iş-güç canım benim
senden alacağımız haberler daha önemli
miss cim anneciğin rahatızdı şimdi durumu nasıl?
ay tatlim bende dugunume doyamadim hele gelinligime hicc simdi goremiorum gelinligimi artik seneye turkiyeye geldigimde ilk isim gelinligi denemek olcak tabi icine sigarsak o gunu tekrar tekrar yasamak istiyorum yakızlar bız evmıze yenı aldık pc net falan onnun için yeni giriyoorum nasıl gidiyo evlilikler bakalam ben gibi düğününe doyamayan var mı
ama bende firsat buldukca girmeye calisiyorum evimize net bu hafta baglandii valla cnm banada senin gibi oldu surekli son biseyim die konusup durdumm bu evde ama var ya dugunde ole tas kesildimki bi damla akmadi gozumden biliosun dugun oncesi yasadiklarimizi aciya o kadar dayanikli olmusumki hic aglamadimm ama korkmuyoda degilim bu halimden ne yalan soliyim ailemi birakip geldim amerikaya hemde tam hepbirlikte olmaya ihtiyacimiz varken malesef hala aglayamiyorumm benim evlendikten sonra sey cok tuhafima gitti ve koydu el opmeeye gittik bizimkilere kendi evimde kapida karsilandim arkadaslarim yengem annem bana hosgelkdin dedi en cok o koydu ne yalan solimm sadece o zaman agladimmSelam kızlaaaar.....Sonunda yıllık izne çıktım gelinlik ev vs vs derken çok fazla vakit bulamadım yazmaya..Ama hep takip ediyorum..Sonunda bana geldi sıra..Valla garip bir hal içindeyim..Bu hafta bide hüzün bastı..Gerçi kızsal durumlardan ötürü fazla hassasım ama...Ne bileyim zor geliyo babamdan kardeşimden annemden ayrılmak..Saymaya başladım son pazartesim ,son salım evde diye..Otobüste falan ağlayasım geliyo düşündükçe..Mutluyum çok şükür Allah her genç kıza nasip etsin ama hüzünlü bi tarafıda var yani
Artık geri sayıyıorum az çok herşeyim tam sayılır..Bugün son provamıda yaptım..Gelinliğim perşembe tam olcak Allahın izniyle.
Sizlerde ne var ne yok kızlar?Evlenenler pek uğramıyo artık buraya nedenki??Eski muhabbetimiz yok artık...Bak yine hüzünlendim:))Şaka bi yana arada girdikçe yazın kızlar yaa...
Jeanim Allah sanada nasip etsin inşallah en sadık topik sakini sen çıktın valla...
Öpüyorum hepinizi sevgiler...
evet cnm halbuki orasi seninde evinn az once yukardada dedigim gibi insanin kendievinde misafir gibi karsilanmasi tuhaf oluo11 gün oluyo evleneli, ne çabuk geçtii :))
daha evimde net yok, annemlere geldikçe bakıyorum topike (annemlere demek ne tuhaf yaa, benim evim di)
her şey güzel gidiyo şimdilik, ufak tefek eksiklerimiz var onları tamamlamya uğraşıyoruz, evime alışmaya çalışıyorum ..
kına gecem çok güzeldi, düğünden hiç bişi anlamadım..
neyse oldu bitti
msore umarım her şey çok güzel geçer canım, hava da süper.. umarım bozmaz..her şey gönlünce olsun
cnm cokkk gecmis olsun umarim annnen tez zamanda sagligina kavusurSagolun kizlar evlilik iyi gidiyo cok sukur..Sinav hazirliyorum gece gece..Esim de uyuyakaldi oturma odasinda..
Annem su an fena sayilmaz ama cok hassas,konustugumuz zaman hemen agliyor..Tumor kotu huylu cikti ve radyoterapi aliyor su anda..Zor gunler geciriyoruz..Haftaya İstanbula gidiyorum yine,bayram boyunca ordayim nasipse..
sizler nasilsiniz?
zuzu sen yasiyomuydun yaamiss çok geçmiş olsun ya bende diyorum bu kız nerelerde yaaa
hemen bakiyorum cnmmMiss büyük geçmiş olsun. Herkes evlendi bu başlıkta kimsecikler kalmadı.
bu arada profilime albüm yaptım bakmak isteyenler bakabilir.
nasıl gidiyor ?
yoruluyor musun?
anlatsana kızanım
ay bende burdayim uzun zamandir ama kimse beni gormuo kendi kendime yaziom deli gibi
gunaydin kizlarrrrrrrr
günaydın taze gelincikler uzun zamandır bande yoktum buralarda
artık başka sayfada takılıyorum
vajinusmus
ne güzel eylül ekim gelinlerinden o sayfada olan yok siz başarmışsınız ne mutlu
merhaba eylül ekim gelinleri hepimiz evlendik gelmez gelemezzz oldukkk
canımm yoruluyorum ama tatlı yorgunluklar bunlar.
darısı isteyen herkesin başına inşallah
eşim geliyor şimdi ablamdan alacak beni evimize gidicez öpüyorum hepinizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?