2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

11 gün oluyo evleneli, ne çabuk geçtii :))
daha evimde net yok, annemlere geldikçe bakıyorum topike (annemlere demek ne tuhaf yaa, benim evim di)
her şey güzel gidiyo şimdilik, ufak tefek eksiklerimiz var onları tamamlamya uğraşıyoruz, evime alışmaya çalışıyorum ..
kına gecem çok güzeldi, düğünden hiç bişi anlamadım..
neyse oldu bitti
msore umarım her şey çok güzel geçer canım, hava da süper.. umarım bozmaz..her şey gönlünce olsun

iş-güç canım benim
senden alacağımız haberler daha önemli

miss cim anneciğin rahatızdı şimdi durumu nasıl?

Sagolun kizlar evlilik iyi gidiyo cok sukur..Sinav hazirliyorum gece gece..Esim de uyuyakaldi oturma odasinda..
Annem su an fena sayilmaz ama cok hassas,konustugumuz zaman hemen agliyor..Tumor kotu huylu cikti ve radyoterapi aliyor su anda..Zor gunler geciriyoruz..Haftaya İstanbula gidiyorum yine,bayram boyunca ordayim nasipse..
sizler nasilsiniz?

Miss büyük geçmiş olsun. Herkes evlendi bu başlıkta kimsecikler kalmadı.

bu arada profilime albüm yaptım bakmak isteyenler bakabilir.

kızlar bız evmıze yenı aldık pc net falan onnun için yeni giriyoorum nasıl gidiyo evlilikler bakalam ben gibi düğününe doyamayan var mı
ay tatlim bende dugunume doyamadim hele gelinligime hicc simdi goremiorum gelinligimi artik seneye turkiyeye geldigimde ilk isim gelinligi denemek olcak tabi icine sigarsak o gunu tekrar tekrar yasamak istiyorum ya

ama bende firsat buldukca girmeye calisiyorum evimize net bu hafta baglandii valla cnm banada senin gibi oldu surekli son biseyim die konusup durdumm bu evde ama var ya dugunde ole tas kesildimki bi damla akmadi gozumden biliosun dugun oncesi yasadiklarimizi aciya o kadar dayanikli olmusumki hic aglamadimm ama korkmuyoda degilim bu halimden ne yalan soliyim ailemi birakip geldim amerikaya hemde tam hepbirlikte olmaya ihtiyacimiz varken malesef hala aglayamiyorumm benim evlendikten sonra sey cok tuhafima gitti ve koydu el opmeeye gittik bizimkilere kendi evimde kapida karsilandim arkadaslarim yengem annem bana hosgelkdin dedi en cok o koydu ne yalan solimm sadece o zaman agladimm
evet cnm halbuki orasi seninde evinn az once yukardada dedigim gibi insanin kendievinde misafir gibi karsilanmasi tuhaf oluo
cnm cokkk gecmis olsun umarim annnen tez zamanda sagligina kavusur
miss çok geçmiş olsun ya bende diyorum bu kız nerelerde yaaa
zuzu sen yasiyomuydun yaa
Miss büyük geçmiş olsun. Herkes evlendi bu başlıkta kimsecikler kalmadı.

bu arada profilime albüm yaptım bakmak isteyenler bakabilir.
hemen bakiyorum cnmm

7 Kasım 2010 msore Düğün

7 Kasım 2010 Shewall Nikah

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası

Jean çıkmaz ayın pazarı

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

günaydın taze gelincikler uzun zamandır bande yoktum buralarda
artık başka sayfada takılıyorum
vajinusmus
ne güzel eylül ekim gelinlerinden o sayfada olan yok siz başarmışsınız ne mutlu

slm kızlar
miss cim geçmiş olsun canım allahım şifa versin acılarını sancılarını alsın inşallah güzel anneciğinin.
enimsecim üzülmüş kimsecikler yazmamış :)
evimde internetim yok ablama anneme gittikçe giriyorum böyle :)
kızlar kocişlerle vakit geçirmek güzel di mi? :)
hoşçakalın çiçeği burnunda gelinler :)

nasıl gidiyor ?
yoruluyor musun?
anlatsana kızanım

canımm yoruluyorum ama tatlı yorgunluklar bunlar.
darısı isteyen herkesin başına inşallah
eşim geliyor şimdi ablamdan alacak beni evimize gidicez öpüyorum hepinizi kocaman

ay bende burdayim uzun zamandir ama kimse beni gormuo kendi kendime yaziom deli gibi

benden delisi yok enimsecim
gunaydin kizlarrrrrrrr

günaydınlar :)

günaydın taze gelincikler uzun zamandır bande yoktum buralarda
artık başka sayfada takılıyorum
vajinusmus
ne güzel eylül ekim gelinlerinden o sayfada olan yok siz başarmışsınız ne mutlu

ah canım geçmiş olsun,umarım en kısa zamanda atlatırsın

merhaba eylül ekim gelinleri hepimiz evlendik gelmez gelemezzz oldukkk

aynen kaçak gelinler

canımm yoruluyorum ama tatlı yorgunluklar bunlar.
darısı isteyen herkesin başına inşallah
eşim geliyor şimdi ablamdan alacak beni evimize gidicez öpüyorum hepinizi kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…