2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canimmm enerjik hissetmen ne guzelll valla banada oluo o arada cok keyifli gecioo zaman gul hamile cnmm buarada haberiniz varmiydi uzun suredir gelmio buraya bende faceden konusmustumm hamileymis ben uzun bi sure dusunmuyorumm amerikayla ilgili planlarim var once onlari hallediyim dil ogrencemm once sonrada bi alanda egitim almak istiyorum mesela cocuk gelisimi olabilir turkiyeye dondugumde kres acmak istiyorumm ins bakalim ama cocuk olursa istediklerimi yapabilecegimi sanmiorum yani turkiyede olsam birine birakir giderim derse ama burda malesef kimseye birakamam bebisimi o yuzdn beklemedeyimmm

slm kizlarrrr
nasilsiniz bakalimm
cigdemkok le maillestim hatirliyosaniz arkadasimizin nisanlisiyla arasi acikti hersey yoluna girmis 11 aralikta dugunu var evi tutmuslar mobilyalari almislar mobilyalarin gelmesini bekliyolarmis suan bunlari iletmemi istedi sizleree cok ozlemis bizleri ins kisa surede aramiza doncekk tekrardan cok slmi varr

enimseeeeeeeeeeeeeeeee çiğdeme çok sevindimmmmmmmmmmmmmmm.işte kısmette varsaaaaaaa oluyor yaaaaaaa.ya çok üzülmüştüm hayalllerinin kırıllmasına.bizden de ona selam ilet olur mu.sabırsızlıkla aramıza bekliyoruz onu.

ayyyyyyyyyyyy gülü de yeni okudummm enimse.haberler sen de kuzucum
gül 06 dimi.yoksa gül 1984 mü? ay sevindim yaaa. Allah hayırlı etsin.selamlarımızı ilet ona da

Son düzenleme:

ay güle güle büyüsün bebiş,
en hızlı gelinciğimiz gül o zaman :)
enimsecim umarım hayallerini gerçekleştirirsin
amerikayı iyi değerlendirmek gerek
ama türkiyeye döneceğiniz bilmiyordum
neden döneceksiniz ki?

ayyy inanmıyorummm
çok iyi olmuş çok şaşırdım ya
çok kötü günler geçirdiler
umarım şimdi mutluluğa ulaşırlar çok sevindim
cidden kısmetse kısmetmiş canlı örneği
Allah büyük

evet evet canım selam söyle
hatta gördüğün tüm gelincikleri buraya gönder
kızıyoruz ama

mavicim pericim özledim seni de bennnnnnnnnnnnnnnn.nasılsın şeker.nası gidiyor?herşey yolunda inşallah

ben de hepinizi özledim

tmm cnmm iletirimmmm valla bende cokkk sevindimyaaa
ayyyyyyyyyyyy gülü de yeni okudummm enimse.haberler sen de kuzucum
gül 06 dimi.yoksa gül 1984 mü? ay sevindim yaaa. Allah hayırlı etsin.selamlarımızı ilet ona da
valla haberler bende demekki en cokk ben hal hatir soruyorum gul1984 cnmm ya biizim gul iste tam olarak nickini hatirlayamadim face e gectikten sonra

benn hep ozluorum zatennn

slm kızlarrrr..... artık herkez dönsün buraya ya çok boş kaldı burası.... duyduğum haberlere çok sevindim çiğdem barışmışmış gül hamileymişşş bu haber ilk kimden gelicek die merak ediyordum

gül e de çiğdeme de çok sevindim hayırlı olsun çiğdemmm
gül e rabbim sağlıklı sıhhatli bebek nasip etsin kız olsun kız :) ilk gelin kk ye kız yakışır :)

tabi olede kusum saglikli olsunda cinsiyeti onemli degil benceee ozledim yahuu buralariii ama kimsecikler yokk

SLM KIZLAR,bende çok giremiyorum işyerinde işlerim yoğun oluyo arad girip okuyup çıkıyorum dediğiniz gibi nedense kimse gelmiyo artık valla enimsecim sen bizden ii çıktın ordan buralara yetiştin bak çok sevindim çiğdeme bende face ilişki durumunu gördüm evli diye şaşırdım acaba ne oldu diye çok sevindim ama ya çok üzülmüştüm inşallah çok mutlu olur.güle bende çok sevindim doğrusu hemen istiyodu bebiş hayırlısı olsun bakalım öpüyorum hepinizi:))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmm güzel haberlerle okuldan giriyorum haberim ulaştı size birde son durumu benden duyun istedim... evim yerleşiyor şuanda bir yandanda davetiyeleri dağıtıyoruz. 11 aralık düğünüm var resimlerle geri gelicem hepinizi çok öpüyorum evlenen arkdaşlarada mutluluklar diliyorum gülünde bebişine çok sevindim... çiftte mutluluk yaşıyoruz kk ailesi olarak

Son düzenleme:
çiğdemmmmmmmmmmm o kadar çok seviindim ki gerçekten.okurken gözlerim doldu.Allah ım hep böleeeee seni mutlu etsin.bizi güzelliklerinden haberdar et

ay canım benim hemen sana da gün sayıyoruz burdan,
ara ara uğra buraya
çok sevindim senin adına canımcım
çiğdemmmmmmmmmmm o kadar çok seviindim ki gerçekten.okurken gözlerim doldu.Allah ım hep böleeeee seni mutlu etsin.bizi güzelliklerinden haberdar et

ozyymm özledim seni tatlışım

Günaydın gelincikler
haberlere sevindim bende acaba ilk kim diye bekliyordum
hayırlısı olsun
amin cnmm
ee napiyim kusum aksama kadar evde bos bos oturuyorum
bende cok opuyorumm cnmm arkadasimmm
ay canım benim hemen sana da gün sayıyoruz burdan,
ara ara uğra buraya
çok sevindim senin adına canımcım

ozyymm özledim seni tatlışım
beni ozlemedinmiiiiiiii
2010 son Gelinciği
cigdemkok 11.12.2010 Düğün

allah nazarlardan korusunn valla ne yalan solimmm turkiyede olsam giderdim bu dugune cok yakindi cunku bize 1-2 saatlik mesafedeydik

Canım benim, çok sevindim herşeyin düzelmesine. Seni de çok özledim. Herkesi özledim aslında. Ama buraya girmek bana mutluluk vermiyo maalesef. Şu haberi okumasam yine sessizce geldiğim gibi sessizce giderdim. Ama yapamadım işte Çiğdem'im. Sen benim kader arkadaşımdın, kaderinin değişmesine öyle çok sevindim ki. Çok öpüyorum herkesi. Kendinize iyi bakın kızlar.

cnm hayirdir canini sikan biseymi oldu burasi artik mutluluk niye vermiyo sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…