• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Selam kızlaar, güzel haberlerinizi okudukça çok mutlu oldum, enimsecim ne güzel ortamın yeni evin yeni her şey de çok güzelmiş umarım bu mutluluğun daim olur canım. Ben de alıştım artık evliliğe yemek yapmaya filan:)) Dün o meşhur kayınvaldemlerin almak istemedii pahalı tvmizi de aldık kocacıımın ısrarları sonucu kredi çektim onu kırmayıpbayanssulusmile Her şeyimiz tamam oldu. Ben de çok mutluyum.

Perikızı harika bir gün olmuş yaaaa, biraz aşkı memnudaki nihalin kına gecesine benzemiş ne kadar hoşş:)) böyle arkadaşlara sahip olduğun için çok şanslısın. Mutluluklar diliyorum canımalkisalkisalkis

canim hayirli olsun yeni tv nizzemuszemus
tskler tatlim...evet harika, unutulmaz bir gündü kaydirigubbakcemile2

perikızı varya acayip özendim harika olmuş kına gecen
tabi arkadaşlarının da manevi destek olmaları güzel.benim kınada bir iki defa yanıma geldiler sonra herkes kendi halinde oynadı güldü seninkiler gibi değildi

diğer arkadaşlarım güzel haberlerinizi duydukça çok mutlu oluyorum maşallah diyorum rabbim daim etsin inş..

bizde el öpmelerine gidiyoruz kaynanam diğer çocukları cümbür cemaat gidiyoruz.bu durum hiç hoşuma gitmiyor gelinle damat tek gitmezmi:ecrin_bebek:

ya arkadaşlar kayınvalidem sürekli gidelim gelelim istiyor bizi hiç yalnız bırakmıyorlar
devamlı çağırıyorlar gelin diye.herdefasında mazeret bulmaktan bıktım.eşimin küçük kardeşleri var.onlarda hafta sonu size kalmaya gelicez diyorlar daha 2 haftalık evliyim
eşimde bişi diyemiyor. annesi tam bi gezme hastası plan kuruyor şuraya gidelim bunları davet edelim şu gün bize gelin diye. çocuklar yengeniz abinizle yalnız kalsın da demiyor ne yapsam bilmiyorum:umursamaz: mutluyum çok şükür ama tek sorun
bubilmiyorumkismile

Günaydın gelincikler
sukut bu yaşadığın problem bana hiç uzak gelmiyor
aynısını arkadaşım da yaşadı
ama o kayınvalidesiyle yaşıyor ve hala yaşyor
en sonunda sen varken biz evde oynaşamıyoruz demiş:1:
kayınvalide küstü 1-2 hafta eve gitmedi sonra barıştılar flan
bu duruma nasıl çözüm bulunur ,bilemiyorum
insanların düşünmesi gerekir
düşünemiyorlarsa
sana laf söylemek yakışmaz
ama eşin kendi ailesine desin annesiyle konuşsun
yada abisi varsa konuyu ona çıtlatsın flan
benim aklıma bu geldi

:çok üzgünüm:
Günaydın gelincikler
sukut bu yaşadığın problem bana hiç uzak gelmiyor
aynısını arkadaşım da yaşadı
ama o kayınvalidesiyle yaşıyor ve hala yaşyor
en sonunda sen varken biz evde oynaşamıyoruz demiş:1:
kayınvalide küstü 1-2 hafta eve gitmedi sonra barıştılar flan
bu duruma nasıl çözüm bulunur ,bilemiyorum
insanların düşünmesi gerekir
düşünemiyorlarsa
sana laf söylemek yakışmaz
ama eşin kendi ailesine desin annesiyle konuşsun
yada abisi varsa konuyu ona çıtlatsın flan
benim aklıma bu geldi

jeancığım ah bu kaynanalar istisnalar hariç hepsi düşüncesiz ve bencil.inş seninkide öyle olmaz.abisi yok eşimin ki eşimde asla ailesine az bizi başbaşa bırakın diyemez annesi gelelim diyince buyrun gelin oturalım kalalım diyor.bizim gibi düşünemiyor eşim onada normal geliyor

tabi arkadaşlarının da manevi destek olmaları güzel.benim kınada bir iki defa yanıma geldiler sonra herkes kendi halinde oynadı güldü seninkiler gibi değildi

diğer arkadaşlarım güzel haberlerinizi duydukça çok mutlu oluyorum maşallah diyorum rabbim daim etsin inş..

bizde el öpmelerine gidiyoruz kaynanam diğer çocukları cümbür cemaat gidiyoruz.bu durum hiç hoşuma gitmiyor gelinle damat tek gitmezmi:ecrin_bebek:

ya arkadaşlar kayınvalidem sürekli gidelim gelelim istiyor bizi hiç yalnız bırakmıyorlar
devamlı çağırıyorlar gelin diye.herdefasında mazeret bulmaktan bıktım.eşimin küçük kardeşleri var.onlarda hafta sonu size kalmaya gelicez diyorlar daha 2 haftalık evliyim
eşimde bişi diyemiyor. annesi tam bi gezme hastası plan kuruyor şuraya gidelim bunları davet edelim şu gün bize gelin diye. çocuklar yengeniz abinizle yalnız kalsın da demiyor ne yapsam bilmiyorum:umursamaz: mutluyum çok şükür ama tek sorun
bubilmiyorumkismile

tskler tatlimmopuyorumnanaktan
evet cok sansliyim..ailem ve arkadaslarim cook destek oldular..

