- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben varım...Dilsadonder nasıl gidiyor?
cnmm gecmis olsunn umarimm kisa surede atlatirsinngünaydın taze gelincikler uzun zamandır bande yoktum buralarda
artık başka sayfada takılıyorum
vajinusmus
ne güzel eylül ekim gelinlerinden o sayfada olan yok siz başarmışsınız ne mutlu
ben geliorumm ama ayni saatlerde giremiorum maleseff ben sizden 7 saat gerideyim o yuzden birebir online konusamioruz ama cokk ozluyorum sizleriimerhaba eylül ekim gelinleri hepimiz evlendik gelmez gelemezzz oldukkk
evet cok uzuldumslm kızlar
miss cim geçmiş olsun canım allahım şifa versin acılarını sancılarını alsın inşallah güzel anneciğinin.
enimsecim üzülmüş kimsecikler yazmamış :)
evimde internetim yok ablama anneme gittikçe giriyorum böyle :)
kızlar kocişlerle vakit geçirmek güzel di mi? :)
hoşçakalın çiçeği burnunda gelinler :)
benden delisi yok enimsecim
günaydınlar :)
ah canım geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatırsın
aynen kaçak gelinler
evet evet bencede
jeann nasilsin canimm
bizim gelinler evlenip kocayi gorunce bizim emektar topigi unuttularr
yaaa bende geliyorum bakiorum kimseciklerr yokkk jeann var bitek saolsunn onla konusyoruzyaaaaaaaa geliyorum bakıyorum benim olduğum saatte kimsecikler olmuyor karşılıklı sohbet eedemiyoruz öle olunca da kopuk kopuk oluyor.ama inş herkes mutludur bunu bilmek bile beni mutlu eder
öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzz
iyiyizz tatlimmgunaydin kizlar..Umarim iyidir herkes optum hepinizi...
hemen bakiorum gerci ben faceden gordum cok guzel olmussun masallahhhKizlar bi de dugun resimlerim icin buraya tiklayabilirsiniz..
http://www.kadinlarkulubu.com/album...dugun-resimlerini-merak-edenlere25092010.html
evet tatlimm 7 saatte neymissenimsecim 7 saat ara olmasına karşın
biz hala sohbet edebiliyoruz
gelinciklerin bekleyin ben evlenince ne yapcam size
gelinliğimin ucunu göstermicem hıh :76:
jean senin her anında yanında olacağız bence kaçamayacaksın
biz hep burdayizz jeanleeMerhaba kızlar,
Evli evli kaynatmaya geldim azcık nerelerdesiniz :))
selam kızlar internete giremiyorum daha internet bağlatmadık bayram için babamlara geldim oradan gireri bakarım artık biraz baktım geçmişe herkesi iyi ve mutlu çok şükür miss geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur annen sürekli aklıma geliyorsunuz acaba kızlar nasıl neler yapıyorlar diye aklımdan geçiyor valla hepinizi çok öpüyorum
yaaa bende geliyorum bakiorum kimseciklerr yokkk jeann var bitek saolsunn onla konusyoruz
iyiyizz tatlimm
hemen bakiorum gerci ben faceden gordum cok guzel olmussun masallahhh
evet tatlimm 7 saatte neymiss
biz hep burdayizz jeanlee
hosgeldin tatlimmm