Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın evleniyorum
burada bir çok şey paylaştık güldük dertleştik
haklarınızı helal ein
evlendikten sonra döncem in inşallah ozamana kadar kendinize iyi bakın
hoşçakalın
Lepicim Allah bir ömür mutlu etsin inşallah Allah utandırmasın...
Kızlar şu ana kadar çok şey paylaştık sizinle en güzeli birbirimize etmiş olduğumuz dualar...Ne kadar uzak olursak olalım ve birbirimizi tanımasakta o sıcak dilekler içten dualar hep içimizi ısıttı...
Sizden ricam babam içinde dua etmeniz...Babam çok ağır bir ameliyat geçirdi geçen yıl...Çoğumuzun adını duyunca ürperdiği bir hastalıkla mücadele ediyoruz..Ve uzun bir tedavi süreci geçirdi...Çok şükür şu anda iyi...Çarşamba günü endeskopi yapılacak..Sonucu çok önemli..Umarım kötü bişey çıkmaz...Yutkunma güçlüğü çekiyor bunun nedenini araştırıyorlar..Hastalığı tekrar nüksetmiş olmaz inşallah...Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden,babamdan...
Moralinizi bozmak istemem sadece desteğinize ihtiyacım var şu mutlu günlerimde dahada mutlu olabilmek ve üzülmemek için....Vakit ayırdığınız için teşekkürler hepinizi çok öpüyorum...
inş. bir ömür boıyu mutlu olursunuz bebeklerrrBugün evlenen gelinciklerimize çok mutluluklarrrr olumunekankayizsmile
3 Ekim 2010 lepi Nikah
3 Ekim 2010 pelerinli Düğün
3 Ekim 2010 cilek Düğün
3 Ekim 2010 milkie Düğün
3 Ekim 2010 sukut Nikah
merhabaa kızlarr kına gecesi için müzik yazabilirmisinn aklınıza gelenlerr:1rolleyes:
lepicimm bi ömürr boyu sağlıklı ve mutlu olursunuz inşallah
Hepinize mutluluklar gelinciklerim
haklarımız birbirimize helal olsun
haydin evlenin de gelin bekliyorummm olumunekankayizsmile
Kızlar şu ana kadar çok şey paylaştık sizinle en güzeli birbirimize etmiş olduğumuz dualar...Ne kadar uzak olursak olalım ve birbirimizi tanımasakta o sıcak dilekler içten dualar hep içimizi ısıttı...
Sizden ricam babam içinde dua etmeniz...Babam çok ağır bir ameliyat geçirdi geçen yıl...Çoğumuzun adını duyunca ürperdiği bir hastalıkla mücadele ediyoruz..Ve uzun bir tedavi süreci geçirdi...Çok şükür şu anda iyi...Çarşamba günü endeskopi yapılacak..Sonucu çok önemli..Umarım kötü bişey çıkmaz...Yutkunma güçlüğü çekiyor bunun nedenini araştırıyorlar..Hastalığı tekrar nüksetmiş olmaz inşallah...Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden,babamdan...
Moralinizi bozmak istemem sadece desteğinize ihtiyacım var şu mutlu günlerimde dahada mutlu olabilmek ve üzülmemek için....Vakit ayırdığınız için teşekkürler hepinizi çok öpüyorum...
canım inş. babacının sonuçlar güsel çıkar sağlıklı olur bol bol dua
edelim allahım onu size bağışlasın başınızda esmesin iyi sonuçlar versin güselim
haberlerini bekliyoruz tabiki güsel haberler ver bize tatlım allahım korusun
Geçmiş olsun canım inş iyileşir
emelcim geride kalan sayfalarımızda bu konu ile ilgili baya bi liste yazmıştık.. birazcık gerilere baksan belki sana yardımcı olabilir tatlım :)
iyisi ile kötüsü ile çoook uzun zaman geçirdik.. şimdi bir kısmımız evli bir kısmımız evlenecek..
canım lepi'cimmm umarım süper bir gün geçiriyorsundur canım...
seni çok ama çok iyi anlıyorum canım msore'cim.. İnan bana hepimizin duaları seninle... Canın babacığın çok ama çok iyi olucak bunu sakın unutma kuzucuuummm
geriye kalan gelinciklerimiz
4 Ekim 2010 meltem_d83 Düğün
8-10 Ekim 2010 dyyser Düğün
8-10 Ekim 2010 dkb Düğün
9-16 Ekim 2010 elcintih Düğün
10 Ekim 2010 MELTEMRE Düğün
10 Ekim 2010 kanatsiz_angel Nikah
16 Ekim 2010 jasmin27 Düğün
16 Ekim 2010 perimsin Düğün
17 Ekim 2010 zeynep_ist21 Düğün
17 Ekim 2010 fersoy85 Düğün
20 Ekim 2010 butterfly2010 Düğün
23 Ekim 2010 bebikyüzlü Düğün
23 Ekim 2010 NektaR Düğün
23 Ekim 2010 mayaiolp Düğün
30 Ekim 2010 emel_1988 Düğün
30 Ekim 2010 mavi_peri_86 Düğün
30 Ekim 2010 emili07 Düğün
30 Ekim 2010 PeriKizi2010 Düğün
7 Kasım 2010 msore Düğün
Zuzu çıkmaz ayın çarşambası
Jean çıkmaz ayın pazarı
hihoyyyt yaşasın eylül & ekim gelinleri hihoyyyt
inşallah bebişlerimizler ilgili de listemizi yapacağımız günler de olucak kızlar
eylül ayı boyunca yoktum,
netim de yoktu hiç bakamadım buralara
ama hep aklımdaydınız
acaba kızlar ne yaptı
nasıl geçti o en özel, en güzel günleri diye düşündüm hep
Umarım herşey hayal ettiğinizden daha güzel olmuştur
tüm evlenen gelinlerimize mutluluk diliyorum
a.s.
msore,
dualarım sizinle canım
çok geçmiş olsun diliyorum
Umarım en kısa zamanda babanla ilgili iyi haberleri de paylaşırsın bizimle
Lepicim Allah bir ömür mutlu etsin inşallah Allah utandırmasın...
Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...
Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3
Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3