2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

selam msore
doğru dedin valla en son gelin sendin
sen bile geldin kaçak gelinler yok ortada :)
profilinde albüm yap sadece arkadaşların görsün resimleri
biz bakınca da kaldırırsın o zaman kociş bişey demez
haydin gelinler gelin gariiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

heee bende burdayimm gelincikklerrr msore mutlulukklar sana hayatimmmm ama fotolarini merak edioruz jeanin dedigi gibi yap

buarada arkadaslar herkese iyi bayramlar buyuklerin ellerinden kucuklerin gozlerinden opuyorum
ben burda yalniz kutladim bayrami ailemden sevdiklerimden uzakta

kızlarr slm çok uzun zamandır giremedimm evlendim geldimm evde net yok oyüzden giremiyorum herkes iyimidir evlilkler nasıl gidiyooo :)))

kıyamamm sanaaaaaaaaaaaaaaaa.geçmiş bayramınız kutlu olsun kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

enimse sen de mi bürütüs?
yok kusum bende degill burdada bayram kutlamalari vardi bir suru musluman var burda ve bir suru turk bayramlasmalar yaptik falan birde burda turk kultur merkezi var oraya gittik guzeldi ama keske turkiyede olabilseydimm o yuzden bu aralar pek katilamadim araniza ama artik burdayim
kızlarr slm çok uzun zamandır giremedimm evlendim geldimm evde net yok oyüzden giremiyorum herkes iyimidir evlilkler nasıl gidiyooo :)))
evlilik super gidio kocacigimi cokk cokk seviorumm her sabah uyandigimda sukrediorumm bi sabah uyandim bi baktim bizimki kalkmis benden once gecmis karsima beni izlio ay cokk guzeldiii
bana hoş geldin yok mu jeanım
hosgeldinnn tatlimmmmmmmmmmmm

Dilşadcım seni çok özledim kız evinize net alın bebişim
nasıl geçiyor evlilik?uzun flört döneminden sonra nasıl bi duygu?

enimsecim sizin için güzel olmuş canım
ama yerinde olmak isteyen bi sürü kişi vardır
bu yaz bende gelebilirim oralara :98:
bol bol pratik yap,mama da yap öptüm

selam kızlaaariçimde bi enerji var bugün maşallah...Valla harikayım bomba gibiyim....Aslında çok uykum var yorgunum ama ne bilim işleyen demir ışıldar derler ya ben ışıldamaya başladım sanırımEv işi bi yandan kendi işim bi yandan cidden çok yorucu oluyor..Sosyal hayatınada yansıyor insanın...Heleki akşam 9da çıktığım günler...Yaşıyor muyum ben bile anlayamıyorum hemen uyku saati geliyorİyiki kocam var o da olmasa ben ne yapardımki...Sağolsun o da az çok yardımcı oluyor bana temizlik vs işlerinde..Valla çok yorucu belki ama herşeye değer....Akşam ona sarılarak uyuduğunda insanda ne yorgunluk kalıyor ne başka bişeySizlerde ne var ne yok??Çocuk düşünen hızlı çiftler var mı aramızda???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…