• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kizlar bugün antalyaya ucuyorum kismetse..
dügünüme son 4 gün..
belki giremem diye simdiden yaziyorum..
insallah hersey iyi olur
cok sey paylastik burda hepinizin destegi icin tesekkürler..opuyorumnanaktan

kizlar bugün antalyaya ucuyorum kismetse..
dügünüme son 4 gün..
belki giremem diye simdiden yaziyorum..
insallah hersey iyi olur
cok sey paylastik burda hepinizin destegi icin tesekkürler..opuyorumnanaktan

aramiza bi gelin daha gelioo oleyyy :D hadi darisi bekarlarin basinaa:D:D cnm benim umarim dugunun istedigin gibi olurr

Bugün evlenen gelinciklerrr

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

merhaba kizlar..Buralar ne kadar sessiz kalmis boyle..Evlenen arkadaslar giremiyo snrm benim gibi...
Ekim ayinda evlenen tum arkadaslara mutluluklar dilerim...
Bu arada evliligi kesinlikle tavsiye ederim...Optum hepinizi..

merhaba kizlar..Buralar ne kadar sessiz kalmis boyle..Evlenen arkadaslar giremiyo snrm benim gibi...
Ekim ayinda evlenen tum arkadaslara mutluluklar dilerim...
Bu arada evliligi kesinlikle tavsiye ederim...Optum hepinizi..

evet cnm ya buralar cok sessiz kaldi malesef ozledim valla burda sabahtan aksama kadar muhabbet etmeyi

fırsat olmuoki gerçekten işten güçten umarım herkes iyidir
buarada günaydınlarrr

kızlarrrrrrrrr ben de çok özledim siziiii.ama bazen geliyorum kimse olmuyor burada ben de bişi yazmıyorum.e tabi artık gündemimiz değişti.düğün olayı biitince.sorumluluk arttı ondan sanırım.ama aklıma sık sık geliyor burası.
muckkkkkkkkkkk

kızlar bız evmıze yenı aldık pc net falan onnun için yeni giriyoorum nasıl gidiyo evlilikler bakalam ben gibi düğününe doyamayan var mı:9:

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün[/COLOR]

:nazar:7 Kasım 2010 Shewall Nikah

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası

Jean çıkmaz ayın pazarı

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

:nazar: :nazar: :nazar:

Selam kızlaaaar.....Sonunda yıllık izne çıktım gelinlik ev vs vs derken çok fazla vakit bulamadım yazmaya..Ama hep takip ediyorum..Sonunda bana geldi sıra..Valla garip bir hal içindeyim..Bu hafta bide hüzün bastı..Gerçi kızsal durumlardan ötürü fazla hassasım ama...Ne bileyim zor geliyo babamdan kardeşimden annemden ayrılmak..Saymaya başladım son pazartesim ,son salım evde diye..Otobüste falan ağlayasım geliyo düşündükçe..Mutluyum çok şükür Allah her genç kıza nasip etsin ama hüzünlü bi tarafıda var yani
Artık geri sayıyıorum az çok herşeyim tam sayılır..Bugün son provamıda yaptım..Gelinliğim perşembe tam olcak Allahın izniyle.
Sizlerde ne var ne yok kızlar?Evlenenler pek uğramıyo artık buraya nedenki??Eski muhabbetimiz yok artık...Bak yine hüzünlendim:))Şaka bi yana arada girdikçe yazın kızlar yaa...
Jeanim Allah sanada nasip etsin inşallah en sadık topik sakini sen çıktın valla...
Öpüyorum hepinizi sevgiler...

ay cnm benim ya,neler yapiyosun bakiyim...
Ya ben aslinda girerim ama tadim yok pek o yuzden ugramiyorum aslinda...
Evlilikler nasil gidiyo kizlar bu arada...

miss cim anneciğin rahatızdı şimdi durumu nasıl?

msore cummmmmmmmmmm şimddin mutluluklar.evine bi git geçecek o duygusallıklar.merak etme sennnnnnnnnn :)

Back