• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selam msore
doğru dedin valla en son gelin sendin
sen bile geldin kaçak gelinler yok ortada :)
profilinde albüm yap sadece arkadaşların görsün resimleri
biz bakınca da kaldırırsın o zaman kociş bişey demez
haydin gelinler gelin gariiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heee bende burdayimm gelincikklerrr msore mutlulukklar sana hayatimmmm ama fotolarini merak edioruz jeanin dedigi gibi yap :D:D

buarada arkadaslar herkese iyi bayramlar buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum :P:P:P
ben burda yalniz kutladim bayrami ailemden sevdiklerimden uzakta :(:(

kızlarr slm çok uzun zamandır giremedimm evlendim geldimm evde net yok oyüzden giremiyorum herkes iyimidir evlilkler nasıl gidiyooo :)))

kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaaaaa.geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
:(:(
enimse sen de mi bürütüs? :14:
yok kusum bende degill :D:D burdada bayram kutlamalari vardi bir suru musluman var burda ve bir suru turk bayramlasmalar yaptik falan birde burda turk kultur merkezi var oraya gittik guzeldi ama keske turkiyede olabilseydimm o yuzden bu aralar pek katilamadim araniza ama artik burdayim :D:D
kızlarr slm çok uzun zamandır giremedimm evlendim geldimm evde net yok oyüzden giremiyorum herkes iyimidir evlilkler nasıl gidiyooo :)))
evlilik super gidio kocacigimi cokk cokk seviorumm her sabah uyandigimda sukrediorumm bi sabah uyandim bi baktim bizimki kalkmis benden once gecmis karsima beni izlio :D:D ay cokk guzeldiii
bana hoş geldin yok mu jeanım
hosgeldinnn tatlimmmmmmmmmmmm

Dilşadcım seni çok özledim kız evinize net alın bebişim
nasıl geçiyor evlilik?uzun flört döneminden sonra nasıl bi duygu? :16:

enimsecim sizin için güzel olmuş canım
ama yerinde olmak isteyen bi sürü kişi vardır
bu yaz bende gelebilirim oralara :98:
bol bol pratik yap,mama da yap öptüm:70:

selam kızlaaar:62:içimde bi enerji var bugün maşallah...Valla harikayım bomba gibiyim....Aslında çok uykum var yorgunum ama ne bilim işleyen demir ışıldar derler ya ben ışıldamaya başladım sanırım:52:Ev işi bi yandan kendi işim bi yandan cidden çok yorucu oluyor..Sosyal hayatınada yansıyor insanın...Heleki akşam 9da çıktığım günler...Yaşıyor muyum ben bile anlayamıyorum hemen uyku saati geliyor:1:İyiki kocam var o da olmasa ben ne yapardımki...Sağolsun o da az çok yardımcı oluyor bana temizlik vs işlerinde..Valla çok yorucu belki ama herşeye değer....Akşam ona sarılarak uyuduğunda insanda ne yorgunluk kalıyor ne başka bişey:23::66:Sizlerde ne var ne yok??Çocuk düşünen hızlı çiftler var mı aramızda???

Son düzenleme:
Back