kaynanana gelince..tatlim en iyisi sakin ve tatli bir dille esinle konus..ama tepki gösterme..ozaman tersini yapar..iste biraz yag yak yok iste ben senin anneni cok seviyordumda söyle iyide böyle iyide falan filan..sonra ufaktan söle iste ben seninle buaralar daha sIk basbasa kalmayi tercih ederim falan de..
maalesef canim bizim milletin kaynananlari böle..benim kayinvalidemde düsüncesiz..ince fikir diye bisey yok kadinda..ama ben artik takmiyorum..ondan hicbisey takmiyorum..yaparsa tesekkür ediyorum..ama yanlis bisey yada düsüncesizlik yaparsada hiiiic orali olmuyorum..
sendeki ince fikiri onlarda aramicaksin..yoksa hayal kirikligina ugrarsin tatlim
allah esinle mutlulugunu hep daim etsin insallahopuyorumnanaktan

canim hayirli olsun yeni tv nizzemuszemus
tskler tatlim...evet harika, unutulmaz bir gündü kaydirigubbakcemile2

Teşekkür ederim canım. Dün ilk kez küçük osmanı izledik pek güzel oluyo kocanla birlikte:)) koltuğa yayılıp miss gibiiolumunekankayizsmile

bubilmiyorumkismile

Canım yaa arkadaşlara katılıyorum ben de eşini razı et de o konuşsun annesiyle, bazıları farkında olamıo anne biraz yalnız kalalım daha yeni evliyiz filan esin. Baştan tavrınızı koymazsanız bi de hep öyle gider..
selam kızlar nasılsınız?

iyiyizz şeker sen nasılsın neler yapıosun?kaydirigubbakcemile2

:çok üzgünüm:

jeancığım ah bu kaynanalar istisnalar hariç hepsi düşüncesiz ve bencil.inş seninkide öyle olmaz.abisi yok eşimin ki eşimde asla ailesine az bizi başbaşa bırakın diyemez annesi gelelim diyince buyrun gelin oturalım kalalım diyor.bizim gibi düşünemiyor eşim onada normal geliyor

yalnız kalmalıyız,evlendik ama seni çok özlüyorum
evde de yalnız kalmadığımızdan bi tatile mi gitsek flan de kaydirigubbakcemile3
ay canım umarım çözülür sorunun

tskler tatlimmopuyorumnanaktan
evet cok sansliyim..ailem ve arkadaslarim cook destek oldular..

kaynanana gelince..tatlim en iyisi sakin ve tatli bir dille esinle konus..ama tepki gösterme..ozaman tersini yapar..iste biraz yag yak yok iste ben senin anneni cok seviyordumda söyle iyide böyle iyide falan filan..sonra ufaktan söle iste ben seninle buaralar daha sIk basbasa kalmayi tercih ederim falan de..
maalesef canim bizim milletin kaynananlari böle..benim kayinvalidemde düsüncesiz..ince fikir diye bisey yok kadinda..ama ben artik takmiyorum..ondan hicbisey takmiyorum..yaparsa tesekkür ediyorum..ama yanlis bisey yada düsüncesizlik yaparsada hiiiic orali olmuyorum..
sendeki ince fikiri onlarda aramicaksin..yoksa hayal kirikligina ugrarsin tatlim
allah esinle mutlulugunu hep daim etsin insallahopuyorumnanaktan

perikızı ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkis
ne kadar ne kadar doğruuu
ama böyle düşünmeyide bizim öğrenmemiz lazım
ben şimdiden alıştırmalara başlayayım
tek çocuk olduğum için pek mümkün değil böyle düşünmem :(
bunu bana öğretir misin?

selam kızlar nasılsınız?

selam canımcımmmmmmm opuyorumnanaktan

yalnız kalmalıyız,evlendik ama seni çok özlüyorum
evde de yalnız kalmadığımızdan bi tatile mi gitsek flan de kaydirigubbakcemile3
ay canım umarım çözülür sorunun

perikızı ayakta alkışlıyorum seni alkisalkisalkis
ne kadar ne kadar doğruuu
ama böyle düşünmeyide bizim öğrenmemiz lazım
ben şimdiden alıştırmalara başlayayım
tek çocuk olduğum için pek mümkün değil böyle düşünmem :(
bunu bana öğretir misin?

selam canımcımmmmmmm opuyorumnanaktan

canim lafa geldimmi cok konusurum..icrata gelidmmi tik yok kaydirigubbakcemile3
gerci öncekine bakarak daha az takiyorum bazi seyleri..ama misal az önce kayinvalidemle konustum..ya hic bi konu acmiyo..istahi kesilmismis..stresden
ne stresi ya?sen bugüne kadar kizim sunu nasil yapalim vs. dedin mi ki?

iste takmiyorum takmiyorum sonra gün geliyo dügümleniyo bogazima..
cok zor isler..allah sonumuzu hayir etsin:gitme:

kizlar piskolojim günlük degisiyo..bi cok mutlu oluyorum..
bazende kara kara düsünüp aglamak istyiorum..hergün ayri mir insana dönüsür oldum..

Son düzenleme:
slmmm sekerlerrr
napiosunuz bakalimm ben simdi evi topluyorum birazdan kursa gidicem bi yandan nete bakiorumm

geriye kalan gelinciklerimiz[/COLOR][/B]

:nazar:23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 NektaR Düğün

:nazar:23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 emili07 Düğün

:nazar:30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

:nazar:7 Kasım 2010 msore Düğün[/COLOR]

:nazar:7 Kasım 2010 Shewall Nikah

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası

Jean çıkmaz ayın pazarı