2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

geriye kalan gelinciklerimiz[/COLOR][/B]

8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

9-16 Ekim 2010 elcintih Düğün

10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün

16 Ekim 2010 perimsin Düğün

17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün

17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün

20 Ekim 2010 butterfly2010 Düğün

23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün

23 Ekim 2010 NektaR Düğün

23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün

30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün

30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün

30 Ekim 2010 emili07 Düğün

30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün

7 Kasım 2010 msore Düğün[/COLOR]

Zuzu çıkmaz ayın çarşambası

Jean çıkmaz ayın pazarı

hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt

kızlar selam beni yan topikten gönderdiler
7 kasım bende
sizle takılaymmm
mutluluklar
az yağışlar dilerim

Kızlarrr evlenen gelin artık yahuuuu :ecrin_bebek:
evlenenler de gelsin kulaklarını çekicem alsanaalsanasmile

ben de geldim şeker. iş ortamı - yemek ütü :)) derken pek fırsat bulup gelemiyorumm .
neler yapıyorsunuz bakalım. ben alışmaya çalışıyorum. işten gelir gelmez ellermi yıkayıp mutfakta alıyorum soluğu. güzel yemek - tatlı tarifleri buldum . şimdilik zevkli geçiyor. öpüyorum herkesi şekerlerrr:sm_cool:

Merhaba arkadaşlarım, bende neredeyse 1 aydır girmiyorum 20 gün olmuş resmen, hazır 1800.sayfayı da bulmuşuz fırsat da bulmuşum yazayım istedim. Evimize geçeli 1 hafta oldu ilk yemeklerimi pişirdim, evimi temizliyorum, kocam işten daha geç geliyo bana göre onu bekliyorum, birlikte çay demleyip dizi filan izliyoruz:) Pek zevkli her şeyy, umarım böyle devam ederr, düğün fotoğraflarını daha alamadık onlardan da alınca mutlaka ekleyeceğim, bu arada albüm fotolarına yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, msorecum sen ne yaptın ne ettin? Ben biraz geçmişi okumaya çalışayım artık fırsat buldukça gelirim işe döndüm balayı da çok güzel geçtii hatta muhteşemdi diyebilirim:) Darısı tüm isteyenlerin başına

kızlar selam beni yan topikten gönderdiler
7 kasım bende
sizle takılaymmm
mutluluklar
az yağışlar dilerim

Hoş geldin şevalcim tabiki katılırsın ne olcekk o yan topik hangisi ki undomielin dediği mi? oraya da biz sıçrayalım arada 2010da evlendik peki ya sonrası topiimi?olumunekankayizsmile

Bu arada fazla okuyamadım kızlar ama yakın zaman için Perikızı ve msorecuğumun ailelerine geçmiş olsun dileklerimi ve şifa dualarımı sunuyorum, umarım her şey yolunda gider canlarım, Allah büyük

8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün

8-10 Ekim 2010 dkb Düğün

10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün

10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah

10.10.10 da evlenecek olan şanslı gelinciklere mutluluklarrr opuyorumnanaktan

etti 4 opuyorumnanaktan

hoşgeldin canımolumunekankayizsmile

Hoş geldin şevalcim tabiki katılırsın ne olcekk o yan topik hangisi ki undomielin dediği mi? oraya da biz sıçrayalım arada 2010da evlendik peki ya sonrası topiimi?olumunekankayizsmile

çok teşekkürler kızlar hoşbulduk
ben mart 2011 de evlenecektim. ondan 2011 gelinleri topiğinde başladım mesaiye. sonra şükür ki kasıma alabildik. yetiştiriyoruz herşeyimizi
bir bakayım dedim sizlere neler yapıyorsunuz yaptınız.
dediğiniz gibi evlilik sonrası topiği de yapmak lazım..

Allah hayırlı etsin kızlar evliliklerinizi
çoook mutluluklar

Amin canım inşallah, şimdi daha düğün telaşları balayı vs. bitmediği için çoğu gelinimizin topiimiz biraz durgunlaşmış ben görmeyeli:hulya: evlenenler de tabi ev işleri filan derkeen sanırım eskisi gibi yazamıyor buraya zira ben öyleyim

Bu arada fazla okuyamadım kızlar ama yakın zaman için Perikızı ve msorecuğumun ailelerine geçmiş olsun dileklerimi ve şifa dualarımı sunuyorum, umarım her şey yolunda gider canlarım, Allah büyük

canim allah razi olsun..
cok sükür atlattik..allahim herkeze önce sifa ve agiz tadi versin insallah..

tatlim ne güzel seyler bunlar birlikte cay demlemek, dizi izlemek,muhabbet etmek..canim allah muhabbetinizi ve huzurunuzu bozmasin hic insallah..opuyorumnanaktan
darisi bize insallah:asigim:

kıslar 8 ekim kınam var
9 ekim düğünüm var mersinde
16 ekimde istanbulda çok az
günüm kaldı üzgünüm ailemden kopup gidecem

hepinize mutluluklar ...Allah herkese huzurlu bi yuva nasip etsin ...
benım de kısmetse seneye senin tam tersin olacak ....istanbuldan mersin...:gitme:
umarım kınan da düğünün de istediğin gibi geçmiştir :dance:

3 ekimde evlendşm canım alanyaya gittik hava orada çok güzeldi
üşümek neymiş istanbul bize hatırlattı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…