Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...
Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3
Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3
selam kizlarrr bende ne zamandan beri yoktum..kiz kardesim rahatsizlandi..acil hastaneye kaldirlilar gecen hafta..cok korktum..o panikler ve korkuyla arabayi da carptim mafoldumben
ama önemli olan kardesimde kötü birsey cikmadi..ama insanin aklina kötü kötü seyler geliyor allahim herkesi korusun..
simdide esimin ablasinin haberi..kendisi böbrek hastasi..böbrek bekliyor..fakat simdi baska bir hastalikdan daha süpheleniyorlar..bu hafta carsamba kesinlesicek..RABBIM büyük insallah ondada önemli bisey cikmicak..
msorecim senin yazdiklarini okuyunca bende yazdim..icinizi feraht tutun..allahin izniyle kötü birsey cikmicak..bol bol dua edin tatlim..bizde de ederiz insallah herkez hayirli ve iyi haberler alir tatlim..
benim icinde dua edin kizlar iyi sonuclar alalim..
Günaydın kızlar
Nasılsınız bakalım neler yapıosunuz?
tatlim facede girip cikiyodum2 günden beri ama yogunlukdan yorum yapamadim..simdi rahatca burdaki albümüne bakicam ve yorum yapicam..ama sunu söyleyebilirimki cok güzel olmussun ve coook yakimissiniz
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)