• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...

Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3

Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3

selam kizlarrr bende ne zamandan beri yoktum..kiz kardesim rahatsizlandi..acil hastaneye kaldirlilar gecen hafta..cok korktum..o panikler ve korkuyla arabayi da carptim mafoldumben
ama önemli olan kardesimde kötü birsey cikmadi..ama insanin aklina kötü kötü seyler geliyor allahim herkesi korusun..
simdide esimin ablasinin haberi..kendisi böbrek hastasi..böbrek bekliyor..fakat simdi baska bir hastalikdan daha süpheleniyorlar..bu hafta carsamba kesinlesicek..RABBIM büyük insallah ondada önemli bisey cikmicak..

msorecim senin yazdiklarini okuyunca bende yazdim..icinizi feraht tutun..allahin izniyle kötü birsey cikmicak..bol bol dua edin tatlim..bizde de ederiz insallah herkez hayirli ve iyi haberler alir tatlim..

benim icinde dua edin kizlar iyi sonuclar alalim..

Günaydın kızlar ;)

Nasılsınız bakalım neler yapıosunuz?

tatlim facede girip cikiyodum2 günden beri ama yogunlukdan yorum yapamadim..simdi rahatca burdaki albümüne bakicam ve yorum yapicam..ama sunu söyleyebilirimki cok güzel olmussun ve coook yakimissiniz:nazar:

Allah hepinizden razı olsun kızlar...Çok sağolun iyiki varsınız cidden çok duygulandım içten dilekleriniz karşısında..Allah kimsenin başına vermesin..Beklemek çok zor bu durumda beni yalnız bırakmadığınız için teşekkürler...

Nektarcım özlettin kendini,üzüldüm netinin olmayışına..Bizde senin güzel haberlerini bekliyoruz evlen gel hemenkaydirigubbakcemile3

Bu arada günaydın.....Evimizi tuttuk geçen gün çok içime sindi..Bugün evimi temizlemeye gideceğim nişanlımla...Bu arada sonunda nikah tarihimizide aldıkguclubacismile20.10.2010 olarak...Yani 16 gün sonra resmen evli bi gacı olcamdelikafadulden
Tek sıkıntımız kına nerede yapacağımızı bilemedikbilmiyorumkismile..
Sizde ne var ne yok jeancim yine erkenden dükkanı açmışsınkaydirigubbakcemile3

aynen canım yaa çok sıkılıyorum ben sizsizzz
sempatiksalakcinni

Günaydın kızlar ;)

Nasılsınız bakalım neler yapıosunuz?

Günaydın tatlışım
çok tatlı olmuşsunuz

buarada hepinize günaydiiiin kaydirigubbakcemile4

Günaydın canım ama akşam oldu :( kimse gelmemişşş

Son düzenleme:
aa tuyacım ben varım sadece anlat sen tatlışım :ecrin_bebek:
gelince okunur
nasılsın?nasıl gidiyor?

iyiyim valla düğün balayı koşturmalar bitti çok şükür. sen nasılsın evlendin mi valla tarihleri unuttum ama ösledimm

selam kızlar nasılsınız düğünü balayını yaptım geldim şimdi annemlerdeyim el öpmeye geldik şimdilik evde netim yok giremiyorum o yüzden ama en kısa zamanda alacağız sizlerde iyisinizdir umarım düğünü olan arkadaşlar inşallah herşey istediğiniz gibi olmuştur olacak arkadaşlarada allah kolaylık versin herşey gönüllerince olsun inşallah

kıslar 8 ekim kınam var
9 ekim düğünüm var mersinde
16 ekimde istanbulda çok az
günüm kaldı üzgünüm ailemden kopup gidecem

Kızlarrr evlenen gelin artık yahuuuu :ecrin_bebek:
evlenenler de gelsin kulaklarını çekicem alsanaalsanasmile

hafta sonu düğünü olan arkadaşlar bol yağmurlu bir haftasonu bizi bekliyor :(( kına gecem cumartesi dışarda olacaktı ama yağmurdan dolayı içerde olacak. pazar yağmasa bari..

kıslar dua edin yağmur yağmasın yarın akşammm yaa
umarım yağmaz elcintih, ama hava raporlarına bakılırsa yağışlı olucak hafta sonu :(
10 gün sonra kış geliyor diyordu alt komşumuz, benim düğünümde kesin kar yağacak.. açık mekan foto çekimini unutmalıyım galiba :/

Back