulmate cim üzülme tatlış kısmet diyelim
zaman zaman zaman inşallah canım
kalbimiz seninle
ozyym topla gelincikleri gel yetti gariiiii
jeancim ben gene geliyorum ama bi sürü gelinimiz terk etti bizi.
undo cum miss cim gül cüm ve daha nicesi herkescikler gitti

selam şekerlerrrr sonunda buldum sizi. yoğunluktan pek giremedim siteye. nasılsınız bakalım. ilk bebek müjdesini aldım. çok sevindim. 2 ayı devirdik biz. çok güzel geçiyor. ama alışmak ilk başlarda biraz zor oldu.çiğdeme de çok sevindim.öpüyorum sizi kayınvalideme gideceğiz yemeğe çıkmam lazım

canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımm çizelgemi gördünüz sanırımm:)

Son düzenleme:
gözlerim yaşardı birer birer damlamışsınız sevindim
tuyacım da hamiş olmuş hayırlı olsun tatlım
güle güle büyüsün

slm kızlar,
ay çiğdemcim tekrar kutluyorm cnm çok üzüldüm yaşadıklarına ama şimdi çok mutlu oldum allah bidaha ayırmasın sizi.
tuyacım inanmıyorm sana hamilemisin kaç aylık acaba merak ettim aynı gündü düğünümüz biz şimdilik düşünmüyoruz daha:)ama kutluyorm seni.

gözlerim yaşardı birer birer damlamışsınız sevindim
tuyacım da hamiş olmuş hayırlı olsun tatlım
güle güle büyüsün

tşk ederim tatlım artık burlardayım kaynatalım

evet cnm aynı gündü. benim yaklaşık 8 haftalık cnm 7 hafta 5 gün filan. valla hemen oldu:) inş tamamına erdirir sen de görürsün inş çift çzgiyi

tuyAAAAAAAAAAAA çok sevindim Allah tamamına erdirsin
tşk ederim cnmm. sanırım bizim tayfadan 2. filanmıyım hamiş

canlar nasılsınız ya özledim valla sizi. şaka maka 3 ay oldu evleneli valla. kimseler gelmio mu hakketen artık buralara. hadi toplanalımm çizelgemi gördünüz sanırımm:)
canimm tebrik ederimm allah anali babali buyutsunn:)
2. müjdeyi veren sensin canım ama
gül ne kadarlık hamile bilemiyoruz
8 hafta

tatlim valla bende bilmiorum tek bildigim dugunden sonra ilk gorustugumuzde hamile oldugunu soledigi :)

taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmistebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin

taze gelinler nasilsiniz?
hamislerimiz varmistebrikler darisi zamani geldiginde bize olsun insallah
evlilik cok güzel..7 sene üstüne ASKina kavusmak cok cok güzel..
allah hepimizin mutlulugunu daim etsin

hosgeldin tatlimm ben iyiyim kendi adima cevapliyim sen nasilsinn
allah mutlulugunu daim etsin ins. cnm valla evlilik cok guzel dedigin gibi cok mutluyum allah kimsenin mutlulugunu bozmasin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…